Regisztráció  Belépés
A jó érzések gyógyítanak!
... nyitottak a jó dolgokra, ha az érzékelés jó érzését rövid időn belül felváltja a vele kapcsolatos aggodalom, félelem!
Ez azt jelenti, hogy nem tudom elfogadni, bizonytalan vagyok a jövőt illetően.

Miért van ez?

Nincs megfelelő önbizalom, alacsony az önértékelés!
A tudat szintjén leértékelődés jelenik meg!
- Nem érdemlem meg, hogy jó ...
2017-11-19 09:00:27
Magyarország-Costa Rica - A játékosok bizakodóak a jövőt illetően
... válogatottban is a saját posztomon, a középpályán játszhattam, nem jobb hátvédként" - mondta a Videoton játékosa, aki bízik abban, hogy a belga szakvezető ismét számítani fog rá. A válogatottat illetően úgy fogalmazott, van hova fejlődni.
A meccsen megsérült Pátkai Máté szerint sem kell mindent lerombolni, saját állapotáról azt mondta, remélhetőleg csak meghúzódott a combhajl...
2017-11-15 07:04:15
Brexit - Takács Szabolcs: Nagy-Britannia kilépése veszteség az EU számára
... biztonságpolitikában - mutatott rá.
Takács Szabolcs kifejtette: miközben fontos és a jövőt nagymértékben meghatározza, hogy a következő hónapokban milyen megállapodásra jutnak a Brexitet illetően, ezzel párhuzamosan zajlik egy vita arról, hogy milyen lesz az európai integráció jövője, milyen jogi, politikai keretek között folytatják a tagállamok. Ezt a kérdést nem lehet telje...
2017-11-10 12:32:21
Szilágyi Domokos
... 25 évvel az állambiztonsági hivatal levéltárából nyilvánosságra került - neki tulajdonított - ügynöki jelentések nyomán egyesek súlyos kérdőjeleket tettek fel személyiségét illetően, s voltak, akik a vele kapcsolatban megfogalmazott vádakkal költői művét is kivetették volna az irodalomból. Jelentései (köztük kézzel írottak) az interneten is elérhetők.


...
2017-11-05 20:30:12
horoszkóp 2018, 2018-as jóslatok, Asztrológia 2018
... szükséged lehet rá.

Oroszlán családi és életvitel horoszkóp 2018

Az előtted álló évben kihívásokra számíthatsz a családon belül felelősségtudatosságodat és moralitásodat illetően. A Jupiter és a Szaturnusz védelmező ereje segít majd, hogy egész évben talpon maradj. Hallgasd meg családtagjaid tanácsait, és sok örömre és boldogságra számíthatsz. A család időseb...
2017-11-01 09:34:44
Vélemények rólunk, Magyarokról
... megosztott társadalmakba szerveződünk, és úgy éljük az életünket, hogy mások kárán és nyomorán nyerészkedünk, addig nagyon nehéz bármiféle alternatívát is kidolgozni az emberiség jövőjét illetően.


...
2017-10-27 20:00:17
Hat magyar óvodát adtak át Kárpátalján
... támogatást a határon túli magyar óvodák fejlesztésére, amiből Kárpátalja is igen jelentős mértékben részesül. Ez mindenképpen erőt, biztatást ad a kárpátaljai magyarok számára a jövőt illetően a mostani nehéz időkben - emelte ki a kárpátaljai magyar politikus.

[ke...
2017-10-25 19:00:20
Magyarországi támogatásból felújított hat magyar óvodát adtak át Kárpátalján
... támogatást a határon túli magyar óvodák fejlesztésére, amiből Kárpátalja is igen ...
2017-10-25 15:43:11
Gianni Pittella: nem engedhető meg, hogy az uniós tagországok ne tanúsítsanak szolidaritást egymás iránt
... figyelmet, hogy Európa számos országában vesztetterejébőlaz európai baloldal, amelynek oka a széttagoltságban keresendő.
Mint elmondta, az európaiak közül sokan bizonytalanok a jövőt illetően, nem érzik magukat biztonságban, félelem tölti el őket az Európát érő kihívások miatt.
Az európai szocialistáknak az európai és tagállami intézmények, valamint a polgárokkal való ö...
2017-10-18 20:37:40
Horvát miniszterelnök: a kormány a horvát függetlenség óta egyik legnehezebb évet teljesítette
... elkerülő, közvetlen közúti összeköttetést szeretne kialakítani saját, délebbre fekvő tengerparti földsávjával. Beszélt a szomszédos országokkal megromlott viszonyról, valamint a jövőt illetően a schengeni övezethez való csatlakozásról és az euró bevezetéséről.
A parlamenti ellenzék szerint ugyanakkor a kormány az elmúlt egy évben - azon kívül, hogy magával foglalkozott - nem ...
2017-10-18 20:03:20
1 2 3 ..........37 38 .....55 56 .....73 74 75 
Címkék: Magyarország-Costa Rica, Takács Szabolcs, Szilágyi Domokos, Gianni Pittella, Pátkai Máté, játékosok bizakodóak, jövőt illetően, uniós tagországok, horvát függetlenség, vele kapcsolatos, tudat szintjén, saját posztomon, középpályán játszhattam, belga szakvezető, válogatottat illetően, meccsen megsérült, jövőt nagymértékben, következő hónapokban, vita arról, európai integráció, állambiztonsági hivatal, vele kapcsolatban, előtted álló, családon belül, család időseb, emberiség jövőjét, határon túli, kárpátaljai magyarok, mostani nehéz, kárpátaljai magyar, széttagoltságban keresendő, európaiak közül, európai szocialistáknak, polgárokkal való, szomszédos országokkal, schengeni övezethez, euró bevezetéséről, parlamenti ellenzék, széttagoltságban, szocialistáknak, állambiztonsági, nyilvánosságra, miniszterelnök, megfogalmazott, összeköttetést, megállapodásra, csatlakozásról, családtagjaid, fejlesztésére, szolidaritást, nyerészkedünk, moralitásodat, magyarországi, társadalmakba, tulajdonított, nagymértékben,
© 2013 TVN.HU Kft.