Belépés
Újabb palesztin alagutat számolt fel Izrael a gázai határnál
... értékű cementet és elektromos eszközöket építettek be a csütörtökön megsemmisített alagútba.
Izrael azzal vádolja a Hamászt, hogy az övezet erőforrásait Izrael elleni "terrorinfrastruktúra" kiépítésére költi a civil infrastruktúra, például víztisztítók létrehozása helyett.
Folytatódotta tüzeket okozó léggömbök Izraelbe röptetése is. Komoly tűz tört ki a Sikma folyónál, ...
2018-10-11 14:52:21
Az LMP növelné a pszichiátriai dolgozók támogatását
...
Képviselőjük, Ungár Péter csütörtöki sajtótájékoztatóján elmondta: információik szerint van olyan megye, ahol egyáltalán nincs gyermekpszichiáter.
A szakápolók máig nem kapnak veszélyességi pótlékot, holott azt a Fidesz három éve megígérte - mutatott rá a politikus.Szerinte az államnak a gyermekpszichiáterek továbbképzéséhez is támogatást kellene nyújtania.
A tapa...
2018-10-11 12:22:15
Edmund Stoiber szerint a belső migráció okozza a CSU támogatottságának gyengülését
... hozzájárulhatnak az abszolút többség várható elvesztéséhez, mert a munkalehetőségek bősége és a jó életkörülmények - például a magas színvonalú egészségügyi, oktatási és közlekedési infrastruktúra - tömegesen vonzzák az embereket, akik - bevándorlók lévén - nem a helyi politikai kultúrában nevelkedtek, szocializálódtak, és ezért a CSU nehezebben tudja elérni őket.
Ezzel kapc...
2018-10-10 15:51:58
Rjabkov: az atomfegyver-korlátozási rendszer kritikus elemeit veszélyezteti az orosz-amerikai feszültség
... online kiadásán szerdán megjelent interjúban kijelentette: az amerikai politikai mechanizmus "teljes működésképtelensége" miatt szerződések járhatnak le, és a fegyverzetkorlátozási infrastruktúra több eleme is elveszhet. "Az egész építmény ingatag" - fogalmazott az orosz politikus.
A brit lap felidézi, hogy a NATO és az Egyesült Államok az európai közepes és rövid hatótávolsá...
2018-10-10 13:31:45
Informatikai fejlesztéssel folytatódik a MÁV-csoport korszerűsítése
... Hozzátette, hogy a karbantartást és a személyzet irányítását támogató beruházás a hardvereszközök beszerzésén túl nagyobbrészt a vasúti alkalmazások fejlesztését eredményezi.
Az Infrastruktúra és gördülőállomány karbantartó szoftver és IT-alkalmazás konszolidáció II. ütem (INKA2) projekt támogatási szerződését az Innovációs és Technológiai Minisztériummal írta alá a MÁV-Start...
2018-10-09 12:31:14
PM: hamarosan a kormány elé kerül a nemzeti versenyképességi stratégia
... ahhoz szükségesek, hogy alapvető változások történjenek Magyarország versenyképességét illetően. Mint mondta: az adózás, a közszféra, a közigazgatás, az egészségügy, az oktatás, az infrastruktúra, ezen belül a közlekedés, illetve az energiaágazat, a vállalati innováció és a foglalkoztatás működését vizsgálva átfogó stratégia előkészítésére tettek javaslatot a tanács tagjai.
A...
2018-10-08 14:43:17
Tatarozás miatt költözik a brit uralkodó - de csak 2025-ben
... és a csőtörés veszélye. A palotában van a felbecsülhetetlen értékű királyi művészeti gyűjtemény, a Royal Collection jelentős része, és ez is veszélybe kerülhetne az elhasználódott infrastruktúra meghibásodásából eredő esetleges tűz vagy beázás esetén.
Figyelmeztető példa is akad: 1992-ben a windsori kastélyban pusztított hatalmas tűzvész, és a károk helyreállítása öt évig tar...
2018-10-05 20:12:28
Nemzetközi gyakorlaton vesz részt a Hunor mentőcsapat
...
Mukics Dániel a közleményben azt írta, a NATO gyakorlat forgatókönyve szerint "a szerb főváros közelében 7,6-os erősségű földregés volt, amelynek következtében tönkrement Belgrád és térségének infrastruktúrája, rengeteg az áldozat, és sok ember a romok alatt rekedt. Szerbia a helyzet kezelésében segítséget kért a NATO-tól, amelyre reagálva Magyarország a Hunor mentőszervezete...
2018-10-05 12:01:28
ITM-államtitkár: a versenyképesség erősítését célzó bejelentések várhatók
... felnőttképzés átalakítása hosszú távon segíthet ezen a helyzeten.
Rámutatott: a BMW azért választotta új nagyberuházása helyszínéül Debrecent Kassával szemben, mert itt jobb az infrastruktúra.
György László kiemelte: az utóbbi hónapokban négy nagy cél alapján 15 programot és 60 konkrét projektet határozott el a kormány, illetve a tárca, ezek mindegyike a versenyképesség ...
2018-10-04 23:45:29
Nyitrai Zsolt: megkezdődhet az intermodális csomópont tervezése Egerben
...
Nyitrai Zsolt elmondta: a megyeszékhely 327 millió forintot fordíthat az összességében több milliárd forint értékű közlekedési infrastruktúra-fejlesztés tervezésére. Maga a beruházás egységes rendszerbe szervezi, összehangolja, ésszerűsíti és korszerűsíti a helyi és távolsági vasúti- és autóbusz-közlekedést Egerben - húzta alá.
Emlékeztetett: az intermodális csomópont el...
2018-10-04 23:45:14
1 2 3 .....................266 267 ...........399 400 ...........531 532 533 
Címkék: Edmund Stoiber, Nyitrai Zsolt, Ungár Péter, Egyesült Államok, Technológiai Minisztériummal, Royal Collection, Mukics Dániel, Debrecent Kassával, György László, gázai határnál, pszichiátriai dolgozók, belső migráció, orosz-amerikai feszültség, nemzeti versenyképességi, brit uralkodó, versenyképesség erősítését, intermodális csomópont, csütörtökön megsemmisített, övezet erőforrásait, civil infrastruktúra, szakápolók máig, abszolút többség, munkalehetőségek bősége, magas színvonalú, helyi politikai, amerikai politikai, egész építmény, orosz politikus, európai közepes, személyzet irányítását, hardvereszközök beszerzésén, vasúti alkalmazások, vállalati innováció, foglalkoztatás működését, tanács tagjai, csőtörés veszélye, felbecsülhetetlen értékű, elhasználódott infrastruktúra, windsori kastélyban, károk helyreállítása, szerb főváros, romok alatt, helyzet kezelésében, utóbbi hónapokban, összességében több, beruházás egységes, szocializálódtak, munkalehetőségek, versenyképességi, továbbképzéséhez,
© 2013 TVN.HU Kft.