Regisztráció  Belépés
Istenfélelem
..."Az Urat félni nem más, mint csodálattal meghajolni nagysága és szeretete előtt. Ragyogó szentsége és fenséges szeretete miatt úgy érezzük, Isten 'félelmetesen szép'. Ez az oka annak, hogy minél többet tapasztalunk kegyelméből és megbocsátásából, annál inkább beleremegünk az ámulatba. Dicsősége és szépsége láttán egyszerűen leborulunk előtte."

- Timothy Keller -...
2018-07-15 21:04:52
Békesség e háznak!
... istenkezet,
s imádsággal kísérni lüktetését.

Áldást mondani erre a régvárt,
kedves fészekre is:
Legyen igazi otthon!
Ragyogja be megértés, szeretet,
"istenfélelem megelégedéssel",
mint "valóban nagy", örök nyereség!
Az élő Krisztus öröme! Derűt,
békességet sugárzó jelenléte!

Békesség nektek! Ő is így köszönt
húsvét...
2018-07-05 10:27:35
Ember
... Isten akarata szerint lelkünkre is hasonlóképpen kellene gondolnunk. Isten értelmes lénynek teremtette az embert, arra szánta, hogy erkölcsi értelemben az Ő képmása legyen: lelkünk az istenfélelem, a törvénytisztelet, az igazságosság, az őszinteség, az önfegyelem, az Istennek és embertársainknak való szolgálat rendszeres gyakorlására van 'beállítva'. Ha mindezt elhagyjuk, nem csup...
2018-06-30 13:10:22
9. évközi hét hétfő 06.04
... buzgók, és mutassátok meg hitetek által az erényt, az erény által a tudást, a tudás által az önuralmat, az önuralom által az állhatatosságot, az állhatatosság által az istenfélelmet, az istenfélelem által a testvéri jóindulatot, a testvéri jóindulat által pedig a felebaráti szeretetet!
Ez az Isten igéje. 2Pét 1,2-7

Imádság
Köszönjük, Istenünk, hogy Krisztus á...
2018-06-04 09:29:08
A legnagyobb nyereség...
... olykor a legtöbb kárt és szenvedést. Nem szólván arról, hogy közben elveszíti azt, amiért oly sokat küzdött: a boldogságát, lelki békességét.
,,De valóban nagy nyereség az Istenfélelem, megelégedéssel..."
Mit is nevez Pál apostol nagy nyereségnek? Lottónyereményt, vagy kedvezményes nyaralást, féláron kínált csodaszereket? Ezek csak ideig-óráig boldogítják...
2018-06-01 16:33:30
Jöjj Istenfélelem Lelke!
...
2018-05-20 10:07:06
Pünkösd Vers- Élő kövek között
... erejével.
Megújít szíveket,
régi kőszív helyett,
s benn égi fény ragyog,
betölti szeretet.
A múlt önző, büszke
öntudata helyett,
öröm és békesség.
b...
2018-05-20 07:02:26
Jöjj Szentlélek,
... újjá minket, tisztítsd meg minket, add meg nekünk a növekedés boldogságát és tölts el a Szentlélek hét ajándékával, az értelem és tudomány, a bölcsesség és jótanács, a jámborság és istenfélelem és az erősség lelkével, hogy személyiségünk és közösségeink krisztusivá formálódjanak és az Egyház megdicsőíthessen Téged a világban!

Ámen.

3.
Drága Istenünk! Te ...
2018-05-18 17:17:14
SZENTLÉLEK VÁRÓ - Pünkösdi kilenced
...

8. nap
Jöjj Istenfélelem Lelke, hogy Isten jelenlétéről mindig és mindenütt megemlékezzünk, és elkerüljük, ami megbántása volna.

Szentírási rész: ApCsel 1.4-5
Egyszer, amikor együtt evett velük, megparancsolta nekik, hogy ne hagyják el Jeruzsálemet, hanem várjanak az Atya ígéretére, ,,amelyről - úgymond - tőlem hallottatok: Mert János csak víz...
2018-05-17 09:09:45
Pünkösdi kilenced
... építsük Jézus Krisztus országát. A mi Urunk, Jézus Krisztus, a te Fiad által, aki veled él ésuralkodik a Szentlélekkel egységben, Isten mindörökkön-örökké.

8. nap
Jöjj Istenfélelem Lelke, hogy Isten jelenlétéről mindig és mindenütt megemlékezzünk, és elkerüljük, ami megbántása volna.

Szentírási rész: ApCsel 1.4-5
Egyszer, amikor együtt evet...
2018-05-08 14:27:45
1 2 3 .....20 21 ...30 31 ..39 40 41 
Címkék: Jöjj Istenfélelem Lelke, Pünkösd Vers- Élő, Jöjj Szentlélek, SZENTLÉLEK VÁRÓ, Timothy Keller, Drága Istenünk, Mert János, Jézus Krisztus, legnagyobb nyereség, erény által, tudás által, önuralom által, állhatatosság által, istenfélelem által, testvéri jóindulatot, testvéri jóindulat, felebaráti szeretetet, legtöbb kárt, múlt önző, növekedés boldogságát, erősség lelkével, törvénytisztelet, megdicsőíthessen, embertársainknak, lottónyereményt, megbocsátásából, állhatatosságot, megparancsolta, megelégedéssel, megemlékezzünk, személyiségünk, szentlélekkel, hasonlóképpen, állhatatosság, istenfélelmet, formálódjanak, csodaszereket, beleremegünk, istenfélelem, jeruzsálemet, félelmetesen, tapasztalunk, jelenlétéről, kedvezményes, közösségeink, gyakorlására, igazságosság, boldogítják, krisztusivá, nyereségnek, jóindulatot, hallottatok, mindörökkön, boldogságát, csodálattal, ésuralkodik, kegyelméből, ajándékával, szeretetet, imádsággal, istenkezet, felebaráti, bölcsesség, mutassátok, értelemben, szentlélek, őszinteség, rendszeres,
© 2013 TVN.HU Kft.