Belépés
25 méteren belül minden Szoboszlai-szabadrúgás gólhelyzet
... nekünk."
,,Engedjék meg, hogy megköszönjük a szurkolóknak, hogy eljöttek egy utánpótláscsapatot, fantasztikus érzés volt, megható volt mindenkinek. Ma még örülhetnek [a játékosok], de holnaptól nincs mese, készülnünk kell Koszovó ellen, amely nem könnyű, de legyőzhető ellenfél. Nagyon nehéz lesz ellenük játszani" - tekintett előre Németh Antal.
A m...
2018-10-11 17:36:11
Rétvári: évszázadonként egyszer van olyan lehetőség, mint a váci kézilabda-akadémia építése
... egyedülálló akadémia jön létre, amely lehetőséget ad a váci kézilabdának, hogy "kinyújthassa csápjait".
"Vácott a kézilabda múltja kötelezi a benne dolgozókat, hogy a jövőben is kiváló játékosokat képezzenek" - hangsúlyozta.
Kocsis Máté úgy fogalmazott, a váciak közelmúltbeli példája bizonyította, hogy sokkal inkább érdemes magyar fiatalokra fordítani a figyelmet, mint k...
2018-10-11 16:29:41
Orbán: vállalni kell a sikereinket!
... játékszer". Ez nemcsak a sportban van így, emelt fővel lehet veszíteni, "de nem válhatunk az ellenfél játékszerévé, sosem alázhatnak meg bennünket" - fogalmazott.
Kiemelte: "mi szurkolók játékosokat akarunk látni a pályán, nem játékszereket", hanem hősöket, akik "a magasba repítik a magyar kosárlabdát".
A kormányfő kitért rá: pár éve, amikor a kormány elé került az akadé...
2018-10-11 11:31:57
Nemzetek Ligája - Az UEFA 50 százalékkal növelte a pénzdíjat
... sikerességének köszönhető.
A szövetség ezzel a lépéssel minden bizon...
2018-10-11 10:51:53
Görög-magyar - Rossi nem tervez sok változást
...
"A játékosok most már jobban tudják és értik, mit várok tőlük. Szerencsére mindenben hallgatnak ránk" - fogalmazta meg az athéni utazás előtt, a Liszt Ferenc-repülőtéren tartott csütörtöki sajtótájékoztatón az olasz szakvezető, hogy második összetartása során miben lépett előre a nemzeti együttes. Kifejtette, Willi Orban csapatba építése zökkenőmentes, illetve túl sok változt...
2018-10-11 10:11:59
Kő-papír-olló játékszabály
... A játékosok hangosan a kő - papír - olló-t mondják, minden szónál megemelve az ökölbe szorított kezüket. A harmadik szó után, vagy az utána következő ütemben a játékosok kezükkel felveszik a három alakzat egyikét és megmutatják az ellenfelüknek.

Jelzések:
- kő: zárt ököl
- papír: nyitott tenyér
- olló: kinyújtott, szétnyit...
2018-10-09 22:06:30
Görög-magyar - Rossi a legerősebb összeállításban küldheti pályára csapatát
... minden játékos egészséges, így Marco Rossi szakvezető várhatóan a lehető legerősebb összeállításban küldheti pályára a csapatát Athénban.
A délelőtti tréninget erősítéssel kezdték a játékosok, majd a telki edzőközpont centerpályáján a taktikai gyakorlásé volt a főszerep. Az ebédet követően az új kerettagokról elkészültek a hivatalos fotók. A délutáni edzésen a rögzített játék...
2018-10-09 21:22:33
A spanyol David Davis lett a Veszprém vezetőedzője
... kívánok, örülök, hogy itt lehetek" - köszöntötte magyarul a sajtótájékoztató résztvevőit David Davis. Megköszönve a klubvezetés bizalmát, hasonló bizalmat kért a média, a szurkolók és a játékosok részéről is, illetve azt, hogy segítsék a csapatot visszatalálni a sikerekhez vezető útra.
"Minden edző ilyen csapatról álmodik, Veszprémben minden adott ahhoz, hogy sikeresek lehess...
2018-10-09 14:42:36
Görög-magyar - Rossi: bátor játék kell idegenben
... amelyet szeptember 11-én hazai pályán 2-1-re legyőzött a magyar együttes, elmondta, rendkívül jól ismerik.
"Technikailag nagyon képzett csapat, különösen hátul alkotják rendkívül erős játékosok. Otthon sokkal agresszívebben fognak játszani, így nagy meccs vár ránk. Ahhoz, hogy ezt a nyomást el tudjuk viselni, megfelelő lelkiállapot kell és bátorság, nem szabad megijednünk a k...
2018-10-08 18:10:23
Elindította elitprogramját a Magyar Kézilabda Szövetség
... társaiknak.
Zsiga Gyula kifejtette, hogy egy szakmai csoport állította össze a kétszer 15 fős névsort, és nem elképzelhetetlen, hogy a jövőben bővítik a tagságot.
"Megkönnyítjük a játékosok fejlődését, elkísérjük őket a felnőtt válogatottságig. A szakágvezetők napi kapcsolatban vannak a klubokkal, az edzőkkel és a játékosokkal is" - közölte.
Juhász István elmagyaráz...
2018-10-02 12:31:37
1 2 3 ......................289 290 ............434 435 ............578 579 
Címkék: Nemzetek Ligája, David Davis, Magyar Kézilabda Szövetség, Németh Antal, Kocsis Máté, Liszt Ferenc-repülőtéren, Willi Orban, Marco Rossi, Zsiga Gyula, Juhász István, legerősebb összeállításban, spanyol David, váci kézilabdának, kézilabda múltja, benne dolgozókat, váciak közelmúltbeli, ellenfél játékszerévé, magasba repítik, magyar kosárlabdát, kormányfő kitért, szövetség ezzel, lépéssel minden, játékosok most, athéni utazás, olasz szakvezető, nemzeti együttes, játékosok hangosan, ökölbe szorított, utána következő, játékosok kezükkel, három alakzat, lehető legerősebb, csapatát Athénban, délelőtti tréninget, telki edzőközpont, taktikai gyakorlásé, ebédet követően, hivatalos fotók, délutáni edzésen, rögzített játék, sajtótájékoztató résztvevőit, klubvezetés bizalmát, játékosok részéről, csapatot visszatalálni, sikerekhez vezető, magyar együttes, szakmai csoport, jövőben bővítik, játékosok fejlődését, felnőtt válogatottságig, szakágvezetők napi, elképzelhetetlen, sajtótájékoztató, összeállításban,
© 2013 TVN.HU Kft.