Belépés
Szabadkőműves terv a katolikus Egyház tönkretételére...
... a templomok extravagáns pénzpazarlást jelentenek. Először azokat a templomokat zárjátok be, ahol régimódi hagyományokat ápolnak.

26. Használjatok fel gyenge hitű laikus bizottságokat és papokat, akik minden Mária-jelenést és minden állítólagos csodát, különösen a Szent Mihály arkangyallal kapcsolatosakat, gyorsan elvetnek és elítélnek. Biztosítsátok, hogy a II. Vatikáni...
2018-09-03 07:13:56
Az orosz parlament jövő héten a médiára is kiterjesztheti a külföldi ügynökre vonatkozó törvényt
... jelenlegi formájában elsősorban közigazgatási és csak azután büntetőeljárási ügyként kezeli a törvénysértést és 2 évig terjedő börtönt ír elő.
A házelnök megbízta az illetékes bizottságokat a törvénytervezet előkészítésével és elrendelte a frakcióközi egyeztetést is. Szergej Nyeverov házelnök-helyettes kilátásba helyezte, hogy a törvénymódosítás kiterjed majd a közösségi háló...
2017-11-10 17:22:33
Alaptörvénybe foglalták a terrorhelyzetet
... működését és tevékenysége ellátását érintő törvényektől eltérnek, valamint sarkalatos törvényben meghatározottak. Ezekről a lépésekről a köztársasági elnököt és az illetékes parlamenti bizottságokat folyamatosan tájékoztatnia kell. Az így bevezetett intézkedések hatálya az Országgyűlés terrorveszélyhelyzet kihirdetésére vonatkozó döntéséig, de legfeljebb 15 napig tart.

...
2016-06-10 12:59:57
Alaptörvénybe foglalta a terrorveszélyhelyzetet a parlament
... működését és tevékenysége ellátását érintő törvényektől eltérnek, valamint sarkalatos törvényben meghatározottak. Ezekről a lépésekről a köztársasági elnököt és az illetékes parlamenti bizottságokat folyamatosan tájékoztatnia kell. Az így bevezetett intézkedések hatálya az Országgyűlés terrorveszélyhelyzet kihirdetésére vonatkozó döntéséig, de legfeljebb 15 napig tart.
A honv...
2016-06-07 10:32:13
LMP: aggályok a terrorellenes kormányzati előterjesztésekkel kapcsolatban
... kifejtette: a belügyminiszternek és a honvédelmi miniszternek, valamint a polgári és a katonai titkosszolgálatok vezetőinek egyaránt tájékoztatniuk kellene az illetékes parlamenti bizottságokat arról, hogy milyen típusú terrorveszély elhárítása szempontjából tartják szükségesnek az alaptörvény változtatását.
Ennek megtörténte esetén is az LMP csak akkor tud hozzájárulni ezen...
2016-04-29 14:47:23
Szíszit dühíti az egyiptomi miniszterek lassúsága, a sajtó szerint rezeg a léc a kormány alatt
... újság szerint a baj az, hogy a legtöbb miniszter nem tud szabadulni a "régi egyiptomi hivatalnokok" megszokott munkastílusától, és nem csinál mást, csak "jelentéseket gyárt", és "bizottságokat felügyelő bizottságokat állít fel".
Az említett gazdasági konferencián talán legnagyobb visszhangot keltett befektetésről, a sivatag közepén megépítendő új egyiptomi fővárosról azóta gy...
2015-05-06 18:12:44
Tisztújítást tartanak idén a református egyházban
... február 15-ig meg kell küldeni az illetékes esperesi hivatalba.
Hozzátették: az egyházmegyei és egyházkerületi közgyűléseknek szeptember 30-ig létre kell hozniuk a választási bizottságokat. Ezután az egyházmegyei közgyűléseken jelölteket állítanak az egyházmegyei tisztségekre (esperes, egyházmegyei gondnok, illetve helyetteseik: egyházmegyei főjegyzők, egyházmegyei tanácsosok...
2014-01-15 07:05:56
Megkezdődött a váci egyházmegye zsinata
... szolgálattevők, liturgia, katekézis, a plébániai közösség, család, sajátos ellátást igénylő csoportok, az egyházmegye struktúrája, anyagi javak, illetve "jelenlétünk a világban". A bizottságokat papok vezetik, de azokban az adott területen az egyházmegyében dolgozó világi szakemberek is részt vesznek.
A váci egyházmegye közlése szerint Beer Miklós megyés püspök a megnyitó sze...
2012-10-11 18:43:19
Kövér László: elfogadhatatlan Magyarország elmarasztalása a vörös csillag használatának szankcionálása miatt
... Kövér, és felhívta a figyelmet arra, hogy az Országgyűlés 2007-ben határozatban kérte fel az igazságügyért felelős minisztert, évente egyszer tájékoztassa az illetékes parlamenti bizottságokat a bíróság ítéleteiről és az azok nyomán tett hatósági lépésekről.
"Törekszünk arra, hogy a magyar parlament szerepe növekedjék az ítéletekkel kapcsolatosan" - hangsúlyozta az Országgyű...
2012-09-20 17:44:57
London 2012 - A Scotland Yard vizsgálja a jegyértékesítési korrupciót
... beszámoló szerint a Scotland Yard által a londoni játékokkal kapcsolatos bűncselekmények feltárására létrehozott nyomozó egység egyelőre a kínai, a szerb és a litván nemzeti olimpiai bizottságokat képviselő hivatalos jegyértékesítő ügynökségek illetékeseinek kihallgatására készül, és "nem zárhatók ki őrizetbe vételek még az olimpia alatt".
A The Sunday Times úgy tudja, hogy a...
2012-07-29 17:08:08
1 2 3 
Címkék: Kövér László, Scotland Yard, Szent Mihály, Szergej Nyeverov, Beer Miklós, Sunday Times, katolikus Egyház, orosz parlament, külföldi ügynökre, terrorellenes kormányzati, egyiptomi miniszterek, sajtó szerint, kormány alatt, református egyházban, váci egyházmegye, vörös csillag, jegyértékesítési korrupciót, templomok extravagáns, templomokat zárjátok, házelnök megbízta, illetékes bizottságokat, törvénytervezet előkészítésével, frakcióközi egyeztetést, törvénymódosítás kiterjed, közösségi háló, köztársasági elnököt, illetékes parlamenti, honvédelmi miniszternek, katonai titkosszolgálatok, alaptörvény változtatását, legtöbb miniszter, említett gazdasági, sivatag közepén, illetékes esperesi, választási bizottságokat, egyházmegyei közgyűléseken, egyházmegyei tisztségekre, plébániai közösség, egyházmegye struktúrája, bizottságokat papok, adott területen, egyházmegyében dolgozó, figyelmet arra, igazságügyért felelős, bíróság ítéleteiről, azok nyomán, magyar parlament, ítéletekkel kapcsolatosan,
© 2013 TVN.HU Kft.