Regisztráció  Belépés
Idén is Dabason rendezik az FC Barcelona labdarúgó-iskolájának egyik nyári táborát
...
Az FC Dabas utánpótlás-vezetője, Kucsák István hétfőn az M1 aktuális csatornának elmondta, hogy 216 gyermek vesz részt a táborban, hozzájuk hat edző érkezett Barcelonából. Irányításukkal, illetve összesen hetven felnőtt közreműködésével a fiatalok három nagypályán napi négy edzésen vesznek részt.
"A tábor elsődleges iránymutatója a Barca-érzés, amely az egyesületet és a ...
2017-06-19 21:15:34
1956 álma és a jelen valósága
... Szabadságon saját szabadságukat értik, egyenlőségen az egyenlőtlenséget, testvériségen az idegengyűlöletre, a más fajok, kultúrák és vallások elutasítására épülő nemzeti együvé tartozást. Irányításukkal Magyarország arra vállalkozott, hogy megvédje az európai ,,keresztény civilizációt" a gyaurokkal szemben. Kidobják az alkotmányt, alaptörvényt írnak helyette, melyet mos...
2016-10-24 16:43:30
A bűnöző perelheti a büntetés végrehajtást?
Leírtam a szarkeverők hovatartozása nagyon könnyen behatárolható. Vajon miért csak abból a szűk körből kerülnek elő? Baloldalról csak annyit körül kell nézni az öreg kontinensen, hogy hová jutott az írányításukkal. Gyakorlatilag káosz, esztelenség, fejetlenség....
2016-05-28 17:49:22
Illegális bevándorlás - Soltész: a migrációról és a kárpátaljai helyzetről is tárgyalt a Karitatív Tanács
... felajánlotta egy-egy terület megtisztítását, rendbetételét is.
A Karitatív Tanács tagjai azt kérték a HÖOK vezetőitől, hogy a karitatív szervezetek munkájába bekapcsolódva, az ő irányításukkal dolgozzanak, hiszen így biztosítható, hogy a fiatalok szakszerűen, rendszeresen és folyamatosan segítsenek - mondta az államtitkár.
Soltész Miklós szólt arról is, hogy továbbra is ...
2015-09-29 12:22:54
Tomory Zsuzsa : Önmagunkra találás - Jövőnk nevében
... is elveszik.
Tovább mehetünk egy lépéssel: Ha megszünik a magyarság fény és eszme-hordozó szerepe, elpusztul a világ.
Neveljük gyermekeinket magyar szellemiségben, az ő irányításukkal, nemzetünk, hazánk iránt érzett felelősségtudattal, egymás iránti szeretetben, mint elődeink.
És kéz a kézben imádkozzunk Istenbe vetett hittel hazánkért naponta.

Emlékeztet...
2014-01-06 08:26:47
MSZP: a fideszes politikus keresztbefoglalkoztatják egymás rokonait
... keresztbef...
2013-06-13 15:22:20
Bank Center: a biztonsági őrök nem hibáztak
... teljesítő biztonsági őrök a megszokott protokoll és forgatókönyv alapján, az ilyen esetekben elvárható módon látták el feladatukat. Ennek megfelelően értesítették a hatóságot, és irányításukkal megtették a szükséges óvintézkedéseket, a rendőrség pedig hivatalból tett feljelentést a garázdaság miatt.
Megjegyezték, az épület azért volt nyitva március 15-én, mert több külföldi b...
2012-03-19 13:25:32
Politikai felemelkedést remél az Európai Szocialisták Pártja
... mindenekelőtt a 2014-es európai parlamenti képviselőválasztást.
Sztanisev meggyőződését fejezte ki, hogy 2014-ben az unióban már ismét a szocialisták lesznek többségben, és irányításukkal "jobb Európát" építenek majd.
Martin Schulz, az EP szociáldemokrata frakciójának vezetője, az uniós parlament leendő elnöke is hangot adott annak a meggyőződésének, hogy a szocialista ...
2011-11-26 23:05:05
A provokáció
... oroszlánrészük...
2011-08-08 11:00:52
Cigarettacsempész bandát buktattak le az Europol segítségével
... vámszervek és rendőrségek együttműködése során göngyölítették fel a hálózatot, amelyben az uniós tagországokban, ukrán származású bandatagok által működtetett fedőcégek vettek részt. Irányításukkal építettek ki egy fiktív kereskedelmi láncot, amely Ungvártól Nagy-Britanniáig terjedt és leplezte a valójában hamisított dohányáruk forgalmát.
Az akció során őrizetbe vettek öt gya...
2011-06-23 18:39:25
1 2 
Címkék: Karitatív Tanács, Tomory Zsuzsa, Bank Center, Európai Szocialisták Pártja, Kucsák István, Irányításukkal Magyarország, Soltész Miklós, Martin Schulz, Ungvártól Nagy-Britanniáig, jelen valósága, bűnöző perelheti, büntetés végrehajtást, kárpátaljai helyzetről, fideszes politikus, biztonsági őrök, fiatalok három, tábor elsődleges, európai &#8222, gyaurokkal szemben, szarkeverők hovatartozása, szűk körből, öreg kontinensen, karitatív szervezetek, fiatalok szakszerűen, magyarság fény, kézben imádkozzunk, megszokott protokoll, ilyen esetekben, szükséges óvintézkedéseket, rendőrség pedig, garázdaság miatt, épület azért, 2014-es európai, szocialisták lesznek, uniós parlament, uniós tagországokban, fiktív kereskedelmi, valójában hamisított, akció során, óvintézkedéseket, közreműködésével, szociáldemokrata, idegengyűlöletre, egyenlőtlenséget, meggyőződésének, irányításukkal, megtisztítását, írányításukkal, oroszlánrészük, tagországokban, együttműködése, szellemiségben, göngyölítették, mindenekelőtt,
© 2013 TVN.HU Kft.