Belépés
Migránsok halála - Tizennégyre emelkedett a vádlottak száma
... vádlott, valamint a Németországban és Ausztriában már elfogott és jogerősen elítélt embercsempészek cselekményeit is.
Az embercsempészések során a személyszállításra alkalmatlan járművekben a migránsok a zsúfoltság, a levegő, a víz és élelmiszer hiánya, valamint a mozgásképtelenség miatt jelentős testi és lelki gyötrelmeket szenvedtek el.
Az is elhangzott, hogy a tizen...
2017-10-30 19:14:01
Baleset történt a 4-es főúton, öten megsérültek
...
Csámpai Attila elmondta, hogy a Pilis külterületén, a 49-es kilométernél két személyautó ütközött össze. A járművekben összesen 7-en utaztak, négyen könnyebben megsérültek, egy gyermek állapota pedig súlyos, őket a mentők kórházba szállították.
A monori tűzoltók vonultak a helyszínre és megkezdték a műszaki mentést. A helyszínelés idejére a fél útpályát lezárták - fűzte...
2017-10-22 20:33:08
Migránsok halála - Az elsőrendű vádlott az ötödrendűt tartja a főbűnösnek
... intézte, és azon volt, hogy minél többet szervezhessen.
A tárgyaláson a tanács elnöke beszámolt a nyomozás során a vádlottak zsebeiben, a házkutatások során, valamint a lefoglalt járművekben talált bizonyítékokról. A mobiltelefonok, SIM-kártyák, műszaki cikkek, forgalmi engedélyek, gépjármű-adásvételi szerződések mellett feljegyzések és naplók is előkerültek. A lefoglalt füz...
2017-10-02 19:23:36
Krónika 8. rész (interpellációk)
... tényleges fejlesztések azonban csak akkor kezdődhetnek, ha Budapest elnyeri a rendezés jogát. Cáfolta, hogy Tatra villamosok járnának majd a vonalon, szavai szerint modern, alacsony padlós járművekben gondolkodnak. Kitért arra is, hogy a fejlesztés révén a csepeliek 7-8 percet takaríthatnak meg, dugóval pedig nem számolnak.
Szabó Szabolcs a választ nem fogadta el, a Ház viszo...
2016-02-15 18:52:53
Megkapta a végleges használatbavételi engedélyt a 4-es metró
... egylégterű metrószerelvény érkezett, au...
2016-01-06 12:32:45
Illegális bevándorlás - Vádat emeltek három külföldi férfi ellen embercsempészet miatt
... ezzel segítve az államhatár jogellenes átlépését.
A vádlottak a külföldi utasaikkal együtt a három gépkocsival elindultak a magyar-osztrák határ irányába. A konvojban közlekedő járművekben összesen 67 afgán, illetve iráni állampolgárt szállítottak.
A három gépkocsi sofőrjét és utasaikat azonban a rendőrök még az M1-es és M7-es autópálya kivezető szakaszánál ellenőrizté...
2015-10-30 11:11:32
Három autó karambolozott az M5-ös autópályán Ócsa térségében
... kerülni az inárcsi kihajtónál, az 5-ös főút felé lehet.
Csámpai Attila, a Pest megyei katasztrófavédelem szóviv...
2015-08-29 10:01:09
Jól vizsgázott a gyakorlatban a Debreceni Egyetemen készült elektromos kukásautó
... által szabadalmaztatott hajtás teljes egészében beváltotta a hozzá fűzött reményeket: a gyakorlatban is igazolódott, hogy a villamosmérnöki és mechatronikai tanszék által épített kisebb járművekben (kisteherautó, személyautó) sikerrel alkalmazott hajtási elv teherautókban - akár kamionokban is -, és közösségi járművekben, buszokban is sikeresen alkalmazható.
A járműhöz kivál...
2015-07-10 16:32:04
Három autó ütközött, lezárták a 4-es főutat Komorónál
...
A tájékoztatás szerint a járművekben összesen öten utaztak, közülük két embert kórházba vittek.
A főút 328-as kilométerszelvényénél teljes útzár van érvényben, kerülni a közeli mellékúton lehet....
2015-07-06 11:41:56
Both Zoltán: az internet a jövő és a jelen hajtóereje
... Világszerte a cégek 22 százaléka használja az ilyen alkalmazást, de gyorsan terjed, mert az elmúlt egy évben 80 százalékkal nőtt ezeknek a vállalatoknak a száma. Az M2M az egészségügyben, a járművekben és a mérőeszközökben már jelen van, miközben az alacsony kommunikációs költségeknek köszönhetően a személyi használatú gépekben is nagyobb arányban alkalmazzák.
Hozzátette, az...
2014-10-14 14:43:27
1 2 
Címkék: Debreceni Egyetemen, Both Zoltán, Csámpai Attila, Szabó Szabolcs, vádlottak száma, 4-es főúton, elsőrendű vádlott, ötödrendűt tartja, végleges használatbavételi, 4-es metró, 4-es főutat, jelen hajtóereje, embercsempészések során, mozgásképtelenség miatt, 49-es kilométernél, járművekben összesen, gyermek állapota, mentők kórházba, monori tűzoltók, műszaki mentést, helyszínelés idejére, tanács elnöke, nyomozás során, vádlottak zsebeiben, házkutatások során, lefoglalt járművekben, rendezés jogát, fejlesztés révén, államhatár jogellenes, külföldi utasaikkal, három gépkocsival, magyar-osztrák határ, konvojban közlekedő, három gépkocsi, inárcsi kihajtónál, 5-ös főút, hozzá fűzött, járműhöz kivál, tájékoztatás szerint, főút 328-as, közeli mellékúton, ilyen alkalmazást, alacsony kommunikációs, személyi használatú, metrószerelvény, villamosmérnöki, embercsempészek, embercsempészet, mérőeszközökben, bizonyítékokról, interpellációk, mobiltelefonok, egészségügyben, németországban, cselekményeit, karambolozott,
© 2013 TVN.HU Kft.