Regisztráció  Belépés
Választás 2018 - Jóváhagyta az országos pártlistás szavazólapok mintáját az NVB
... országos pártlistákat, és az erről szóló határozatok ellen benyújtott jogorvoslatok lezárultak, a testület feladata a szavazólapok adattartamának jóváhagyása volt.
Ez az úgynevezett imprimálás azt jelenti, hogy az NVB elfogadja a szavazólap "képét", azt, hogy helyesen szerepelnek-e rajta a jelölőszervezetek, valamint a listákon lévő jelöltek neve.
A jogszabály szerint a ...
2018-03-14 18:42:16
Választás 2018 - Jóváhagyta a nemzetiségi listás szavazólapok mintáját az NVB
... vette az országos nemzetiségi listákat, és az erről szóló határozatok jogerőre emelkedtek, a testület következő feladata a szavazólapok adattartamánakjóváhagyása volt. Ez az úgynevezett imprimálás azt jelenti, hogy az NVB elfogadja a szavazólap "képét", azt, hogy helyesen szerepel-e rajta a jelölőszervezet, valamint a listán lévő jelölt neve.
Az NVB a 13 nemzetiség (bolgár, ...
2018-03-14 17:02:07
Választás 2018 - Valamennyi választási bizottság jóváhagyta az országgyűlési választás szavazólapját
... országgyűlési választás szavazólapjainak adattartalmáról.
Az országgyűlési egyéni választókerületi választási bizottságok megállapították a szavazólapok adattartalmát, ez az úgynevezett "imprimálás". Ennek során a jelölőszervezetek delegáltjaival kibővült választási bizottságok elfogadták a szavazólapon szereplő jelöltek, jelölőszervezetek nevét, valamint azok logóját, vagyis...
2018-03-14 12:31:59
Választás 2018 - Jövő héten dönthetnek a szavazólapok képéről a választási bizottságok
... az egyéni választókerületi jelöltek névsora.
Az országgyűlési egyéni választókerületi választási bizottságok ekkor állapítják meg a szavazólapok adattartalmát, ez az úgynevezett "imprimálás". Ennek során a jelölőszervezetek delegáltjaival bővült választási bizottságok elfogadják a szavazólapon szereplő jelöltek, jelölőszervezetek nevét, valamint azok logóját, vagyis a szavazó...
2018-03-07 07:05:16
Kvótareferendum - Jóváhagyta a szavazólapok mintáit az NVB
...
Miután az összes jogorvoslat lezárult, és a köztársasági elnök kitűzte az országos népszavazás napját, az NVB feladata a szavazólapok adattartalmának jóváhagyása volt. Ez az úgynevezett imprimálás azt jelenti, hogy az NVB elfogadja a szavazólap "képét".
Az NVB külön szavazólapot hagyott jóvá a magyarországi szavazáshoz, ezen szerepel a bal felső sarokban egy karika a bé...
2016-08-03 15:52:13
Önkormányzat 2014 - Kedden délután kezdik nyomtatni a szavazólapokat
...
Ismertetése szerint hétfőn döntöttek a választási bizottságok a szavazólapok képéről (imprimálás). Néhány esetben javítást kértek a nyomdától, mert a küldött tervezet nem volt megfelelő, de ezeket a hibákat még délelőtt kijavítják, és délután megkezdődhet a szavazólapok gyártása az ANY Biztonsági Nyomda Nyrt.-nél.
Néhány jelölt nyilvántartásba vételéről szóló határozat ...
2014-09-16 12:33:20
Önkormányzat 2014 - Hétfőn dönthetnek a szavazólapokról a választási bizottságok
... listás), a Fővárosi Választási Bizottság pedig a főpolgármesteri szavazólap "képéről".
A választási bizottságok ekkor állapítják meg a szavazólapok adattartalmát, ez az úgynevezett imprimálás. Ennek során a jelölőszervezetek delegáltjaival kibővült választási bizottságok elfogadják a szavazólapon szereplő jelöltek, jelölőszervezetek nevét, valamint azok logóját, vagyis a szav...
2014-09-14 11:23:20
EP-választás - Jóváhagyta a szavazólapok mintáit az NVB
... az EP-választáson induló listákat, és az erről szóló határozatok jogerőre emelkedtek, a testület következő feladata a szavazólapok adattartalmának jóváhagyása volt. Ez az úgynevezett imprimálás azt jelenti, hogy az NVB elfogadja a szavazólap "képét", azt, hogy helyesen szerepelnek-e rajta a jelölőszervezetek, valamint a listákon lévő jelöltek neve.
A jogszabály szerint az EP...
2014-04-30 15:24:08
Választás 2014 - Jóváhagyta a nemzetiségi listás szavazólapok mintáját az NVB
... országos nemzetiségi listákat, és az erről szóló határozatok hétfőn jogerőre emelkedtek, a testület következő feladata a szavazólapok adattartamának jóváhagyása volt. Ez az úgynevezett imprimálás azt jelenti, hogy az NVB elfogadja a szavazólap "képét", azt, hogy helyesen szerepel-e rajta a jelölőszervezet, valamint a listán lévő jelölt neve.
Az NVB a 13 nemzetiség (bolgár, g...
2014-03-11 14:03:30
Választás 2014 - Jóváhagyta az országos pártlistás szavazólapok mintáját az NVB
... országos pártlistákat, és az erről szóló határozatok hétfőn jogerőre emelkedtek, a testület következő feladata a szavazólapok adattartamának jóváhagyása volt.
Ez az úgynevezett imprimálás azt jelenti, hogy az NVB elfogadja a szavazólap "képét", azt, hogy helyesen szerepelnek-e rajta a jelölőszervezetek, valamint a listákon lévő jelöltek neve.
A jogszabály szerint az ors...
2014-03-11 13:53:44
1 2 
Címkék: Biztonsági Nyomda Nyrt, Fővárosi Választási Bizottság, országos pártlistás, nemzetiségi listás, országgyűlési választás, szavazólapok képéről, választási bizottságok, szavazólapok mintáit, erről szóló, testület feladata, szavazólapok adattartamának, úgynevezett imprimálás, listákon lévő, jogszabály szerint, országos nemzetiségi, testület következő, listán lévő, országgyűlési egyéni, szavazólapok adattartalmát, jelölőszervezetek delegáltjaival, szavazólapon szereplő, egyéni választókerületi, összes jogorvoslat, köztársasági elnök, országos népszavazás, szavazólapok adattartalmának, magyarországi szavazáshoz, küldött tervezet, szavazólapok gyártása, főpolgármesteri szavazólap, választókerületi, szavazólapjainak, kvótareferendum, megállapították, adattartalmának, jelölőszervezet, szavazólapokról, nyilvántartásba, főpolgármesteri, adattartalmáról, delegáltjaival, szavazólapokat, adattartamának, adattartalmát, országgyűlési, szavazólapját, magyarországi, jogorvoslatok, pártlistákat, szavazólapok,
© 2013 TVN.HU Kft.