Regisztráció  Belépés
Nem kell fizetni
... nem sokat.
Gyönyörködni a naplementében, virágot szedni a mezőn, majd a csokorral
meglepni kedvesünket, csodálni az őszi falevelek színgazdaságát, feltöltődni
az istentiszteleten, kéz a kézben sétálni egyet, vagy egyszerűen csak
ücsörögni a verandán és tücsökzenét hallgatni - nem kerül semmibe.
Együtt nekilátni egy doboz fagyinak, megrendelni a kedven...
2018-09-19 06:48:35
Szemfényvesztés
... jelképezi, és amelyet istenként imád. De nem esünk-e hasonló hibába a képzelet szintjén? Milyen fogalmat alkotunk magunknak Istenről? Mekkora jelentőséget tulajdonítunk például bizonyos istentiszteleti formáknak? Van-e tartalom és belső valóság a külső forma mögött? Imádkoztunk-e valaha is úgy igazán? Mit jelent számunkra a bibliaolvasás? Engedtük-e már, hogy Isten szóljon hozzánk...
2018-09-18 20:05:52
A nemzet túlélésének alapja az igazság szeretete
... megtérni, de a jövőben az igazság oldalára állnak. Ez lesz a nemzetek vizsgája és a feladatunk, hogy az országot összekössük az igazsággal."

2018....
2018-09-14 16:50:50
Az első világháborúra emlékeznek Hódmezővásárhelyen
... emlékezők szombaton felkeresik város egykori közigazgatási területén fekvő, felújított világháborús emlékműveket és emléktáblákat, vasárnap dé...
2018-09-13 07:05:56
Add szívedet Jézusnak!
... mindenki előtt, és mindig van legalább egy bűnös, aki keresi és megtalálja Istent általa. Az ilyen szívben szüntelenül ég a szent tűz, és állandóan száll a jó illat az Úr felé. Állandó istentisztelet az élete. Az ilyen szívben állandóan jelen van Isten. Ez az üdvösség kezdete.
De jaj, lehet a szív a Sátán műhelye is. Ebből a szívből rettenetesen fertőzött, halálos levegő terj...
2018-09-11 09:47:32
A teljes szívből való megtérés
... és meg tudjon szabadítani a bűneinktől.

Ha ez megtörténi...
2018-09-09 14:27:08
Ötödször rendezik meg a Drávaszögi Magyarok Fesztiválját Dél-Baranyában
... néptánccsoportok, délutántól pedig néptánc- és népzenegálát rendeznek a község rendezvényterén.
Szeptember 16-án délelőtt a kisharsányi református templomban tartanak ökumenikus istentiszteletet. Délután a siklósi református templomban csaknem tíz énekkar részvételével rendezik meg az Egyházi kórusok hangversenye elnevezésű koncertet.
A közeli Beremenden szeptember 22-én...
2018-09-08 11:21:20
Közös tanévnyitót tartottak a Kárpát-medencei református iskolák
...
A Széchenyi úti református templomban tartott tanévnyitó istentiszteleten Steinbach József azt mondta, hogy intézményeikben figyelnek Isten igéjére, a tanórákon, minden egyes tantárgy esetében megjelenik, akár természettudományok, akár bölcseletek tárgyalása közben.
"Iskoláinkat ez a lelkiség határozza meg, ez a szív fundamentuma, a szívdobogás, a mennyei többlet, és e t...
2018-09-02 10:00:13
Németország visszaszolgáltatta 27 meggyilkolt herero és nama földi maradványait Namíbiának
...
A koponyacsontokat és egyéb maradványokat egy belvárosi evangélikus templomban tartott ünnepi istentisztelet keretében adták át. Michelle Müntefering, a külügyminisztérium kulturális diplomáciáért felelős államminisztere a kormány nevében bocsánatot kért a hererók és namák elleni vérengzésekben legyilkolt áldozatok haláláért.
Katrina Hanse-Himarwa namíbiai kulturális min...
2018-08-29 17:34:08
Hitvallás a munkáról
... Ő.
Találjon tétlenül pihenni...
2018-08-25 12:01:38
1 2 3 ................201 202 .........302 303 ........401 402 403 
Címkék: Drávaszögi Magyarok Fesztiválját Dél-Baranyában, Steinbach József, Michelle Müntefering, Katrina Hanse-Himarwa, nemzet túlélésének, igazság szeretete, első világháborúra, teljes szívből, őszi falevelek, kézben sétálni, doboz fagyinak, képzelet szintjén, külső forma, igazság oldalára, nemzetek vizsgája, országot összekössük, ilyen szívben, üdvösség kezdete, szívből rettenetesen, község rendezvényterén, kisharsányi református, siklósi református, közeli Beremenden, lelkiség határozza, szív fundamentuma, mennyei többlet, belvárosi evangélikus, kormány nevében, néptánccsoportok, istentiszteleten, koponyacsontokat, istentiszteletet, szemfényvesztés, istentiszteleti, rendezvényterén, intézményeikben, államminisztere, istentisztelet, vérengzésekben, színgazdaságát, diplomáciáért, tulajdonítunk, bibliaolvasás, naplementében, részvételével, maradványokat, világháborúra, közigazgatási, emléktáblákat, maradványait, fesztiválját, gyönyörködni, fundamentuma, jelentőséget, hangversenye, emlékműveket, világháborús,
© 2013 TVN.HU Kft.