Belépés
Elemzők: bár a szeptemberi infláció magasabb a vártnál, nincs inflációs nyomás
... érzékelhető az árakon, viszont az elmúlt hónapokban látott forintgyengülés hatását mutatja a tartós fogyasztási cikkek havi drágulása. Úgy vélte, komolyabb inflációs kockázatot jelenthet a jövőben az észak-európai aszály által okozott terményár-emelkedés, ami gyorsíthatja az élelmiszerek drágulását.
Az év végére az infláció ismét kissé mérséklődhet, így idén átlagosan 2,8 szá...
2018-10-09 13:41:38
Tallóztam
... leolvasása három nap múlva történik.

Összetevők nevei és jelentésük

Ha az allergiavizsgálat során kiderült, hogy pontosan melyik összetevő okozza a tüneteket, akkor a jövőben kerülni kell az allergén anyaggal történő érintkezést. A gyakori allergiát okozó összetevők a következő elnevezésekkel is megtalálhatók:

Teendők allergiás tünetek esetén
...
2018-10-08 18:31:45
Nacionalista politikusok vezetik a jövőben is Bosznia-Hercegovinát az előzetes eredmények szerint
...
A központi választási bizottság hétfőn közzétett adatai szerint, 86,13 százalékos feldolgozottság mellett a háromtagú államelnökség bosnyák tagja a jövőben Sefik Dzaferovic lesz, aki Bakir Izetbegovicot váltja az elnöki székben. Az Izetbegovic vezette Demokratikus Akciópárt (SDA) alelnöke a kampányban elhangzottak szerint elődje politikáját szeretné követni a jövőben, és cent...
2018-10-08 16:02:37
EU-csúcs - Merkel: az EU nem köt kompromisszumot az egységes piac szabályainak kérdésében a brit kilépés esetén
... sajtótájékoztatóján aláhúzta, noha a belső piac tekintetében nincs kompromisszum, "nagyon kreatív módon el lehet érni", hogy az EU szoros és gyakorlati kereskedelmi kapcsolatokat építsen ki a jövőben Nagy-Britanniával.
Az októberi EU-csúcson jelentős előrelépéseket kell elérni annak érdekében, hogy a novemberre tervezett rendkívüli találkozó alkalmával sor kerülhessen a kilép...
2018-09-20 18:22:57
Elemzők: meglepetést okozott az építőipar megugrása
... infrastrukturális beruházások az egyéb építményeknek ad lendületet, közben pedig a lakások és a kereskedelmi ingatlanok építése is hozzájárul a bővüléshez.
A rendel...
2018-09-14 12:01:43
Kunhalmi: egységes, stabil, elszánt és emberi politikát folytat a jövőben az MSZP
...
A politikus hangsúlyozta: fontos, hogy a baloldali szavazók ne érezzék azt, hogy a Fidesz által "leuralt" országban kiszolgáltatottak, képviselni akarják őket, a tudásválságot, az egészségügyi kiszolgáltatottságot, a lakhatási válságot is, amelyeket a Fidesz kormány okozott.
Hozzátette: világosan látszik, hogy Orbán Viktor már csak a nemzetközi karrirerjére koncentrál, n...
2018-09-08 14:41:41
Illegális bevándorlás - Az Európa Tanács egy millió euró támogatást biztosít Boszniának a migránsok elhelyezésé
... Nemzetközi Migrációs Szervezete (IOM) boszniai koordinátora.
Az összeget egy Szarajevótól nem messze fekvő volt kaszárnya felújítására költik, amely befogadó központként működik majd a jövőben. Erről a bosznia-hercegovinai központi kormány korábban döntött.
Samir Rizvo, a biztonsági minisztérium államtitkára szerint nem okozott problémát megállapodni a helyi önkormányzat...
2018-07-25 13:20:47
Mabisz: jövőre átalakul a kgfb-hez kapcsolódó adózás, a változás az autósok számára adósemleges
...
A közlemény szerint a biztosítási adót az eddigiekkel ellentétben nem a díjon felül, hanem a díj részeként kell megfizetni. A kgfb-vel összefüggő adóeljárási feladatokat pedig a jövőben is a biztosítók látják el.
Kiemelték, hogy a folyamatban lévő szerződéseket a törvény nem érinti, a változás csak 2019. január elsejétől esedékes, és a már meglévő biztosítási szerződése...
2018-07-24 09:21:01
Bocsáss meg másoknak,mert neked is szükséged van a megbocsás
... felégeti azt a hidat, amin Önnek kell áthaladni." Amikor te nem bocsátasz meg másoknak, úgy állítod be a helyzetet, hogy majd neked sem fognak megbocsátani. Mert Isten azt mondja, hogy a jövőben neked is szükséged lesz a megbocsátásra.

Amikor azt hallom, hogy valaki nem tud megbocsátani, úgy gondolom, hogy az az ember nem értette meg, hogy mi a megbocsátás. Ha te ...
2018-07-11 12:22:42
Megnyílt a helyreállított Szabadtéri Erdei Múzeum Szilvásváradon
... bejárhatóvá tételét és olyan beruházások megvalósítását, melyek védett értékeink megóvása mellett a 21. századi turizmus feltételeinek megfelelő élményt nyújtanak.
Jelezte, ez a munka a jövőben is folytatódik: a 650 millió forintból megújult Szilvásváradi Állami Erdei Vasút további korszerűsítés előtt áll, a Mátravasút fejlesztése pedig 637 millió forintból valósul meg. Ezekh...
2018-03-20 15:16:29
1 2 3 ...............50 51 ........75 76 .......99 100 101 
Címkék: Európa Tanács, Szabadtéri Erdei Múzeum Szilvásváradon, Sefik Dzaferovic, Bakir Izetbegovicot, Demokratikus Akciópárt, Orbán Viktor, Nemzetközi Migrációs Szervezete, Samir Rizvo, Mert Isten, Szilvásváradi Állami Erdei Vasút, szeptemberi infláció, előzetes eredmények, egységes piac, brit kilépés, építőipar megugrása, millió euró, migránsok elhelyezésé, kgfb-hez kapcsolódó, autósok számára, helyreállított Szabadtéri, elmúlt hónapokban, tartós fogyasztási, észak-európai aszály, élelmiszerek drágulását, infláció ismét, allergiavizsgálat során, jövőben kerülni, allergén anyaggal, gyakori allergiát, következő elnevezésekkel, központi választási, háromtagú államelnökség, jövőben Sefik, elnöki székben, kampányban elhangzottak, belső piac, jövőben Nagy-Britanniával, októberi EU-csúcson, novemberre tervezett, egyéb építményeknek, kereskedelmi ingatlanok, politikus hangsúlyozta, baloldali szavazók, lakhatási válságot, nemzetközi karrirerjére, biztonsági minisztérium, helyi önkormányzat,
© 2013 TVN.HU Kft.