Regisztráció  Belépés
Érdekesség
... nagyokat nevetnek, remekül szórakoznak. Pedig nincs összefüggés senkinek a hajszíne és az értelmi képessége között!
Ha valaki belegondol, hogy mennyire bántó lenne ha ilyen igazságtalanul és alaptalanul kifiguráznák mondjuk, a fekete hajú férfiakat, akkor talán észbe kapnának az emberek, és elfelejtenék a szőke nős vicceket. Itt lenne az ideje!

Ilyen furcsák vagyun...
2018-09-18 08:07:02
Enneagram - Egyes Archetípus Szintjei
... egészséges Egyesek minden más személyiségtípusnál határozottabban kiállnak erkölcsi nézeteik mellett, és inkább elviselik az őket érő igazságtalanságokat, semhogy ők viselkedjenek igazságtalanul valaki mással szemben. (Ebben a tekintetben az egészséges Egyeseket össze lehet téveszteni az egészséges Nyolcasokkal.)

Az egészséges Egyesek rendkívül becsületesek és erkölcsös...
2018-08-14 23:45:22
A világban jelen lévő rossz
..."Az értelmetlen szenvedés problémája nem oldódik meg azzal, ha megszabadulunk az istenhittől. Ha Isten nem létezik, miért háborodunk fel, miért szörnyülködünk, amikor bárkit is igazságtalanul ér szenvedés? Az erőszak, a szenvedés, a halál mind természeti jelenség. Milyen alapon állítjuk akkor, hogy a kegyetlenség rossz? Két híres gondolkodó különbözőképpen válaszolt ezekre a kérdés...
2018-08-14 20:12:20
Elhamarkodott és igazságtalan cselekvés
... részlet, amivel nem tudnak egyetérteni, rögtön elvetik az egészet. Mindkét tévedés akkor jelentkezik gyakr...
2018-08-05 19:40:12
Ha valahogy börtönbe kerülnél?
Semmiképpen nem csuknának le igazságtalanul!
Be sem kerülnék!
Sött!
Ha valamit valóban elkövetnék, akkor is szabadlábon
védekezhetnék. Pénz kérdése az egész! S van elég!

...
2018-08-05 08:46:28
Ha valahogy börtönbe kerülnél?
A börtön, ítéletvégrehajtási intézmény. Tehát mint a nevében benne van végrehajtja a bíróság által kiszabott ítéletet. Sem jogköre nincs, sem lehetősége, hogy esetleges bírói ítéletet felülbíráljon.
Tehát bárkit csuknak le igazságtalanul, a kedvezményesen, vagy feltételesen való szabadulásnak nincs köze az ártatlansághoz. ...
2018-08-05 07:04:35
Ha valahogy börtönbe kerülnél?
Tételezzük fel, hogy igazságtalanul lecsuknak valamiért több évre! Téged kiengednének előbb a jó magaviseletedért?...
2018-08-03 13:26:10
Keresztény vers- CSENDES LÉGY
... mindenki elhagy:
akiben bíztál, akit szerettél.

Csendes, mindig csendes!
És ha fáj a szíved,
ha úgy érzed, hogy összeroskadsz,
Légy csendes!
De ha igazságtalanul bántanak,
rágalmaznak vagy meghurcolnak?
Akkor is légy csendes!

Csendes - mindig csendes.
És mindig csendesebb!
Gyűrűsné Horváth Anna

...
2018-07-30 07:18:21
Isten terve a fájdalmadra
... továbbra is a jót, és bízzák az életüket a teremtő Istenre, mert Ő soha nem fog cserbenhagyni". (1Pt 4:19, NLT fordítás)

A legfontosabb dolog, amire emlékezhetsz, ha igazságtalanul bántak veled, hogy Jézus a te oldaladon áll. Nem létezik olyan bűn, amelyet Isten keményebben ítélne meg - kivéve talán a büszkeséget -, mint az igazságtalanságot.
...
2018-07-18 15:03:14
Az igazságtalanság megmutatja, hogy szükségünk van Jézusra
... képben." Akarod tudni, milyen ez? Csak vegyél kézbe egy újságot.

Ami igaz a gyerekekben és általánosan a társadalomban, igaz a mi életünkre is. Veled és velem mindig igazságtalanul bánnak. Itt van azonban a titok, amit lehet, hogy nem veszel számításba: Időről időre te is igazságtalanul bánsz az emberekkel.

Istent nem lepi meg, hogy hajlamosak vagyunk m...
2018-07-17 12:16:43
1 2 3 ...................59 60 .........88 89 .........117 118 119 
Címkék: Egyes Archetípus Szintjei, CSENDES LÉGY, Gyűrűsné Horváth Anna, világban jelen, igazságtalanság megmutatja, értelmi képessége, fekete hajú, egészséges Egyeseket, egészséges Nyolcasokkal, egészséges Egyesek, értelmetlen szenvedés, halál mind, kegyetlenség rossz, nevében benne, bíróság által, teremtő Istenre, legfontosabb dolog, büszkeséget &#8211, magaviseletedért, igazságtalanság, határozottabban, különbözőképpen, igazságtalanul, megszabadulunk, kedvezményesen, szörnyülködünk, ártatlansághoz, viselkedjenek, felülbíráljon, cserbenhagyni, összeroskadsz, szabadulásnak, védekezhetnék, társadalomban, elhamarkodott, igazságtalan, kegyetlenség, meghurcolnak, elfelejtenék, legfontosabb, kiengednének, nyolcasokkal, emlékezhetsz, kifiguráznák, becsületesek, feltételesen, alaptalanul, végrehajtja, büszkeséget, rágalmaznak, egyetérteni, tekintetben, keményebben, értelmetlen, istenhittől, fájdalmadra, jelentkezik, gyerekekben, általánosan, semmiképpen, szabadlábon, szórakoznak, összefüggés, megmutatja, hajlamosak, egészséges,
© 2013 TVN.HU Kft.