Regisztráció  Belépés
Elemzők: jövőre is folytatódhat a növekedés az építőiparban
... megugrása az uniós forrásokon alapuló beruházásoknak és a lakásépítés felfutásának köszönhetően.
A jövőben folytatódhat a növekedés, a rendelésállomány ugyanis jelentős növekedést mutat - jegyezte meg az elemző. Október végén az építőipari cégek szerződésállománya 113 százalékkal haladta meg az egy évvel korábbit.
Németh Dávid szerint kedvező, hogy záródik az építőipari...
2017-12-15 11:43:53
Újra kell tervezniük politikájukat a szociáldemokrata pártoknak egy konferencia felszólalói szerint
... kapcsán tárgyalják újra az újraelosztás kérdéseit.
Molnár Gyula, az MSZP elnöke is egyetértett azzal, komoly újratervezésre van szüksége a szociáldemokrata, a baloldali pártoknak. Megjegyezte ugyanakkor, nem csupán a szociáldemokrácia, hanem sok mindenki nehéz helyzetben van a mai globális világban.
Véleménye szerint kétféleképpen lehet kormányozni egy országot: az orszá...
2017-12-06 13:33:00
Muffin csoda titkos napló lakattal és bolyhos tollal
zárható lakattal várja, hogy megtöltsd legbensőbb gondolataiddal. Tedd a kulcsot egy titkos helyre, melyet csak Te ismersz, és meglátod, hogy soha senki nem fogja tudni elolvasni, mit is jegyeztél le a naplóban, melyhez egy cuki, bolyhos tollat is kapsz, és mely mellett még rengetegféle bájos mintát, állatot, és mesehőst ábrázoló darab között válogathatsz webshopunk hatalmas kínál...
2017-12-05 18:49:49
Varga Mihály: a kormány intézkedései a gazdaság szereplőit erősítik
... készített el, és cél az, hogy az adóhivatal a kkv-k számára is elkészítse az bevallást. Bár még ennek a folyamatnak az elején járnak, fontos lépés az online számlarendszer bevezetése - jegyezte meg.
Varga Mihály beszélt arról, hogy a gazdasági növekedéshez szükségesek aberuházások és a jól képzett munkaerő, ezért folytatni kell a képzési rendszer finomítását.
Rámutatott ...
2017-12-01 18:37:28
Varga Mihály: a beruházások növekedésének köszönhetően egyre több munkahely jön létre
... közepes vállalkozásoknál is kétszámjegyű volt azerősödés. Magyarországon a munkahelyek kétharmadát a kkv-k biztosítják, így fontos, hogy ebben a szektorban is legyen további fejlesztés - jegyezte meg.
A több mint 4 ezer milliárd forint értékű beruházás jelentős részét kormányzati beruházások - infrastrukturális beruházások - tették ki - hívta fel a figyelmet, és megjegyezte,...
2017-11-28 10:53:27
Krónika 2. rész (napirend előtt, megemlékezés, interpellációk)
... szereplőinél a regionális és globális folyamatok alakítását. Soros György maga is rendre feltűnik a legmagasabb szintű uniós vezetők körében, mindenféle demokratikus felhatalmazás nélkül - jegyezte meg.
Dömötör Csaba jelezte: erős támogatást lát a kormány, soha ennyien nem töltötték még ki a nemzeti konzultációs kérdőívet.

Megemlékezés

Hartyányi Jaroszla...
2017-11-27 15:12:46
Trollok napló bolyhos golyóstollal
golyóstollal leírása:A Trollok két mókás figurája Pipacs és DJ Suki, meg persze egy remek kis zár gondoskodik arról, hogy senkinek ne legyen betekintése a titkaidba, amelyeket ebbe a naplóba jegyeztek le. A szettben egy rózsaszín bolyhos golyóstollat is találhatsz amellyel azonnal elkezdheted írni a feljegyzéseket. A napló külseje erős karton borítást kapott lakkozott felülettel a...
2017-11-11 21:36:07
Fidesz: elfogadhatatlan, hogy Soros által támogatott NGO-k befolyásolják az illegális bevándorlást
... tulajdonította, hogy a Nyílt Társadalom Alapítványtól kiszivárgott dokumentum 226 képviselőt tart számon a Soros-szervezetek partnereként az EP-ben. Ez nagyobb, mint a néppárti frakció létszáma - jegyezte meg, úgy fogalmazva: "ilyen értelemben a legnagyobb frakció, ami ráadásul párthatárokon is átível, a Soros-frakció".
A politikus megjegyezte azt is, hogy az anarchizmusnak i...
2017-10-31 12:22:37
Krónika 2. rész (napirend előtt: EP, napirend, interpellációk)
... korlát nélküli kötelező betelepítési rendszert hoz létre. Hozzátette: szankcióval járna, ha egy tagállam ebben nem kíván részt venni, csökkentenék a tagállam a strukturális alapjait. Megjegyezte, a javaslat a könnyített családegyesítésre is lehetőséget adna az illegális bevándorlóknak.
A kormánypárti politikus azt is kifogásolta, hogy lehetőség lenne a szponzorációra, vagyis ...
2017-10-30 15:43:09
Aranyhaj színezhető válltáska


Az Aranyhaj színezhető válltáska leírása:Gyermeked folyton a válltáskádat nézegeti, és meg is jegyezte, hogy szeretne ő is egyet, amiben elférnek apróbb dolgai? Akkor ez a színezhető válltáska neki való, mely azon túl, hogy nagyon csajos megjelenést kapott, se...
2017-10-28 22:27:33
1 2 3 ..........34 35 .....52 53 .....68 69 70 
Címkék: Varga Mihály, Németh Dávid, Molnár Gyula, Soros György, Dömötör Csaba, Hartyányi Jaroszla, Nyílt Társadalom Alapítványtól, szociáldemokrata pártoknak, konferencia felszólalói, kormány intézkedései, gazdaság szereplőit, beruházások növekedésének, illegális bevándorlást, uniós forrásokon, lakásépítés felfutásának, jövőben folytatódhat, rendelésállomány ugyanis, építőipari cégek, újraelosztás kérdéseit, baloldali pártoknak, titkos helyre, kkv-k számára, elején járnak, online számlarendszer, gazdasági növekedéshez, képzési rendszer, munkahelyek kétharmadát, kkv-k biztosítják, több mint, legmagasabb szintű, nemzeti konzultációs, naplóba jegyeztek, rózsaszín bolyhos, napló külseje, néppárti frakció, legnagyobb frakció, politikus megjegyezte, tagállam ebben, strukturális alapjait, könnyített családegyesítésre, illegális bevándorlóknak, kormánypárti politikus, válltáskádat nézegeti, színezhető válltáska, vállalkozásoknál, szociáldemokrata, rendelésállomány, elfogadhatatlan, interpellációk,
© 2013 TVN.HU Kft.