Regisztráció  Belépés
Horvátország nemzetközi elfogatóparancsot adott az Agrokor tulajdonosa ellen
... forint) haszonra.
A horvát rendőrség nagyszabású akcióban hétfőre virradóra tizenkét embert tartóztatott le a tizenötből, aki ellen elfogató parancsuk volt. Többségük az Agrokor igazgatóságának és felügyelőbizottságának volt tagjai, de független könyvvizsgálók is vannak közöttük.
A hatóságok azzal vádolják őket, hogy hamis pénzügyi jelentéseket fogadtak el és megtévesz...
2017-10-21 18:22:36
Nem rendelt el előzetes letartóztatást a bíróság az Agrokor volt vezetői ellen
... rejtőzködik.
A horvát rendőrség nagyszabású akcióban hétfőre virradóra tizenkét embert tartóztatott le a tizenötből, aki ellen elfogató parancsuk volt. Többségük az Agrokor igazgatóságának és felügyelőbizottságának volt tagjai, de független könyvvizsgálók is vannak közöttük.
Az ügyészség azzal vádolja őket, hogy hamis pénzügyi jelentéseket fogadtak el és megtévesztetté...
2017-10-18 20:44:05
Megújult a Nébih debreceni laboratóriuma
... érdeklődésére elmondta: Debrecen mellett Budapesten és Kaposváron működtetnek állategészségügyi diagnosztikai laboratóriumot.
Abonyi Tamás, a Nébih állategészségügyi diagnosztikai igazgatóságának vezetője hozzátette: laboratóriumaikban 2016-ben összesen 65 ezer vizsgálati megrendelést iktattak, ebből 19 ezret Debrecenben.
Ez csaknem egymillió minta vizsgálatát jelentette...
2017-10-18 14:32:24
Új védőépületet építenek a szombathelyi Romkert római kori mozaikja fölé
... szerződését szerdán írta alá a szombathelyi városházán Puskás Tivadar (Fidesz-KDNP), Szombathely polgármestere, valamint Magyarné Vadász Irén, a Magyar Államkincstár Vas Megyei Igazgatóságának vezetője.
Puskás Tivadar hangsúlyozta: a Romkert megújítása is része a Modern Városok Programnak, a védőépülethez mint turisztikai célú beruházáshoz viszont a Terület és Településfejles...
2017-10-18 14:02:14
Partnerségi megállapodást kötött egy nyugdíjasszövetkezet és a Coop Szolnok
... kormány felismerte, hogy a munkaerőhiány egyik megoldása lehet a dolgozni akaró nyugdíjasok munkába állásának ösztönzése - jelentette ki a szolnoki Bizalom nyugdíjasszövetkezet igazgatóságának tagja a szövetkezet és a zrt. partnerségi megállapodásának aláírása előtti sajtótájékoztatón.
Bodnár János azt mondta: a kormány előterjesztésére az Országgyűlés megalkotta a kereteket,...
2017-10-16 16:03:37
NGM-helyettes államtitkár: tavaly 24,3 milliárd forint támogatást kaptak a nagyvállalatok
... termelést, megfelelő piaccal rendelkezik, illetve együttműködik a szakiskolákkal és egyetemekkel a szakember utánpótlás érdekében.
Novotni Lajos, a 65 éves Hajdu cégcsoport igazgatóságának elnöke elmondta: 2015 és 2017 között 5,4 milliárd forint összértékű beruházás történt a vállalataiknál, amihez összesen 680 millió forint támogatást kaptak a nagyvállalati beruházási progra...
2017-10-13 15:22:17
Újjáéled a Nagy-tó és újra látogatható az Árpád-kori falurekonstrukció Tiszaalpáron
... földbe mélyített veremház a maga egyszerű berendezésével, a külső kemence, a vesszőfonatos karámok, a vesszőbéléses kút és a gabonatároló vermek.
A Kiskunsági Nemzeti Park Igazgatóságának saját forrásból megvalósított felújítása során nemcsak ezek épültek újjá, de kültéri bútorzattal kiegészítve a jövőben interaktív bemutatók tartására is lehetőség nyílik.
Lezsák Sándor...
2017-10-10 14:33:39
Lemondott tisztségéről az Európa Tanács Parlamenti Közgyűlésének elnöke
...
Agramunt levélben nyújtotta be lemondását a strasbourgi székhelyű Európa Tanács illetékes igazgatóságának, miután a közgyűlés bizalmatlansági szavazást kérte ellene.
A tájékoztatás szerint a szavazás elmarad, mivel az elnök lemondott tisztségéről.
Pedro Agramunt lemondását követően a közgyűlés legmagasabb rangú alelnöke, Sir Roger Gale tölti be az ügyvezető elnök ti...
2017-10-06 15:33:13
Kutyák szagolták ki a vonaton elrejtett 11 ezer doboz cigarettát
...
Mint írták, a NAV Bevetési Igazgatóságának kutyavezetői tanfolyamán részt vevő pénzügyőrök a szolgálati kutyáikkal együtt tartottak ellenőrzést a Nyugati pályaudvaron. A kutyáknak kiváló gyakorlási lehetőséget jelentettek a vagonok és a hálókocsik.
A Kijevből érkező Latorca IC vonat egyik ukrán rendszámú hálókocsijában a szolgálati kutyák a felszállást követően szinte a...
2017-10-02 08:51:14
Achim Heinfling lett az Audi Hungaria Zrt. igazgatóságának elnöke
...
A tájékoztatás szerint Peter Kösslert az Audi AG igazgatótanácsának termelésért és logisztikáért felelős tagjává nevezték ki.
Az új vezető az ingolstadti gyárból érkezik a győr-moson-soproni megyeszékhelyre. Harminc éve dolgozik az Audinál, ahol számos vezetői pozíciót töltött be az elmúlt években. 1996 és 1998 között már támogatta a győri Audi fejlődését, majd 2007 és ...
2017-09-29 18:53:37
1 2 3 .........................77 78 .............116 117 ............153 154 155 
Címkék: Coop Szolnok, Európa Tanács Parlamenti Közgyűlésének, Achim Heinfling, Audi Hungaria Zrt, Abonyi Tamás, Puskás Tivadar, Magyarné Vadász Irén, Magyar Államkincstár Vas Megyei Igazgatóságának, Modern Városok Programnak, Bodnár János, Novotni Lajos, Kiskunsági Nemzeti Park Igazgatóságának, Lezsák Sándor, Európa Tanács, Pedro Agramunt, Roger Gale, Bevetési Igazgatóságának, Latorca IC, Peter Kösslert, Audi AG, szombathelyi Romkert, vonaton elrejtett, horvát rendőrség, hatóságok azzal, ügyészség azzal, szombathelyi városházán, védőépülethez mint, munkaerőhiány egyik, dolgozni akaró, szolnoki Bizalom, kormány előterjesztésére, szakember utánpótlás, nagyvállalati beruházási, maga egyszerű, külső kemence, vesszőfonatos karámok, gabonatároló vermek, jövőben interaktív, strasbourgi székhelyű, közgyűlés bizalmatlansági, tájékoztatás szerint, szavazás elmarad, elnök lemondott, közgyűlés legmagasabb, ügyvezető elnök, szolgálati kutyáikkal, kutyáknak kiváló, szolgálati kutyák, felszállást követően,
© 2013 TVN.HU Kft.