Regisztráció  Belépés
Atlantisz - A Sötétség Krónikája
Miért emlékezünk?

Azzal, hogy újra végigmegyünk ezen az utazáson, nem az időben lépünk vissza, hiszen az idő nem létezik. A visszatekintésnek nem is az a célja, hogy felfedjük a múlt részleteit. Inkább azt szeretnénk általa megérteni, honnan jöttünk, és miért olyan fontos ez az időszak a Földön. Amikor tudatába kerülsz, hogy miért választottad azokat a tapasztalásokat, a...
2018-04-17 17:42:26
István a király 1983-as megjövetele ismétlésével
... magyar nyelvűeknek, meg az utcanépének a meghagyott magyaroknak, mert nehéz az ítélkezés törvényes keretek között, hogy ugyanazt kapják vissza, amit velem tettek. Tavaly március 7-én játszották el, hogy megyünk átvenni az irányítást, megrendelték a ruhákat, amiket felveszek majd a minisztériumi esten, még szerencse, hogy nem érkezett meg, mert nem tudtam volna kifizetni. Minden na...
2018-04-15 22:13:41
Választási csalás történt 8.-án?
INFO:
Ha valahova több személy is be van jelentve akkor ott lakik
és válaszópolgár! Nem a fityma csalt akkor, hanem az aki
engedte a településen ezt az irgalmatlan lakósság növekedést!
Pl. a polgármester aki valószínű, hogy nem kis összegeket kapott
vagy pl. az állítólagos "senkit nem ismerő" ingatlan tulajdonos ahova
az adott személyek bejelentkezte...
2018-04-14 19:30:44
"Kivándorolt Amerikába hárommillió emberünk"
... folyamatosan kivándorló józsefvárosi utcanép és állandó kommunista korokat végrehajtó nemi gyalázók mellett, a zsidóival Heródesnek, gazdagjaival a földönkívülieknek, amik itt Matyó bácsiját játszották a fekete kalapos vasfüggönyösöknek, átvéve az egész irányítását a földrésznek.

Amikor Nixon felállott háborújával az állandó villágkönyvtár végrehajtóinak a többi amerika...
2018-04-14 06:43:45
Ida Napra
IDA NAPRA ...
2018-04-12 22:00:32
Sütő Gábor: Milyen társadalmi rendszerben élünk?
Kicsit megkésve teszem közkinccsé az alábbi cikket:


A szavazófülke magányában néhány pillanatra jelképesen a kezünkbe kerül a kormányrúd; saját sorsunkról, s az ország sorsáról döntünk; úgy irányítsuk, hogy a magyar Magyarország felé kormányozzon bennünket.
( HOGYAN SZAVAZZANAK, AKIK KÉT RENDSZERVÁLTÁST IS ÁTÉLTEK? )

Akiknek megadatott, hogy két ...
2018-04-10 23:09:48
Németh Anikó/Ködmadár
Németh Anikó (Ködmadár)

Vallomás

Ezt csak neked - s ne tudja senki más a titkot -,
mit esztelen elárulok magamról,
hogy tudd, mit érzek legbelül, és értsd,
az őrület hogyan hajt egyre hozzád;
érezd a kínom, mi szűntelen gyötör;
feledni téged nincs erőm,
emlékeimből élek évek óta,
s reményeim fogytán is rólad álmodom;
kar...
2018-04-08 12:04:28
A 130 éves Munkáspárt szövetségben a miskolci vassal
Hogy mi történt 130 éven keresztül, amióta a miskolciak a világkörüli útról bevágtattak a lemészárolt országrészekbe, el lehet képzelni.

A kilenceszázas évek végén játszották a Thürmer Gyula által képviselt szakszervezezti képviselettel ellátott munkásmozgalmat angol kommunizmusként, amit születésem óta folyamatosan ismételtek a Hunnia börtön Thürmer Gyulájával.
...
2018-04-06 00:03:42
A 130 éves Munkáspárt szövetségben a miskolci vassal
Hogy mi történt 130 éven keresztül, amióta a miskolciak a világkörüli útról bevágtattak a lemészárolt országrészekbe, el lehet képzelni.

A kilenceszázas évek végén játszották a Thürmer Gyula által képviselt szakszervezezti képviselettel ellátott munkásmozgalmat angol kommunizmusként, amit születésem óta folyamatosan ismételtek a Hunnia börtön Thürmer Gyulájával.
...
2018-04-06 00:03:38
Fekete István: Éjfél az erdőn
Tisztálkodott az erdő.Aztán újra esett, újra feltámadt a szél, közben néha kisütött a nap, hirtelen meleg lett, amire megint hideg esőt hoztak a fellegek.
-Megbolondult ez a Március?-csóválta fejét az öreg anyaróka, és megborzongott, mert meztelen hasa a vizes füvet érte, ami nem jót tesz a tejnek. - Tisztára megbolondult: mégse lenne szabad az időt ilyen taknyosra bízni.....
2018-04-02 11:37:32
1 2 3 ................401 402 .........602 603 ........802 803 804 
Címkék: Sötétség Krónikája, Kivándorolt Amerikába, Sütő Gábor, Németh Anikó, Fekete István, Amikor Nixon, HOGYAN SZAVAZZANAK, AKIK KÉT RENDSZERVÁLTÁST IS ÁTÉLTEK, Thürmer Gyula, Thürmer Gyulájával, király 1983-as, miskolci vassal, időben lépünk, múlt részleteit, meghagyott magyaroknak, ítélkezés törvényes, minisztériumi esten, fityma csalt, irgalmatlan lakósság, adott személyek, zsidóival Heródesnek, fekete kalapos, egész irányítását, állandó villágkönyvtár, többi amerika, alábbi cikket, szavazófülke magányában, kezünkbe kerül, ország sorsáról, magyar Magyarország, őrület hogyan, világkörüli útról, lemészárolt országrészekbe, kilenceszázas évek, öreg anyaróka, vizes füvet, időt ilyen, rendszerváltást, tapasztalásokat, munkásmozgalmat, kommunizmusként, szakszervezezti, villágkönyvtár, országrészekbe, végrehajtóinak, képviselettel, megborzongott, kilenceszázas, minisztériumi, bejelentkezte, tisztálkodott, válaszópolgár, kormányozzon, végigmegyünk, folyamatosan, szavazófülke, ismétlésével, józsefvárosi, polgármester,
© 2013 TVN.HU Kft.