Regisztráció  Belépés
Labdarúgó NB I - Botrány az Újpest-Videoton mérkőzés után
... elnézést kért, ezt írásban is meg fogják erősíteni, az okozott kárt pedig megfizetik.
"Bízunk benne, hogy mindenki más is vállalja a felelősséget a mai mérkőzésen történtekért, és a jövőben nem fordulnak elő hasonló esetek a magyar futballpályákon" - írták a fehérváriak. Egyben reményüket fejezték ki, hogy a magyar szövetség (MLSZ) az esetet alaposan, tényszerűen kivizsgálja ...
2017-10-29 13:42:18
Megállapodott a Tesco a szakszervezetekkel
... közlemény idézi Pártos Zsoltot, a Tesco ügyvezető igazgatóját, aki kifejtette: a társaság továbbra is hisz a párbeszédben és bízik abban, hogy a szakszervezetek a munkavállalók képviseletében a jövőben is valódi partnerként működnek együtt a Tescóval.
A szakszervezetek az egyeztetésen megerősítették, hogy a sztrájktárgyalásokmegállapodással lezárultak, a sztrájkbizottságok mű...
2017-10-13 15:43:02
Katalán népszavazás - A nemzetközi sajtó szerint Puigdemont tárgyalással akarja elérni az önrendelkezést
... Európai Unió vagy a nemzetközi közösség közvetítőként lépjen fel a konfliktusban". A L,Obs szerint azonban ez a stratégia eddig hibásnak bizonyult, és feltehetően megvan a kockázata, hogy a jövőben sem jár jobb eredménnyel, mint eddig.
A The Times szerdai szerkesztőségi cikke szerint Madridnak mindenképpen el kell fogadnia Carles Puigdemont katalán elnök tárgyalási ajánlatát....
2017-10-11 13:02:17
Elemzők: az ipar augusztusi teljesítménye felülmúlta a várakozásokat
...
Az MTI-nek nyilatkozva úgy vélték, a jövőben várhatóan további felfutásra lehet számítani és az ősz már kevésbé alakul hullámzóan, mint a nyári hónapok. Az év egészét tekintve 5 százalék feletti, 6 százalék körüli növekedésre is számítanak az augusztusi ipari termelésről kiadott előzetes KSH-jelentéshez fűzött kommentárjaikban.
Virovácz Péter, az ING elemzője szerint "eg...
2017-10-06 12:42:49
A MÚSZ azonnali beavatkozást sürget a tehetségek megtartása érdekében
... a sportorvosi-sporttudományos hátteret. Az edzői szakmát képviselő elnökségi tagok, így Verrasztó Zoltán, illetve a jelen lévő szakemberek kérését meghallgatva azt is elfogadták, hogy a jövőben a legfontosabb nemzetközi viadalokon kamerával rögzítsék a magyar versenyzők valamennyi úszását.
Az elnökség döntött a különböző bizottságok új vezetőiről. Az edzői bizottság feje ezen...
2017-10-04 17:51:42
Krónika 4. rész (interpellációk)
... szavazta meg 107 igen szavazattal, 14 nem voks ellenében.
Fidesz: számíthatunk-e a bérek emelkedésére?
Bánki Erik (Fidesz) arra kérdezett rá: számíthatunk-e béremelkedésekre a jövőben? Rámutatott: a 2010-es kormányváltás óta több mint 700 ezer munkahely jött létre az országban, vagyis időarányosan teljesült Orbán Viktor miniszterelnök korábbi ígérete. Emlékeztetett: a ...
2017-10-02 17:33:28
Ukrán oktatási törvény - A Magyarok Kijevi Egyesülete is az új törvény megvétózását kéri az államfőtől
... valamint képesek voltak felsőoktatási intézményben diplomát szerezni. A kijevi magyaroknak nem okozott gondot az érvényesülés az ukrán társadalomban - hangsúlyozta a szakértő.
Kiemelte: a jövőben az jelentene előrelépést a magyar kisebbség számára Ukrajnában, ha az ukrán nyelvtanítást az igényeikhez igazítanák, továbbá az, ha továbbra is lehetőséget biztosítanának számukra ar...
2017-09-14 12:22:02
Eredményei megtartására, javítására törekszik Márton Anita és Baji Balázs
... hiszen a vb-dobogó mellett az országos csúcsot 13.15 másodpercre javította.
"Innentől a 13.10 az álomhatár" - fogalmazott a vb-k történetének első magyar érmes sprintere, hozzátéve, a jövőben főként az idén elért szintjét szeretné megőrizni, megerősíteni, és optimális esetben megjavítani.
Azt viszont hangsúlyozta, a világbajnoki sikere ellenére az elsődleges cél tovább...
2017-09-06 13:43:23
A francia hadseregnek is lesznek felfegyverzett drónjai
... állomásoztat a hadsereg, a Száhel-övezetben a dzsihadistákkal szembeni hadműveletek támogatására, míg egy a délnyugat-franciaországi Cognacban található, de egyik sem felfegyverzett.
"A jövőbeni európai drón, amelyről tanulmányokat végzünk Németországgal, Olaszországgal és Spanyolországgal, szintén felfegyverzett lesz" - hangsúlyozta Florence Parly.
A harci drónokkal ka...
2017-09-05 15:53:36
A Reinkarnáció És Karma Összefoglalása
... példázzák az asztráltestet.

3. Az okozati sík. A test még kevésbé anyagi ezen a síkon. Itt őrzik az Akasha lemezeket. Ez az ahová a médium kivetíti magát, mikor a múltban vagy a jövőben olvas.

4. A mentális sík. A tiszta értelem síkja.

5. Az éteri sík. A test ezen a síkon a legkevésbé anyagi. Itt az igazság és a szépség a legfontosabb. Ezeken az al...
2017-08-19 03:45:34
1 2 3 ..............49 50 .......73 74 .......97 98 99 
Címkék: Labdarúgó NB, Magyarok Kijevi Egyesülete, Márton Anita, Baji Balázs, Reinkarnáció És Karma Összefoglalása, Pártos Zsoltot, Európai Unió, Carles Puigdemont, Virovácz Péter, Verrasztó Zoltán, Bánki Erik, Orbán Viktor, Florence Parly, nemzetközi sajtó, ipar augusztusi, tehetségek megtartása, francia hadseregnek, okozott kárt, magyar futballpályákon, magyar szövetség, esetet alaposan, társaság továbbra, munkavállalók képviseletében, egyeztetésen megerősítették, nemzetközi közösség, stratégia eddig, jövőben várhatóan, nyári hónapok, augusztusi ipari, edzői szakmát, jelen lévő, legfontosabb nemzetközi, magyar versenyzők, elnökség döntött, különböző bizottságok, edzői bizottság, bérek emelkedésére, 2010-es kormányváltás, kijevi magyaroknak, ukrán társadalomban, jelentene előrelépést, magyar kisebbség, ukrán nyelvtanítást, igényeikhez igazítanák, vb-dobogó mellett, országos csúcsot, vb-k történetének, jövőben főként, idén elért, világbajnoki sikere, dzsihadistákkal szembeni, jövőbeni európai,
© 2013 TVN.HU Kft.