Regisztráció  Belépés
Ezért játsszunk, beszélgessünk az unokákkal rengeteget!
... kapaszkodik a földbe? Vajon meddig él a földjéből szárnyakkal a felhők közé repített gyökeres növény? És a bölcsesség máris sugallja: tartsuk meg az egészséges arányt! Ne mozduljunk egyik irányba sem végletesen!Az unokáknak meséljünk sokat a fel...
2018-04-16 21:36:20
a fájdalom
... szorongatása)

Kapukontroll, a fájdalom gátlása: a magasabb IR struktúrák a fájdalomimpulzusokat továbbítani és gátolni is képesek

Gerincvelői felszállópályák több irányban indulhatnak a magasabb idegi struktúrák felé, és végződhetnek a KIR-be. 5 felszállópályát ismerünk.

1, Tractus spinotalamicus: gerincvelő hátsó szarva-thalamus lateralis ventropo...
2018-03-23 19:23:35
18.4.8
... a szeretet vezérel. Azokra gondolok, akik - velem és családommal együtt (elnézést, de vagyok annyira önző, hogy magamra és rájuk is gondolok) - megérdemlik, hogy végre jobb irányba forduljon a sorsuk:

- a tanárra, aki igazi tudást szeretne tanítványai fejébe tölteni, hogy azok majd meg tudják állni a helyüket, bárhova is vezeti őket a sors;
...
2018-03-18 10:51:37
Történnek a dolgok....
Vannak események, amik meghatározzák életünk további részét, történését, szakaszát.
Vannak emberek, akik befolyásolják személyiségünk fejlődését akár rossz, akár jó irányban.
Munkánk, és stílusunk is változhat. okosabbak, többek, vagy lustábbak, linkek, akármikké változhatunk. De szívünk és elménk is részt vesz ebben. Ha van szíved, ha tudsz szeretni, ha vannak érzelmeid...
2018-03-05 20:50:23
Hordarémálom
... vagy jelöltjének van esélye legyőzni a Fideszt, és kicsivel többen (54 százalék), ha meg tudnák akadályozni a kétharmadot.

Azonban a válaszadók negyede (25 százalék) mindkét irányba átszavazna, ha a Fidesz győzelme lenne a tét, míg harmada (31 százalék) akkor, ha a kétharmad megakadályozása múlna ezen.

atszav_bal_jobb.png

Tíz LMP szavazóból kilenc ...
2018-03-05 20:33:03
Ha Hódmezővásárhelyen meg lehet verni a Fideszt, akkor minde
... következnie nyilvánvalóan, hogy az egész országban meglépik azt, hogy egy jelölt nézzen szembe a fideszessel.

Azt lesz érdemes figyelni, hogy mely pártok akarnak majd ebbe az irányba elmozdulni. Amelyek nem, azokról pontosan ehet tudni, hogy azok is a Fidesz meghosszabbításai.

Ha létrejön egy ilyen __országos szintű__ választási szövetség, akkor még az is elk...
2018-02-25 16:51:02
RC Audi R8 piros távirányítós autó 1/24 - Mondo Motors
részletgazdagon kidolgozott távirányítós modellje lehetőséget ad rá, hogy a szobádat versenypályává al...
2018-02-04 20:04:05
RC Audi R8 fehér távirányítós autó 1/24 - Mondo Motors
részletgazdagon kidolgozott távirányítós modellje lehetőséget ad rá, hogy a szobádat versenypályává al...
2018-02-04 20:03:34
Újabb magyargyűlölő zsidó kapott szobrot Judapesten
... írója meglehetősen alapos kutatás után sem bukkant egyetlen olyan írásos nyomra, amely azt mutatta volna, hogy Lantos az e szempontból legfontosabb időszakban, az Antall-kormány idején ez irányban bármilyen lépést tett volna. De azért azt érdemes felidézni, hogy milyen volt a fősodratú Amerika "hozzáállása" az antalli Magyarország észak-atlanti csatlakozásához.

Abe Ros...
2018-02-01 16:15:48
Esszencia: elkészült a népzenei supergroup első lemeze
... formációkban is szerepeltem. Sokat gondoltam arra, milyen jó lenne ezt a két dolgot összehozni egy produkcióba. Aztán amikor 2005-ben megalakítottam a Rév zenekart, már egyértelműen ebbe az irányba indultam" - idézte fel Lakatos Róbert, az Esszencia zenei vezetője, brácsása, hegedűse az MTI-nek.
A Rév zenekar több lemezén gondolta újra Bartók műveit. Mint a muzsikus elmondta,...
2018-01-31 14:42:46
1 2 3 ......................70 71 ...........105 106 ..........139 140 141 
Címkék: Audi R8, Mondo Motors, Lakatos Róbert, unokákkal rengeteget, népzenei supergroup, földjéből szárnyakkal, felhők közé, bölcsesség máris, egészséges arányt, unokáknak meséljünk, fájdalom gátlása, magasabb idegi, szeretet vezérel, válaszadók negyede, kétharmad megakadályozása, egész országban, jelölt nézzen, irányba elmozdulni, szobádat versenypályává, fősodratú Amerika, antalli Magyarország, irányba indultam, muzsikus elmondta, nagyszuloklapja, megakadályozása, felszállópályák, részletgazdagon, csatlakozásához, felszállópályát, személyiségünk, megalakítottam, versenypályává, spinotalamicus, katemangostar, magyargyűlölő, beszélgessünk, meghatározzák, nyilvánvalóan, befolyásolják, távirányítós, kapukontroll, szorongatása, legfontosabb, meglehetősen, hordarémálom, egyértelműen, formációkban, végződhetnek, változhatunk, magyarország, következnie, indulhatnak, kapaszkodik, tanítványai, kidolgozott, családommal, megérdemlik, lehetőséget, szárnyakkal, fideszessel, akadályozni, jelöltjének, produkcióba, hozzáállása, szempontból,
© 2013 TVN.HU Kft.