Regisztráció  Belépés
Magyar Kupa - Fölényesen nyert a címvédő Újpest
...
A Ferencváros ugyancsak megyei élvonalban játszó csapattal, a Szegedi VSE-vel csapott össze és szorosabb mérkőzésen kétgólos győzelmet aratott. A fővárosi gárda a második találatát a 87. percben szerezte.
Az élvonalbeli együttesek csak most, a főtábla első körében kapcsolódtak be a küzdelmekbe, ahol még 128 csapat volt versenyben. Az NB I-es csapatok kiemeltként nem kerü...
2018-09-22 17:21:16
Mi a megfejtés nr. 74 ?
Mondom Neked egy napnál is világosabb levezetést.

Az A jelűeknél minden marad a régiben, minden csapat 9 mérkőzést játszik, ahogyan azt leírtad. Ez 9-szer 4, vagyis 36 meccs.
A B jelűek önmagukkal nem játszanak, az A jelűekkel már játszottak, így csak a C -s D jelűekkel kell számolnunk. Az 6 meccs fejenként, négyüknél 6-szor 4, azaz 24.
A C jelűek önmagukkal n...
2018-09-21 11:57:36
DK: elzárhatják az uniós pénzcsapokat
...
Varju László DK-alelnök csütörtöki sajtótájékoztatóján, Budapesten a médiában megjelent hírekre hivatkozva azt mondta, hogy az EU vitatja a magyar kormány által benyújtott számlák egy részét. Véleménye szerint emiatt fennáll a veszélye annak, hogy ezeket a hazai forrásból már kifizetett számlákat az unió nem fogja utófinanszírozni.
A parlament költségvetési bizottságának...
2018-09-20 13:42:44
BÉT - Emelkedést várnak az elemzők a tőzsdén
...
Varga Zoltán, az Equilor Befektetési Zrt. senior elemzője az MTI-nek küldött előrejelzésében azt írta, a keddi pozitív fordulat után, amelyben szerepet játszottak az MNB bejelentései és a nemzetközi befektetői hangulat is, szerdán nyitáskor is emelkedésre lehet számítani a budapesti tőzsdepiaci kereskedésben.
A vezető részvények közül az OTP komoly napon belüli fordulato...
2018-09-19 08:51:13
A világ legősibb sörfőzdéjét találták meg az izraeli Raqefet-barlangban
...
Az amerikai Stanford Egyetem és az izraeli Haifai Egyetem régészei az észak-izraeli várostól délre fekvő Raqefet-barlangban talált örlőedényeket elemezve jutottak erre a megállapításra, tanulmányukat a Journal of Archeological Science: Reports című folyóiratban tették közzé.
A közismert régészeti lelőhely a Natúf-kultúra egyik temetkezési helye volt. Az izraeli Natúf-völ...
2018-09-13 18:42:27
Davis Kupa - Pénteken Piros kezd Vesely ellen
...
Ezután Valkusz Máté (271.) játszik Lukas Rosollal (185.).
A szombati páros 16 órakor kezdődik a Lurdy Ház parkolójában kialakított salakpályán. Erre a találkozóra magyar részről Borsos Gábort (853.) és Nagy Pétert (608.), míg a cseh csapatból Roman Jebavyt (páros világranglista helyezése 47.) és Adam Pavlaseket (egyéni: 219.) nevezték.
Vasárnap 13 órától előbb Valku...
2018-09-13 12:52:19
Tartalmas évaddal várja a közönséget a szegedi Kövér Béla Bábszínház
... felnőtteknek írt bábdarabok is szerepelnek.
Az első bemutatót már láthatta is a közönség, az Urbán Gyula írta és rendezte Két kicsi pingvin című, óvódásoknak szóló darabot szeptember 2-án játszották első alkalommal.
A legkisebbeknek szól a békéscsabai Napsugár Bábszínház Csíkos csoda című darabja, amelyben egy óraszerkezet elemei alakulnak át érdekes dolgokká. Szintén a...
2018-09-12 15:43:27
Ukrán főügyész: vádalkut kötött a Babcsenko ellen tervezett gyilkosság megszervezője
... tanúsága szerint ő bérelte fel Babcsenko megölésére azt a veteránt, aki viszont ahelyett, hogy végrehajtotta volna a bérgyilkosságot, feljelentette őt az SZBU-nál, s utóbbi közreműködésével játszották el az újságíró halálát.

Lucenko a cenzor.net ukrán hírportálnak adott mostani interjújában - amiből az UNIAN hírügynökség idézett részleteket - emlékeztetett arra, hogy He...
2018-09-11 15:03:12
Magyar-görög - Rossi: nagy a nyomás a csapaton
...
Saját közönsége előtt legutóbbi három összecsapását elvesztette a nemzeti együttes, s amennyiben kedden is vereséget szenved, az története leghosszabb negatív sorozata lesz hazai pályán.
"Nemcsak a hazai mérkőzések elvesztése, hanem az elmúlt időszak sikertelen találkozói is mind rányomják a bélyegüket a csapat hangulatára" - válaszolta az MTI kérdésére a szakvezető a hé...
2018-09-10 20:52:28
Rendkívüli módon négy versenyző jutott a George Enescu Verseny csellódöntőjébe
...
A zsűri azért választott ki négy versenyzőt, mert a versenyen nagyon magas a színvonalon játszottak, ezért úgy ítélték meg, mind a négy fiatal művész megérdemli a döntőbe jutást.
A francia Stanislas Kim, a japán Micui Sizuka, a kínai Jipaj Csen, valamint az észt Marcel Johannes Kits is jogot nyert arra, hogy összemérje tudását a döntőben, amelyet kedden tartanak.
A ...
2018-09-10 15:11:39
1 2 3 ................408 409 ........613 614 ........816 817 818 
Címkék: Magyar Kupa, Davis Kupa, Pénteken Piros, Kövér Béla Bábszínház, George Enescu Verseny, Szegedi VSE-vel, Mondom Neked, Varju László DK-alelnök, Varga Zoltán, Equilor Befektetési Zrt, Stanford Egyetem, Haifai Egyetem, Archeological Science, Ezután Valkusz Máté, Lukas Rosollal, Lurdy Ház, Borsos Gábort, Nagy Pétert, Roman Jebavyt, Adam Pavlaseket, Urbán Gyula, Napsugár Bábszínház Csíkos, Stanislas Kim, Micui Sizuka, Jipaj Csen, Marcel Johannes Kits, címvédő Újpest, uniós pénzcsapokat, világ legősibb, szegedi Kövér, fővárosi gárda, második találatát, élvonalbeli együttesek, főtábla első, médiában megjelent, magyar kormány, veszélye annak, hazai forrásból, parlament költségvetési, keddi pozitív, nemzetközi befektetői, budapesti tőzsdepiaci, vezető részvények, amerikai Stanford, izraeli Haifai, észak-izraeli várostól, közismert régészeti, izraeli Natúf-völ, szombati páros, találkozóra magyar, cseh csapatból, első bemutatót, legkisebbeknek szól, békéscsabai Napsugár, óraszerkezet elemei, újságíró halálát,
© 2013 TVN.HU Kft.