Regisztráció  Belépés
Új gyáregységet nyitott az indiai, autóipari Samvardhana Motherson cégcsoport Kecskeméten
... eredményeként több mint 500 új munkahely jött létre, az újonnan nyíló üzemben 2018-tól már megindulhat a szériagyártás is.
Szemereyné Pataki Klaudia, Kecskemét polgármestere a város jelenkori történelme második legnagyobb beruházásnak nevezte az SMP kecskeméti gyárának létrejöttét. Mint mondta: az indiai nagyvállalat azért választotta Kecskemétet, mert " itt minden adott, am...
2017-11-16 18:21:25
Több mint száz program a 23. Marosvásárhelyi Nemzetközi Könyvvásáron
... rendezvényen több mint negyven erdélyi és magyarországi kiadó, valamint könyvkereskedő vesz részt. A vásárlók több ezer könyvcímből válogathatnak.
Az idei szemle díszmeghívottja a Jelenkor Kiadó és szerzőik: Bartók Imre, Kemény Zsófi, Peer Krisztián, Selyem Zsuzsa és Szabó Róbert Csaba, akiknek külön estjük lesz. A vásár kiemelt programjai között szerepel az Erdély csodái cím...
2017-11-15 14:53:32
Nemzeti konzultáció - Csizi Péter: a migráció belpolitikai kérdés
... között és megállapította, hogy teljesen másról van szó. A 90-as években Pécs sok háború elől menekülő embert fogadott be, akik mindannyian hazatértek, hogy újjáépítsék otthonaikat, de a jelenkor gazdasági bevándorlói nem elégszenek meg az első biztonságos országgal és nem is kívánnak hazatérni, hanem a jobb élet reményében özönlik el Európát - mondta.
A kormánypárti politikus...
2017-11-14 19:24:11
A mai Magyarország területén élhetett tízmillió éve az óriáspandák első őse
... családjába tartozó Ailuropodinae alcsaládnak.
A tudósok a mai napig nem tudják biztosan, miként fejlődött ki a faj, mivel ősi rokonainak fosszíliáiból rendkívül kevés maradt fenn a jelenkor számára - olvasható a New Scientist tudományos hírportálon.
A kanadai Torontói Egyetem paleoantropológusaként dolgozó David Begun azonban most különleges fogleletekre bukkant az észak...
2017-10-30 17:23:42
Tomory Zsuzsa: KORONA, KORONÁZÁS, KIRÁLYVÁLASZTÁS
... intő valóságát. A Grál legenda hőse nem bírta ki az ebben a tükörben látottakat, s belenézve szörnyet halt.
10. Örökkévalóság és örök visszatérés valóságát.

Korábbi és jelenkori nyugateurópai királyi koronák ékszerek, bőség-fitogtató, hatalmi jelképek csupán, eszmei mondanivalójuk csekély.
Bóna István régészünk hun nagykirályokkal foglalkozó művéből tudjuk,...
2017-10-24 23:00:55
Komoly tanulságokkal szolgálhatnak a jelenkor számára a földtörténet eddigi tömeges kihalásai
... évmilliókig.
A tanulmányt vezető David Button, a Birminghami Egyetem munkatársa szerint akárcsak az emberiség történetének, úgy a földtörténet eseményei is fontos tanulságokkal szolgálnak a jelenkor számára és a jövőre nézve is.
"A múlt tanulsága az, hogy a tömeges kihalásoknak a fajveszteségen túl is óriási a hatásuk" - magyarázta a szakember.
A kutatók szerint a f...
2017-10-11 10:51:48
Na erre varrjunk gombot?
... hogy ott, akkor, olyan ismeret-mennyiség és tudás-halom veszett el, ami MINDÖRÖKRE PÓTOLH...
2017-09-17 19:45:43
Nemzetközi cipődizájn kiállítás nyílt a Műcsarnokban Budapesten
... Példaként említette Tina Turner énekesnőt, aki magas sarkú cipőben járt-kelt a színpadon vagy Janis Joplint, aki a koncerteken magas sarkú papucsát egy idő után a közönség közé rúgta. De a jelenkor sztárja, Lady Gaga is nagyon híres a cipőiről és a kiállító cipőtervezők közül nem egynek a megrendelője is volt - tette hozzá.
Liza Snook, a hágai Virtuális Cipő Múzeum alapítója,...
2017-09-14 19:24:00
Érdekesség
... irányból jön és milyen irányba folytatja útját.
Ezt a területet központi helyzetéből adódóan mindenképpen érintenie kell.
Vagyis mi jelentjük Európa közepét.
A múlt és a jelenkori történelem azt bizonyítja, hogy mindig idegen népeknek volt és van szüksége erre a területre, az itt lévő tudásra és nem fordítva !

Az energiaközpont:

A NASA kiadá...
2017-08-29 10:30:03
Sziget - A hungarikumok és a nemzeti értékek is bemutatkoznak
... népviseleti díszítőelemekre épülő divat, a népi építészet vagy a zene.
A sajtótájékoztatót követően a fesztiválozók ízelítőt is kaphattak atradicionális motívumokat, anyagokat, formákat a jelenkor öltözetével ötvöző ruhákból és kiegészítőkből a látványos FolkTREND divatbemutatón, amelyen a Romani Design, az Igéző, Pásztor Anni, Bélavári Zita, a Szervető és a Zema ékszer mutat...
2017-08-10 17:32:50
1 2 3 ..........34 35 .....52 53 .....68 69 70 
Címkék: Samvardhana Motherson, Marosvásárhelyi Nemzetközi Könyvvásáron, Csizi Péter, Tomory Zsuzsa, Műcsarnokban Budapesten, Szemereyné Pataki Klaudia, Jelenkor Kiadó, Bartók Imre, Kemény Zsófi, Peer Krisztián, Selyem Zsuzsa, Szabó Róbert Csaba, Torontói Egyetem, David Begun, Bóna István, David Button, Birminghami Egyetem, MINDÖRÖKRE PÓTOLH, Tina Turner, Janis Joplint, Lady Gaga, Liza Snook, Virtuális Cipő Múzeum, Romani Design, Pásztor Anni, Bélavári Zita, migráció belpolitikai, óriáspandák első, jelenkor számára, földtörténet eddigi, nemzeti értékek, újonnan nyíló, város jelenkori, indiai nagyvállalat, vásárlók több, idei szemle, vásár kiemelt, 90-as években, jelenkor gazdasági, első biztonságos, jobb élet, kormánypárti politikus, kanadai Torontói, tükörben látottakat, tanulmányt vezető, emberiség történetének, földtörténet eseményei, jövőre nézve, múlt tanulsága, tömeges kihalásoknak, kutatók szerint, színpadon vagy, koncerteken magas, közönség közé, jelenkor sztárja, kiállító cipőtervezők, hágai Virtuális,
© 2013 TVN.HU Kft.