Regisztráció  Belépés
Balog: nőtt a pedagógusképzésre jelentkezők száma
... alkalommal köszönthette az ösztöndíjasok között a gyógypedagógusnak készülőket, azt mondta, az ő munkájuk egyre fontosabb és hiány van ilyen szakemberből, ezért döntöttek úgy, hogy ettől az évtől ők is pályázhatnak az ösztöndíjra.
Az elmúlt nyolc év köznevelést érintő átalakításáról azt mondta, vége van az átmenet nehézségeinek, megszűntek a működési problémák, bejáratott re...
2018-01-08 14:52:56
Aranyosi Ervin: Szilveszteri üzenetem
Aranyosi Ervin:

Szilveszteri üzenetem


Kedves olvasóim! Eljött a szilveszter,
búcsúzom az évtől szívvel, szeretettel.
Akadt benne sok szép pillanat és érzés,
rossz útra sosem vitt eddig a kísértés.


Idén is teljesült néhány kedves álmom,
ami szívemből jön, én pont azt csinálom.
Persze a versek is közben sorakoztak,...
2017-12-31 09:58:21
Aranyosi Ervin: Szilveszteri üzenetem
Kedves olvasóim! Eljött a szilveszter,
búcsúzom az évtől szívvel, szeretettel.
Akadt benne sok szép pillanat és érzés,
rossz útra sosem vitt eddig a kísértés.
Idén is teljesült néhány kedves álmom,
ami szívemből jön, én pont azt csinálom.
Persze a versek is közben sorakoztak,
s remélem soraim örömöt okoztak.
Szórom rímeimet szép sorokba szedv...
2017-12-31 08:18:13
Rétvári: a kormány kiemelt célja a családok megerősítése
... személyi jövedelemadó mellett a nyugdíj- és egészségbiztosítási járulékból is érvényesíthető, így azt 2016-ban a kiskorú gyermeket nevelő családok 95 százaléka igénybe tudta venni. A jövő évtől pedig már 35 ezer forintot takaríthatnak meg havonta adójukból a két gyermeket nevelő családok.
Az államtitkár rendkívül nagy jelentőségűnek nevezte a kisgyermekes családok szempontjáb...
2017-12-29 07:04:42
Donald Trump amerikai elnök aláírta az adótörvényt
... egyes adóformák eltörlését és az adórendszer egyszerűsítését tartalmazza.
Legfontosabb eleme a vállalati nyereségadó mérséklése 35 százalékról 21 százalékra. Ez a rendelkezés már a jövő évtől hatályba lép. Az eredeti javaslat szerint 20 százalékra csökkent volna a vállalati nyereségadó mértéke.
A republikánus adócsomag megtartja a személyi és a családi jövedelemadók hats...
2017-12-22 18:32:55
Januártól szigorítják a jogosulatlan pénzügyi közvetítők büntetését
... kapta.
Kifejtette, az MNB az engedély nélküli szolgáltatókat eddig is minden esetben feljelentette jogosulatlan pénzügyi tevékenység, csalás vagy piramisjáték szervezése gyanúja miatt. A jövő évtől ezt a közvetítőkre is kiterjesztjük - mondta Barnóczki Péter.
Emlékeztetett, a piacfelügyeleti intézkedésein túl az MNB még tavaly közel kétezer, megbízó nélküli tőkepiaci köz...
2017-12-18 12:01:44
NGM: 547 milliárd forinttal több az idei adóbevétel, mint tavaly ilyenkor
... az online számlázás. Ennek köszönhetően a NAV évi 50 ezer milliárd forintnyi számlaforgalom adatait vizsgálva valós időben tudja kiszűrni a csalárd cégeket, fiktív számlázókat.
A jövő évtől az adótartozások mellett a közigazgatási eljáráshoz köthető tartozások rendezése, 2019-től pedig a törvényszéki végrehajtás is a NAV feladata lesz. A változás a gyakorlatban a hivatal olda...
2017-12-14 12:42:37
Ünnepek - Elég hal lesz az év végi ünnepekre
... néhány százalékkal drágább, mint tavaly a nyári aszály és a magasabb gabonaárak miatt, az áremelkedés mértéke azonban nem éri el a 10 százalékot.
A szóvivő ugyanakkor jelezte, hogy a jövő évtől a fogyasztók által is érzékelhető, mintegy 15-17 százalékos árcsökkenés várható az áfacsökkentésnek (27-ről 5 százalékra) köszönhetően, ami az ágazat fehéredésére is jótékonyan hat maj...
2017-12-12 07:04:10
Latorcai: nagyobb szerepet kapnak a helyi nemzetiségi önkormányzatok az iskolafenntartásban
... hozzátette: ezzel a lehetőséggel eddig leginkább az országos nemzetiségi önkormányzatok élhettek, mivel nekik voltak meg egy oktatási intézmény működtetéséhez szükséges eszközeik.
A jövő évtől azonban a kormány biztosítja a helyi nemzetiségi önkormányzatoknak is a jogszabályi és finanszírozási kereteket ahhoz, hogy stabil intézményfenntartókká válhassanak - emelte ki a helye...
2017-12-07 17:29:45
Bekapcsolódnak a táboroztatásba a Nemzeti Kastélyprogramban felújított épületek
...
Rétvári Bence elmondta, a kormány eddig többek között az Erzsébet-programon keresztül segítette a családokat a gyerekek nyári táboroztatásának lehetőségével, de fontosnak tartják, hogy jövő évtől kezdve sokkal több nyári tábort támogassanak anyagi forrással és a tartalmi elemek bővítésével is.
Kiemelte: a megújuló táborokban különféle tematikák mentén kínálnak programoka...
2017-12-07 16:39:50
1 2 3 ................52 53 ........79 80 ........104 105 106 
Címkék: Aranyosi Ervin, Donald Trump, Nemzeti Kastélyprogramban, Barnóczki Péter, Rétvári Bence, pedagógusképzésre jelentkezők, kormány kiemelt, családok megerősítése, jogosulatlan pénzügyi, idei adóbevétel, helyi nemzetiségi, ösztöndíjasok között, gyógypedagógusnak készülőket, elmúlt nyolc, átmenet nehézségeinek, működési problémák, évtől szívvel, kiskorú gyermeket, jövő évtől, államtitkár rendkívül, kisgyermekes családok, adórendszer egyszerűsítését, vállalati nyereségadó, eredeti javaslat, republikánus adócsomag, családi jövedelemadók, engedély nélküli, piacfelügyeleti intézkedésein, online számlázás, csalárd cégeket, adótartozások mellett, közigazgatási eljáráshoz, törvényszéki végrehajtás, hivatal olda, nyári aszály, magasabb gabonaárak, áremelkedés mértéke, szóvivő ugyanakkor, fogyasztók által, ágazat fehéredésére, lehetőséggel eddig, országos nemzetiségi, oktatási intézmény, kormány biztosítja, kormány eddig, gyerekek nyári, tartalmi elemek, megújuló táborokban, áfacsökkentésnek,
© 2013 TVN.HU Kft.