Regisztráció  Belépés
Potápi: Magyarország kormányának alapvető célja a kárpátaljai magyar közösség megőrzése
...
"E gondolat jegyében támogatjuk a Karácsfalvi Sztojka Sándor Görögkatolikus Líceumot, a Munkácsi Görögkatolikus Egyházmegye Beregszászi Esperesi Kerületét, s nyújtunk segítséget az egyházi ingatlanok, templomok, plébániaépületek felújításához" - hangsúlyozta beszédében az államtitkár. Hozzátette: "Meggyőződésünk, hogy a történelmi egyházak a magyarság megmaradásának alappilér...
2017-10-19 15:03:24
Megújult a Pécs Városi Lőtér
... szolgálatok tagjai is gyakorolnak itt.
A politikus utalva arra, hogy a lőtéren edz Csonka Zsófia Európa-bajnok, olimpiai hatodik sportlövő, jelezte: a mostani beruházás azon szellemiség jegyében valósult meg, hogy az olimpikonokat nemcsak az olimpia évében kell segíteni, mert eredményességüket nem kizárólag annak az évnek a munkája alapozza meg.
Vári Attila, a 15 létesít...
2017-10-18 12:52:15
Krónika 1. rész (jegybanki beszámoló)
...
Matolcsy: eredményes évet zárt a Magyar Nemzeti Bank 2016-ban
A Magyar Nemzeti Bank (MNB) elnökének közlése szerint a jegybank 2016-ben eredményes évet zárt, törvényi kötelezettségeinek eleget tett.
Matolcsy György szerdán az Országgyűlésben az MNB 2016-os üzleti jelentésének és beszámolójának általános vitájában azt mondta: amint Magyarország és a magyar kormány, ú...
2017-10-18 11:11:50
Kövér: a küzdelem az értékvédők és a nihilisták között zajlik
... együttműködésre is. Képesnek kell lennünk, hogy az országainkban s a körülöttük lévő térségekben létező természetes sokszínűséget ne a kizárólagosságra, hanem a méltányosságra törekvés jegyében ne saját közösségünk korlátjaként, hanem támogató erőforrásaként fogadjuk el" - hangoztatta a házelnök.
A házelnök az MTI-nek nyilatkozva elmondta, hogy a békének és a kulturális soksz...
2017-10-17 17:36:29
Katalán népszavazás - Tiltakozások Katalóniában két szakadár vezető vizsgálati őrizetbe vétele ellen
... mondta, a két civil szervezeti vezető ártatlan, a bíróság pedig inkompetens. A katalán kormány támogat minden megmozdulást, amely "a két Jordi" - ahogy a sajtó nevezi őket - melletti kiállás jegyében szerveződik - jelentette ki, felszólítva a tüntetések békés jellegének megtartására.
A politikus kitért arra, hogy ők párbeszédet ajánlottak a spanyol kormánynak, amely azonban "...
2017-10-17 15:39:44
Több mint félezer kiadványt kínált a magyar stand a Frankfurti Könyvvásáron
...
A kassáki modernizmus jegyében készült, megújult magyar stand felkeltette a közönség érdeklődését - olvasható a Balassi Intézet kedden az MTI-hez eljuttatott közleményében.
A vasárnap zárult németországi könyves eseményen a magyar irodalom megjelenését a KKM - Balassi Intézet Publishing Hungary programja, valamint a Magyar Könyvkiadók és Könyvterjesztők Egyesülése közöse...
2017-10-17 13:14:35
Október 23. - Kedden fogadja el a biztosítási tervet az operatív törzs
... küzdeni a szabadságért, úgy most is "harcolni kell, hogy minden olyan értéket, amely Magyarország számára fontos, meg tudjunk őrizni". Hozzátette: ebben segítenek a nemzeti ünnepek, és ennek jegyében készülnek az október 23-ai megemlékezésekre is.
Október 23-án, hétfő reggel 8 órakor a hagyományokhoz híven a Parlament előtti Kossuth Lajos téren ünnepélyesen felvonják Magyaror...
2017-10-17 11:52:01
Osztrák választás - Kormányra kerülésben reménykedik a liberális NEOS
... lesz.
Reményét fejezte azonban ki, hogy a NEOS is megerősödve jön majd ki a választásból.
Hozzátette, hogy ha lehetőségük lesz rá, készek tárgyalóasztalhoz ülni az ÖVP-vel a koalíciókeresés jegyében.
Strolz azt is értésre adta, hogy pártja szeretné elkerülni az Osztrák Szabadságpárt (FPÖ) kormánykoalícióba lépését.
Korábban több elemző is elképzelhetőnek tarto...
2017-10-14 17:12:29
Október 23. - Kormányszóvivő: Orbán Viktor a Terror Háza Múzeumnál mond beszédet
... miniszterelnök 15 órakor mondja el beszédét.
A kormányszóvivő kiemelte: az 1956-os megemlékezések egyik legfontosabb és meghatározó eleme, gondolata idén is a szabadság fogalma.
Ennek jegyében idén is a "Szabadság napja" szlogennel hirdették meg az ünnepi rendezvényeket.
"Vannak dolgok a világban és a magyarok számára, amelyek nem változnak", ilyen az, hogy a "mag...
2017-10-13 12:32:03
V4 koncertsorozat kezdődik pénteken a Várkert Bazárban
... érdekekre épült, Magyarország, Lengyelország, Csehország és Szlovákia között. A 2017-2018. évi magyar elnökség alkalmából szervezett koncertsorozattal az összetartozás és a sokszínűség jegyében lépnek színpadra október 13. és december 15. között minden pénteken este a négy ország kiemelkedő zenészei - olvasható a szervezők közleményében.
A közönség hallhatja többek között Les...
2017-10-13 07:05:01
1 2 3 ..............508 509 .......763 764 .......1016 1017 1018 
Címkék: Pécs Városi Lőtér, Tiltakozások Katalóniában, Frankfurti Könyvvásáron, Orbán Viktor, Terror Háza Múzeumnál, Várkert Bazárban, Karácsfalvi Sztojka Sándor Görögkatolikus Líceumot, Munkácsi Görögkatolikus Egyházmegye Beregszászi Esperesi Kerületét, Csonka Zsófia Európa-bajnok, Vári Attila, Magyar Nemzeti Bank, Matolcsy György, Balassi Intézet, Balassi Intézet Publishing Hungary, Magyar Könyvkiadók, Könyvterjesztők Egyesülése, Kossuth Lajos, Osztrák Szabadságpárt, kárpátaljai magyar, nihilisták között, magyar stand, biztosítási tervet, operatív törzs, liberális NEOS, egyházi ingatlanok, történelmi egyházak, magyarság megmaradásának, politikus utalva, mostani beruházás, olimpikonokat nemcsak, olimpia évében, munkája alapozza, jegybank 2016-ben, magyar kormány, körülöttük lévő, méltányosságra törekvés, kulturális soksz, bíróság pedig, katalán kormány, sajtó nevezi, tüntetések békés, politikus kitért, spanyol kormánynak, kassáki modernizmus, közönség érdeklődését, vasárnap zárult,
© 2013 TVN.HU Kft.