Belépés
Váratlan ünnep
... a férfi beszélni kezdett. Elmondta iszákosságának és bűnös életének történetét, majd a mellette levő fiúhoz fordult.
- Amit a hölgy mondott, igaz. Csak akkor tettem meg, amit most javasolt, amikor ide kerültem, hogy leszolgáljam a büntetésemet. Igent mondtam Jézusnak. Nem is volt olyan nehéz, mint gondoltam volna. Tudod, mit mondott a hitről, ami olyan, mint egy radarberendez...
2018-10-16 12:55:28
Asztma és terápiái
... finomított termékek és a tejtermékek fogyasztását sem viszi túlzásba, ugyanis sok személynél ezek az élelmiszerek váltanak ki allergiás tüneteket. A friss zöldségek és gyümölcsök fogyasztása javasolt, illetve a hagyma és a fokhagyma is jó döntés lehet, hiszen csökkenti a nyálkatermelést. A tünetek csökkentésére jó lehet még a grépfrútlé, illetve a népi gyógymód szerint az almaecet...
2018-10-12 22:12:41
Felfüggesztett szabadságvesztést kapott egy kuruzsló Somogyban
... végzettsége nem volt, magát orvosként, csontkovácsként, természetgyógyászként hirdetve rendeléseket tartott, alkalmanként 8-10 embert fogadott és "kezelt".
A vádlott az egyik betegének azt javasolta, "dobja a szemétbe" korábban szedett gyógyszereit, azok helyett az általa adott vitaminkészítményeket vegye be.
A páciens azonban rosszabbul lett, ezért visszament korábbi ke...
2018-10-10 18:32:05
Kettős állampolgársági vita - Kárpátaljai politikus: Ukrajnának betelepítéssel kellene megszüntetnie Beregszász
... tisztségében Kárpátalja kormányzóját, aki szerinte az állami tisztségek harmadát a (kárpátaljai) magyaroknak adta oda.
Az ukrán-magyar vita rendezésének első lépéseként Baloga azt javasolta, hogy Ukrajna egyszer s mindenkorra szögezze le, szó nem lehet semmilyen területi autonómiáról Kárpátalján egyetlen kisebbség számára sem, és el kell végre felejteni az ukrán politikusok e...
2018-10-10 17:32:23
Jelentős béremelést szeretne elérni a Szakszervezetek Együttműködési Fóruma
... alelnöke és a Magyar Köztisztviselők, Közalkalmazottak és Közszolgálati Dolgozók Szakszervezetének (MKKSZ) elnöke kérdésre válaszolva elmondta, hogy az MKKSZ becslése szerint az általuk javasolt béremelés körülbelül 169 milliárd forint plusz kiadást jelent a költségvetésnek.
A közalkalmazotti bértáblának a SZEF által javasolt összegek képezzék az alapját, a bértáblában feltü...
2018-10-10 14:31:46
Illegális bevándorlás - Uniós menekültügyi hivatal: több mint egymillió menedékkérelem vár még elbírálásra
... bizottsági javaslat az ügynökség pénzügyi eszközeinek bővítését is szorgalm...
2018-10-10 14:22:52
Az MSZP népszavazást kezdeményez a kormánytagok egészségügyi VIP-ellátásának megszüntetéséről
... rendszer átalakítását, hogy a határon túli magyarok maguk közül választhassanak képviselőket az Or...
2018-10-10 14:22:04
Rjabkov: az atomfegyver-korlátozási rendszer kritikus elemeit veszélyezteti az orosz-amerikai feszültség
... csökkentéséről szóló Új START-szerződés "ragyogó jövő előtt áll", mivel Oroszország semmiféle jelét nem látja, hogy az Egyesült Államok tárgyalásokat akarna kezdeni az egyezmény Moszkva által javasolt meghosszabbításáról.
Az orosz külügyminiszter-helyettes elutasította azt a felvetést, hogy Oroszország nyugati megítélésének ártott a Szkripal-ügy.
Szergej Szkripal egykori...
2018-10-10 13:31:45
Az EU tagállamai kompromisszumos megoldásként 35 százalékkal csökkentenék az új autók szén-dioxid-kibocsátását
... százalékos mérséklést zászlójára tűző Európai Parlamenttel.
A vita meglehetősen nehéz volt, Németország és több keleti tagállam sokáig ragaszkodott az Európai Bizottság által eredetileg javasolt 30 százalékos célértékhez, amelyet mások - például Franciaország - viszont 40 százalékra akartak emelni.
Az EU soros osztrák elnöksége által beterjesztett kompromisszumra húsz or...
2018-10-10 07:04:42
CAFe Budapest - Szentpáli Roland Orfeusz-balettjének ősbemutatója a Müpában
... zeneszerző.
Szentpáli Roland felidézte, hogy mindig is foglalkoztatta a mitológiai történet és már 20 évvel ezelőtt megírta az előadás vázlatát. "Kezdetben nem balettra írtam, de Feledi János később azt javasolta, hogy kortárs balettelőadás keretében mutassuk be a történetet" - tette hozzá a zeneszerző.
Az ősbemutatót a Kortárs romantikusok 2.0 című est keretében láthatj...
2018-10-09 19:02:27
1 2 3 ....................992 993 ..........1488 1489 ..........1983 1984 1985 
Címkék: Szakszervezetek Együttműködési Fóruma, CAFe Budapest, Szentpáli Roland Orfeusz-balettjének, Magyar Köztisztviselők, Közszolgálati Dolgozók Szakszervezetének, Egyesült Államok, Szergej Szkripal, Európai Parlamenttel, Európai Bizottság, Szentpáli Roland, Feledi János, kuruzsló Somogyban, kormánytagok egészségügyi, orosz-amerikai feszültség, férfi beszélni, mellette levő, hölgy mondott, tejtermékek fogyasztását, élelmiszerek váltanak, friss zöldségek, tünetek csökkentésére, népi gyógymód, egyik betegének, általa adott, páciens azonban, állami tisztségek, ukrán-magyar vita, ukrán politikusok, általuk javasolt, közalkalmazotti bértáblának, bértáblában feltü, ügynökség pénzügyi, határon túli, egyezmény Moszkva, vita meglehetősen, mitológiai történet, előadás vázlatát, közalkalmazottak, megszüntetéséről, közalkalmazotti, nyálkatermelést, kompromisszumos, köztisztviselők, szakszervezetek, állampolgársági, csontkovácsként, választhassanak, kompromisszumra, költségvetésnek, külügyminiszter,
© 2013 TVN.HU Kft.