Belépés
Facebook-hack: 29 millió ember adatait látták a tolvajok
... veszélyesnek az eredetileg feltételezettnél.
Alapvető adatokhoz fértek hozzá, mint az email-cím, 14 millió ember esetében. 15 millió esetben látták a nemre, vallásra, helyre és készülékinformációra vonatkozó adatokat is. Egymillió esetben pedig semmilyen adatot nem láttak.
Ami ennél is fontosabb, a Facebook szerint nem fértek hozzá más külső fiókokhoz. Ez azért volt felt...
2018-10-13 12:39:19
Magyar tornászarany csapatban az ifjúsági olimpián
... küzdelmei magyar idő szerint csütörtökön hajnalban értek véget. A két magyar induló egy-egy nemzetközi csapat színeiben mutatta be gyakorlatait. A hazai tornaszövetségtől kapott csütörtöki információk szerint Balázs Krisztián a Team Simone Biles csapatban versenyezve ifjúsági olimpiai bajnoki címet szerzett, ami azonban - a kardozó Pusztai Liza és Rabb Krisztián, valamint díjlovag...
2018-10-11 17:31:00
Ásványolaj szövetség: maradnak a benzinkutakon az üzemanyagok megszokott jelölései is
... félreértéseket, de a megszokott jelölések segíteni fognak a tájékozódásban. A B betűs jelölés a bio-komponens tartalomra utal.
Az egységes európai üzemanyag-jelölő címkék plusz információt jelentenek, amelyek minden európai uniós országban egyértelműek - emelte ki Grád Ottó.
Az EGT-országokban, Izlandon, Liechtensteinben és Norvégiában, valamint Macedóniában, Szerbiában,...
2018-10-11 15:32:48
A Liberálisok Sermer Ádámot indítják a 2019-es főpolgármester-választáson
...
Azt írták: a Magyar Liberális Párt egy 21. századi, információs technológián alapuló világváros megteremtésének programját kínálja a választóknak. Terveik között a főváros közigazgatásának és infrastruktúrájának digitalizálása, a városi szolgáltatások fejlesztése, a tömegközlekedés korszerűsítésére, a kulturális élet sokszínűségének megőrzése, a fenntarthatóság megteremtése, ...
2018-10-11 15:23:07
Kétnapos tanácskozást tartanak a V4 államfői Szlovákiában
... közös sajtótájékoztató zárja.

A visegrádi négyek államfői utoljára tavaly októberben találkoztak Szekszárdon, ahol a biztonságpolitikával, a körforgásos gazdasággal és az információs technológiával kapcsolatos együttműködésről folytattak tárgyalásokat.

A visegrádi együttműködés 1991. február 15-én Magyarország, Csehszlovákia és Lengyelország részvételével jöt...
2018-10-11 13:32:02
Az LMP növelné a pszichiátriai dolgozók támogatását
...
Képviselőjük, Ungár Péter csütörtöki sajtótájékoztatóján elmondta: információik szerint van olyan megye, ahol egyáltalán nincs gyermekpszichiáter.
A szakápolók máig nem kapnak veszélyességi pótlékot, holott azt a Fidesz három éve megígérte - mutatott rá a politikus.Szerinte az államnak a gyermekpszichiáterek továbbképzéséhez is támogatást kellene nyújtania.
A tapa...
2018-10-11 12:22:15
Biztonságpolitikai államtitkár: napjainkban meghatározóak az újabb típusú kihívások
... csak a hagyományos katonai fenyegetésekkel és kihívásokkal foglalkozzon - mutatott rá az államtitkár, aki a Nemzeti Közszolgálati Egyetemen a NATO tudomány a békéért és biztonságért információs nap című rendezvényen tartott előadást. A tanácskozáson - mások mellett - felszólalt Antonio Missiroli NATO főtitkár-helyettes.
Sztáray Péter azt mondta: ez a rendezvény is jól mutatja...
2018-10-11 11:11:55
Honvédelmi miniszter: Európában meg kell őrizni az európai nép értékeit és kultúráját
... fognak tárgyalni, mint a légtérfelügyelet a közös NATO légtérben, továbbá a kutató, mentő feladatok összehangolásáról katasztrófa vagy baleset légi felderítése esetén, valamint a radar információk megosztásáról.
A legfontosabb témák között említette a tárcavezető a Bulgária, Horvátország, Szlovénia és Magyarország által egy héttel korábban Brüsszelben aláírt közös együttműköd...
2018-10-11 08:31:24
Sok az információ
...
2018-10-11 07:10:22
Felejtés
...,,A felejtés az agyban, a megbocsátás a lélekben megy végbe. Agyunk elektromos impulzusok és kémiai folyamatok révén tárolja el az emlékeket. Az idegek elektromos és kémiai úton is továbbítják az információt. Az emlékezés tehát nem lelki, hanem biológiai működés eredménye."

-Chuck Lynch-...
2018-10-10 20:21:39
1 2 3 ...................1965 ..........2947 2948 ..........3929 3930 
Címkék: Liberálisok Sermer Ádámot, Balázs Krisztián, Team Simone Biles, Pusztai Liza, Rabb Krisztián, Grád Ottó, Magyar Liberális Párt, Ungár Péter, Nemzeti Közszolgálati Egyetemen, Antonio Missiroli NATO, Sztáray Péter, ifjúsági olimpián, üzemanyagok megszokott, pszichiátriai dolgozók, újabb típusú, eredetileg feltételezettnél, hazai tornaszövetségtől, kardozó Pusztai, megszokott jelölések, bio-komponens tartalomra, egységes európai, főváros közigazgatásának, városi szolgáltatások, tömegközlekedés korszerűsítésére, kulturális élet, fenntarthatóság megteremtése, visegrádi négyek, körforgásos gazdasággal, információs technológiával, visegrádi együttműködés, szakápolók máig, hagyományos katonai, közös NATO, radar információk, legfontosabb témák, héttel korábban, lélekben megy, idegek elektromos, emlékezés tehát, közigazgatásának, liechtensteinben, sajtótájékoztató, légtérfelügyelet, korszerűsítésére, együttműködésről, továbbképzéséhez, feltételezettnél, fenyegetésekkel, sokszínűségének, tömegközlekedés,
© 2013 TVN.HU Kft.