Regisztráció  Belépés
Miseta Attila orvosprofesszort javasolja rektornak a Pécsi Tudományegyetem szenátusa
... Bódis József rektori megbízása 2018. június 30-án lejár, ezért az Emmi pályázatot írt ki a poszt betöltésére.
A minisztériumhoz négyen pályáztak: Bachmann Bálint, a műszaki és informatikai kar dékánja, Betlehem József, az egészségtudományi kar vezetője, Gábriel Róbert, a természettudományi kar dékánja, és Miseta Attila, az orvoskar vezetője - ismertették.
A rektorválaszt...
2017-12-18 16:42:58
Szerinted is te vagy a legokosabb, és mindenki más butább nálad?
... lehető legjobban, már amennyi lehetséges az adott szakmából, tantárgyból, vagy bármiből.

Butának éreztem magam a politikához, bár rossz szemmel néztek rám a pártidőben, mint informatikai felelősre, mert kül és belpolitikáról egyaránt írni kellett, a belső munkahelyi légkört pedig az emberek kikérdezéséből merítettem. Be is hívattak mindig, hogy mondjam meg, ki mit mond...
2017-12-18 15:23:28
Varga Mihály: a kormány segíti a kkv-kat a fejlett technológia integrálásában
... Gazdaságfejlesztési és innovációs operatív programban (Ginop) lévő 2,3 milliárd forint keretű kiemelt projektet az IFKA Iparfejlesztési Közhasznú Nonprofit Korlátolt Felelősségű Társaság és az Informatikai, Távközlési és Elektronikai Vállalkozások Szövetsége (IVSZ) részvételével létrejött konzorcium valósítja meg.
Varga Mihály úgy fogalmazott, hogy az Irinyi Tervhez illeszked...
2017-12-18 14:32:11
Emmi: 2019-ben Magyarország ad otthont a WRO robotprogramozási világdöntőnek
... megvalósításához a WRO is hozzájárul.
Több mint 3000 résztvevő érkezik Magyarországra 65 különböző országból, ez egy nagyon nagy verseny az MTMI (matematikai, természettudományos, műszaki és informatikai) témakörben - hangsúlyozta Szögi Zoltán, az Edutus Főiskola vezérigazgatója a tájékoztatás szerint.
Tudatták: a WRO egy nemzetközi oktatási program, amely azzal a céllal...
2017-12-15 17:50:12
Rétvári: megérkeztek az új digitális eszközök a közép-magyarországi régió iskoláiba
...
Az Emberi Erőforrások Minisztériumának parlamenti államtitkára kifejtette: eddig nem látott mértékű informatikai fejlesztés zárult, 6,2 milliárd forintból 41 ezer eszközt szállítottak ki az oktatási intézményekbe.
A közép-magyarországi régióban 14 ezer asztali számítógép, 14 ezer monitor, 6 ezer laptop, és 7 ezer projektor gazdagítja 650 köznevelési intézmény informatik...
2017-12-15 15:35:53
Zalaegerszegen építi legmodernebb informatikai hálózatát a T-Systems
... (Fidesz-KDNP) felidézte, hogy a Zalaegerszegen 42 milliárd forintból épülő járműipari tesztpálya és a leendő R76-os okosút fejlesztését kiszolgálva, Zalaegerszeg lesz Magyarországon az 5G informatikai hálózat tesztvárosa. A megvalósítás első lépéseként - Budapest után első vidéki városként - a zalai megyeszékhelyen épültek ki a 4G+ hálózat legnagyobb kapacitású elemei.
Vigh L...
2017-12-15 13:15:11
Szijjártó: a világ autóipara új korszak előtt áll, és ez új kihívások elé állítja Magyarországot
... bencés szerzetesek tartják fenn a nyugati part legjobb középiskoláját, találkozott továbbá a magyar református közösség tagjaival.
Szijjártó Péter húsznál több Szilicium-völgyi informatikai vállalat vezetőivel találkozott, a Tesla gyárában pedig tárgyalt az üzletfejlesztési igazgatóval és a jogi kérdések igazgatójával. A tárcavezető hangsúlyozta, az új korszakban az elektromo...
2017-12-15 07:05:44
Lázár: az állam kártalanítja a Czeglédy-ügy károsultjait
... engedélyét, Lázár János azt mondta: eddig rendezett és normális kapcsolatban álltak a Microsofttal, amely szoftvereket és licenceket szállít a kormányzatnak, amely viszont nem az amerikai informatikai óriásvállalattal, hanem az anyacég által kiválasztott viszonteladóival van kapcsolatban.
A Microsoft üzletpolitikai döntéseihez a kormánynak nincs köze, ahogyan ahhoz sem, hogy ...
2017-12-14 16:53:36
Turisztikai ügynökség: idén elérheti a 30 milliót a vendégéjszakák száma
... hogy az Országgyűlés december 12-én döntött a Nemzeti Turisztikai Adatszolgáltató Központ felállításáról. Így 2019. január elsején elindulhat a felhőalapú, napi adatkapcsolatra épülő informatikai rendszer. Ezzel kezdetét veszi a szálláshelyek adatszolgáltatásának digitalizálása és korszerűsítése annak érdekében, hogy a tevékenységükkel kapcsolatos statisztikai adatok naprakészek é...
2017-12-13 14:12:19
Az MNB 200 milliós bírságot szabott ki jogosulatlan széfszolgáltatás miatt
...
A közlemény szerint a Széfbank Kft.-t 128 millió forint, a Hársfa Gold Kft.-t 66 millió forint piacfelügyeleti bírság megfizetésére kötelezte, továbbá véglegesen megtiltotta, hogy a társaságok a jegybank engedélye nélkül pénzügyi szolgáltatási, különösen széfszolgáltatási tevékenységet végezzenek.
Az MNB hivatalból indított piacfelügyeleti eljárásokban vizsgálta, hogy a ...
2017-12-13 10:01:48
1 2 3 ...................242 243 ..........364 365 ..........484 485 486 
Címkék: Miseta Attila, Pécsi Tudományegyetem, Varga Mihály, Bódis József, Bachmann Bálint, Betlehem József, Gábriel Róbert, IFKA Iparfejlesztési Közhasznú Nonprofit Korlátolt Felelősségű Társaság, Elektronikai Vállalkozások Szövetsége, Irinyi Tervhez, Szögi Zoltán, Edutus Főiskola, Emberi Erőforrások Minisztériumának, Vigh, Szijjártó Péter, Lázár János, Nemzeti Turisztikai Adatszolgáltató Központ, Széfbank Kft, Hársfa Gold Kft, kormány segíti, fejlett technológia, világ autóipara, állam kártalanítja, vendégéjszakák száma, poszt betöltésére, minisztériumhoz négyen, orvoskar vezetője, adott szakmából, belső munkahelyi, emberek kikérdezéséből, nagyon nagy, tájékoztatás szerint, nemzetközi oktatási, oktatási intézményekbe, leendő R76-os, megvalósítás első, zalai megyeszékhelyen, nyugati part, magyar református, üzletfejlesztési igazgatóval, jogi kérdések, tárcavezető hangsúlyozta, amerikai informatikai, anyacég által, kormánynak nincs, tevékenységükkel kapcsolatos, közlemény szerint, jegybank engedélye,
© 2013 TVN.HU Kft.