Belépés
H.Kohut Katalin: "Amikor én kicsi voltam"
... életemről, hogy mi történt velem. Majd miután bezúzásra került minden művészetem a festményekkel együtt, kommunikációsan végem lett minden testrészemen, haldokolva kértem már segítséget az interneten mindenkitől, azzal, hogy mielőtt megszűnök, mindenkinek meg kell tudnia, mi történt velem és a családommal.
Most már nincsen hangom több, mint tíz éve, se...
2018-09-26 09:18:25
Szép estét kívánok mindenkinek!
... szupersztráda", és sokan hajlamosak összekeverni az internetet a "világhálóval", vagyis a Wolrd Wide Webbel. A kettő azonban nem ugyanaz: a világháló csak az internet egy része, vagyis az interneten elhelyezett, egymással hiperlinkekkel összekötött dokumentumok összessége, amelyeket a webböngészőben nyithatunk meg.
Míg az internet elődjét már a hetvenes évek elején elkezdték ...
2018-09-25 20:17:14
Elindult az inkubátoros csecsemőket és családjukat online összekötő Babales program
...
Madarasi Anna azt mondta, a program keretében az inkubátorra kamerát szereltek fel, amelynek képe a szülőkkel egyeztetett időpontban interneten keresztül elérhető.
Úgy fogalmazott, a kis súllyal született koraszülöttek sokszor hónapokat töltenek a kórházban, a családoknak pedig nagy kihívás megoldani, hogy mindig a kórházban lévő gyermekük mellett legyenek.
Ennek a ...
2018-09-19 12:42:16
Gyógyszerek helyett!
... ökörfarkkóróból készült tea: 1 csapott ek. tea,
2 dl. forró vízzel forrázni, 10 perc állás után inni.
Egyébként lehet kapni a Gyuri bácsi féle Bronchitis teakeveréket,
Interneten is megrendelhető : www.gyorgytea.hu
MÁJ ÉS EPE: Nagyon sok bennünk az idegen anyag, sok a különféle vegyszer az
élelmiszerekben. Volt egy konferencia és ott elmondták, ha ...
2018-09-17 11:30:36
Letartóztatták a férfit, aki rálőtt egy vállalkozóra Vas megyében
...
A megalapozott gyanú szerint a férfi az interneten keresztül vásárolt egy hangtompítós kispuskát és kilenc darab lőszert, majd később hozzá való távcsövet is beszerzett - közölte.
A gyanúsított szeptember 9-én álnéven bemutatkozva hívta fel a sértettet, azzal, hogy agancsot tudna eladni neki. Megbeszélték, hogy másnap hol találkoznak, de amikor a gyanúsított a megbeszélt...
2018-09-13 16:12:43
Az LMP hűtlen kezelés miatt feljelenti az MVM-et
... Vágó Gábor szerint ez az irányelv csorbítja a demokráciát és veszélyezteti a szabad nyilvánosságot, mert ennek értelmében a tartalomszolgáltatók előzetesen tudjá...
2018-09-13 13:21:39
A magyarok kétharmada bízik az Állami Számvevőszékben egy felmérés szerint
... tudta, hogy az ÁSZ az Országgyűlésne...
2018-09-05 10:31:15
Becsapás
...,,Egy ilyen becsapás feledhetetlen példájaként egy hétgyermekes családanya elmondta, hogy viszonya vagy egy férfivel, akivel az interneten ismerkedett meg. Azt fontolgatta, hogy elhagyja a férjét azért a másikért. Egyik este, amikor találkoztunk, beismerte, tudja, hogy amit tesz, helytelen. 'De ő annyira jó hozzám és a gyerekekhez' - mondta.
Két órán keresztül könyö...
2018-09-04 20:16:14
Dallamképek - Grafikai tárlat a Quimby dalaiból
... szintén képzőművész végzettségű trombitás, Kárpáti Dódi Jámbor Éva Káosz amigost átültető képére szavazott, amely szerinte a hatvanas-hetvenes évek grafikáit idézi.
A képekre az interneten lehet licitálni a Quimby együttes oldalán, a bevétel a hallássérülteket segítő JEL Alapítványhoz kerül. Tempfli Kátya, az alapítvány vezetője kiemelte: a vizuális művészetek, a festészet, a...
2018-08-31 12:28:29
Élőben lehet követni egy magyarországi darázsölyv vonulását
... hanem sok helyen szinte méterre pontosan lemásolta az első madár útvonalát és nyugat-délnyugati irányban haladt feltételezhetően a Gibraltári-szoros felé. Útját bárki nyomon követheti az interneten, így a szakemberek és az érdeklődők egy időben kapnak választ arra, hogy ez az afrikai átkelés mikor következik be, és ez után milyen útvonalon és hova repül a madár.
A darázsölyv...
2018-08-29 18:34:02
1 2 3 ..................115 116 .........173 174 ..........230 231 232 
Címkék: Kohut Katalin, Állami Számvevőszékben, Wolrd Wide Webbel, Madarasi Anna, Vágó Gábor, Kárpáti Dódi Jámbor Éva Káosz, Tempfli Kátya, inkubátoros csecsemőket, magyarok kétharmada, felmérés szerint, Quimby dalaiból, magyarországi darázsölyv, festményekkel együtt, interneten mindenkitől, kettő azonban, világháló csak, interneten elhelyezett, webböngészőben nyithatunk, internet elődjét, hetvenes évek, program keretében, inkubátorra kamerát, szülőkkel egyeztetett, családoknak pedig, kórházban lévő, idegen anyag, különféle vegyszer, megalapozott gyanú, interneten keresztül, hangtompítós kispuskát, gyanúsított szeptember, irányelv csorbítja, szabad nyilvánosságot, ilyen becsapás, hétgyermekes családanya, interneten ismerkedett, férjét azért, hatvanas-hetvenes évek, interneten lehet, Quimby együttes, hallássérülteket segítő, alapítvány vezetője, vizuális művészetek, első madár, időben kapnak, afrikai átkelés, hallássérülteket, feltételezhetően, kommunikációsan, számvevőszékben, élelmiszerekben,
© 2013 TVN.HU Kft.