Regisztráció  Belépés
Teherautókat és buszokat ellenőriznek jövő héten a rendőrök
... szállításával összefüggő szabályok megtartását, valamint a beutazás, illetve belföldön tartózkodás jogszerűségét vizsgálják a tehergépkocsiknál és autóbuszoknál.
Az ellenőrzés kiterjed az illegális migráció, az embercsempészés, a vagyon elleni bűncselekmények, valamint a kábítószerrel, lőfegyverrel kapcsolatos bűncselekmények felderítésére, a cselekmény megszakítására is - ol...
2018-02-23 18:53:13
Illegális bevándorlás - Csehországban tavaly másfél ezer külföldi kért menedéket
...
A legtöbb menedékkérelem - szám szerint 435 - tavaly is ukrán állampolgároktól érkezett, sorban utánuk az örmények (129), a grúzok (128) és az azeriek (127) következtek.
Az ukránok már majdnem tíz éve vezetik a csehországi menedékkérők listáját, de számuk az utóbbi három évben csökken. 2016-ban például 506 ukrán kért menedéket.
A másik oldalon az örmény, a grúz és a...
2018-02-23 16:33:29
Az EU további 50 millió euróval támogatja terrorizmus megfékezését a Száhel-övezetben
... egységeket állítanak és szerelnek fel, amelyek a helyi fegyveresek és terrorista csoportok által felügyelt területek megtisztítását és ellenőrzését végzik majd. Tevékenységük kiterjed az illegális bevándorlás útvonalainak ellenőrzésére is az embercsempészet felszámolása érdekében.
Paolo Gentiloni olasz miniszterelnök az ülést követően elmondta, az Európai Uniónak alapvető fel...
2018-02-23 13:52:48
Illegális bevándorlás - Szijjártó: a tengeri határokat is meg kell védeni
...
A tárcavezető kiemelte: az Európába irányuló illegális migráció és a kontinensre nehezedő migrációs nyomás állt máltaitárgyalásainak fókuszában.
Szijjártó Péter hivatalos látogatásán tárgyalásokat folytatott kollégájával, Carmelo Abelával, valamint Helena Dalli Európa-ügyiés esélyegyenlőségért felelős miniszterrel, fogadta őt Marie-Louise Coleiro Precca államfő, továbbá ...
2018-02-23 12:11:51
Illegális bevándorlás - Egy utánfutóban elbújva találtak öt embert Nagylaknál
... embercsempészet miatt indult vizsgálat.
A román határrendészet - a múlt héten közzétett éves jelentése szerint - 2017-ben 5846 határsértőt tartóztatott fel az ország határain: közülük 2840-en illegálisan érkeztek Romániába, 3006-an pedig illegálisán próbálták elhagyni az országot. A közzétett adatok szerint tavaly megháromszorozódott a migrációs nyomás a román határokon, eze...
2018-02-23 12:01:44
Feri mitől vagy gazdag?
... törvényes ma is!
Jó, egy ideig akasztottam a "Mehrwrtsteuer"-t a "sógornál" de
ez is legálisan kaptam vissza sok gumiról a kocsikhoz!!

Más is tehette volna ebben semmi illegális nem volt csak az,hogy
a magyar adóhatoság nem fért hozzá a kinti keresetmehez! Hiába
na, a hülyék a másik sorban állnak! :))

Azért mert sokan bénák a meggazdagod...
2018-02-23 11:50:21
Feri mitől vagy gazdag?
... jártasságra is szert tett), 1930-ban Szegedről Budapestre költözött és belépett a Magyar Építőmunkások Országos Szövetségébe. 1933-ban már ő az egyik szervezője a nagy sztrájknak. Az illegális kommunista párt tagja lesz.

A villa lakói 1936 tavaszán eladják részüket 25 ezer pengőért Sebestyén Aladárnak és nejének, Grünwald Rózának.

Sebestyén Aladár a Weiss Man...
2018-02-23 09:56:43
Illegális bevándorlás - Szakértő: óriási üzlet a szervezett migráció
...
A szakértő felidézte, hogy az Osztrák-Magyar Monarchiából 1860-ban tömeges kivándorlás indult az Amerikai Egyesült Államok felé, "ekkor már léteztek kivándorlási ügynökök, akik általában nagy hajótársaságok megbízásából járták a falvakat és agitálták az embereket".
A kutató szerint napjainkban is "bűnözői csoportok emberei járják Afrika és Ázsia falvait és próbálják ráve...
2018-02-23 09:21:41
Illegális bevándorlás - Elemző: nem lehet menekültkvótához kötni az EU-támogatásokat
...
Pócza István azzal kapcsolatban nyilatkozott, hogy Angela Merkel német kancellár a szövetségi parlamentben csütörtökön azt mondta: az Európai Unióban szükséges egy szolidáris menekültügyi rendszer kialakítása és a strukturális alapok elosztásánál figyelembe kell venni a menekültek befogadását.
A kutató hangsúlyozta: kérdés azért került reflektorfénybe, mert az Egyesült K...
2018-02-23 08:31:04
Illegális bevándorlás - Németh Szilárd: a V4-ek egyetértenek a migráció kérdésében
...
A politikus annak apropóján nyilatkozott, hogy csütörtökön Budapesten tanácskoztak a négy ország parlamentjeinek védelmi bizottságai.
Hangsúlyozta, hogy 2015-ben, amikor százezrek vonultak át Magyarországon, hiába vártuk Brüsszel támogatását, a visegrádi országok viszont segítő kezet nyújtottak.
Németh Szilárd arról is szólt, hogy a V4-ek egyöntetűen elutasítják az ...
2018-02-23 08:11:07
1 2 3 .................833 834 .........1250 1251 ........1666 1667 
Címkék: Németh Szilárd, Paolo Gentiloni, Európai Uniónak, Szijjártó Péter, Carmelo Abelával, Helena Dalli Európa-ügyiés, Marie-Louise Coleiro Precca, Szegedről Budapestre, Magyar Építőmunkások Országos Szövetségébe, Sebestyén Aladárnak, Grünwald Rózának, Sebestyén Aladár, Weiss Man, Osztrák-Magyar Monarchiából, Amerikai Egyesült Államok, Pócza István, Angela Merkel, Európai Unióban, Egyesült, tengeri határokat, utánfutóban elbújva, szervezett migráció, migráció kérdésében, ellenőrzés kiterjed, illegális migráció, vagyon elleni, cselekmény megszakítására, legtöbb menedékkérelem, csehországi menedékkérők, utóbbi három, másik oldalon, helyi fegyveresek, illegális bevándorlás, embercsempészet felszámolása, ülést követően, tárcavezető kiemelte, kontinensre nehezedő, román határrendészet, múlt héten, ország határain, közzétett adatok, migrációs nyomás, román határokon, ideig akasztottam, magyar adóhatoság, kinti keresetmehez, másik sorban, egyik szervezője, nagy sztrájknak, illegális kommunista,
© 2013 TVN.HU Kft.