Belépés
Novák: emelkedik a gyermekek után járó ápolási díj
... hozzá.
Az államtitkár közölte továbbá, hogy azon családokban is emelkedik az ápolási díj, amelyekben nem a gyermekek jogán kapják ezt a jogosultságot. Ez esetben az ápolási díjat - szintén a jövő évtől - 15 százalékkal emelik, majd 2020-ban, 2021-ben és 2022-ben további öt-öt-öt százalékkal lesz magasabb a díj összege.
Így azok, akik nem a gyermekükről gondoskodnak, de á...
2018-10-11 09:44:48
Birkózó-vb - Az utolsó simításokat végzik a nők és a szabadfogásúak
... Wöller Ákos mellett az örökmozgónak tűnő nyolchónapos kisfia, Olivér is közelről figyelte, már, amikor nem egy lufival, vagy cumisüveggel volt inkább elfoglalva.
A női szakágat az idei évtől irányító Ritter úgy érzi, jó felkészülésen vannak túl, s képesek lehetnek egy éremre, s további egy pontszerző hely megszerzésére tanítványai.
Öt éve remekül sikerült a nőknek a vil...
2018-10-09 14:41:36
Matolcsy: Magyarország és a kelet-közép-európai régió híd Európa és Kína között
... két egyetem közötti együttműködést a Magyar Nemzeti Bank koordinálta, a mostani közös program magas szintre emeli a két, nemzetközileg is elismert egyetem közötti kapcsolatot. Jelezte: jövő évtől várhatóan közvetlen légijárat köti majd össze Shanghajt Budapesttel.
Pacsay-Tomassich Orsolya, az Emberi Erőforrások Minisztériuma nemzetközi ügyekért felelős államtitkára jelezte: a...
2018-10-05 18:12:29
Az alkotmánybíróságnál panaszolta be a legfelsőbb bíróságot a román kormányfő
... hozzátett a törvény előírásaihoz, amikor úgy döntött, hogy - erről szóló átmeneti rendelkezés híján - nem alakítja újra év közben a 2018 elején kisorsolt bírói tanácsokat, hanem csak jövő évtől alkalmazza az új törvény előírásait.
A jelentéktelennek tűnő jogvitát Liviu Dragnea személyes érintettsége miatt övezi fokozott médiaérdeklődés Romániában. Az Adevarul című ellenzi lap...
2018-10-02 15:33:41
Csökkent a forgalomba helyezett új személyautók száma szeptemberben Magyarországon
... változatlanul úgy véli, hogy a helyzet javítása érdekében fontos lenne a robogó-azonosítás megoldása a közlekedési céllal ha...
2018-10-01 16:33:31
A gépjárműimportőrök további piaci növekedésre számítanak az idén
... előre jelzett növekedés előtt jár.
Rámutattak, hogy a motorkerékpárok piaca az előre jelzett növekedés ellenére is alacsony. A piac fejlődésére jótékony hatással lehet az, hogy a jövő évtől a használati motorok esetében a motorkerékpárok regisztrációs adója csökken.
Kitértek arra is, hogy a közúti nehéz pótkocsik piaca tavaly az előző évhez képest 8,1 százalékkal nőtt ...
2018-09-24 18:23:56
Magyar-szlovák együttműködési programokat valósítanak meg 1,7 milliárd forintból
... Területi Társulás igazgatója elmondta, hogy 20 és 50 ezer euró közötti összegekre lehet pályázni, az önrész 15 százalék. A pályázatokat első körben november 2-ig lehet benyújtani, a jövő évtől pedig folyamatosan. A program két fő területe a természet és kultúra, valamint a közintézmények és a határtérségben élő emberek határon átnyúló együttműködésének javítása.
A programról ...
2018-09-20 13:12:59
Multifunkciós autó- és motorsport aréna épül Nyíregyházán
... központtal a zempléni, tokaji hegységben kialakított, klasszikus pályákon.
"Sokszor a bajnokság végén, épp a záróversenyen dőlnek el a bajnoki címek, ezért különösen kiváló lenne, ha a jövő évtől mi rendezhetnénk öt éven át ezt a kiemelkedően fontos viadalt" - tette hozzá Oláh Gyárfás, jelezve: olyan helyszínre akarják vinni az Eb-futamot, amely minden tekintetben a legmegfel...
2018-09-10 13:21:55
Moszkva sürgette az Észak-Korea elleni ENSZ-szankciók enyhítését
... a vegyi fegyverek bevetésével kapcsolatos adatok gyűjtéséhez és elemzéséhez használ.
A szóvivő szerint aláássa a Moszkva és Oslo közötti bizalmat Norvégiának az a terve, hogy a jövő évtől a jelenlegi 330 helyett 700 amerikai tengerészgyalogos állomásozzon Norvégiában. A tervek szerint az amerikaiak bázisa a jelenleginél közelebb lesz az orosz határhoz.
Zaharova megerősít...
2018-06-15 14:42:01
Birkózó-vb - Sike András legalább két kötöttfogású éremre számít
... bajnoka elsősorban azt említette meg, hogy a május elején a dagesztáni Kaszpijszkban rendezett Európa-bajnokság a lehető legjobb időpontban volt. A szabályváltozások miatt ugyanis az idei évtől ismét új helyzethez kell alkalmazkodniuk a birkózóknak, s a kontinensviadalon élesben lehetett tesztelni azt, hogy az addigi felkészülés megfelelő volt-e az új rendszerhez.
"A keretben...
2018-06-13 10:51:45
1 2 3 .................53 54 .........80 81 ........106 107 108 
Címkék: Sike András, Wöller Ákos, Magyar Nemzeti Bank, Shanghajt Budapesttel, Pacsay-Tomassich Orsolya, Emberi Erőforrások Minisztériuma, Liviu Dragnea, Területi Társulás, Oláh Gyárfás, gyermekek után, utolsó simításokat, legfelsőbb bíróságot, román kormányfő, forgalomba helyezett, államtitkár közölte, gyermekek jogán, ápolási díjat, jövő évtől, gyermekükről gondoskodnak, örökmozgónak tűnő, idei évtől, pontszerző hely, mostani közös, törvény előírásaihoz, 2018 elején, jelentéktelennek tűnő, helyzet javítása, robogó-azonosítás megoldása, közlekedési céllal, motorkerékpárok piaca, előre jelzett, piac fejlődésére, használati motorok, motorkerékpárok regisztrációs, közúti nehéz, előző évhez, pályázatokat első, bajnokság végén, záróversenyen dőlnek, bajnoki címek, kiemelkedően fontos, vegyi fegyverek, szóvivő szerint, tervek szerint, amerikaiak bázisa, jelenleginél közelebb, orosz határhoz, május elején, dagesztáni Kaszpijszkban, lehető legjobb, szabályváltozások miatt, kontinensviadalon élesben, addigi felkészülés,
© 2013 TVN.HU Kft.