Regisztráció  Belépés
Newton és a teremtés
... hogy ez a modell nem jöhetett így létre, azt állítjátok, valaki készítette. Pedig ez nem más, mint annak a tökéletlen mása, aminek a keletkezését illetőleg nem fogadjátok el az értelem jelenlétét. Ha e modell elkészítéséhez értelem és intelligencia szükséges, akkor miért gondoljátok, hogy az eredetihez, a Naprendszerhez nem szükségeltetett ?

[m1...
2018-01-20 19:17:32
Szép napot mindenkinek!
... magad. Légy éber, és amikor valakivel azt kezded érezni, hogy csak a jelenléte, a puszta jelenléte elég, hogy boldoggá tegyen, - semmi másra nincs szükséged; nem kérsz semmit, csak a jelenlétét, pusztán azt, hogy a másik legyen...
Amikor úgy érzed, valami kivirágzik benned, ezer és egy lótusz bont virágot, akkor szerelmes vagy.
Akkor képes leszel megbirkózni minden nehéz...
2018-01-19 13:51:38
Volt idő mikor úgy éreztem,hogy egyedül vagyok
... szükségem van rá,
az Ő drágalátos szent sebei által kapjuk megbocsátását.

Többszörösen megtapasztaltam határtalan kegyelmét,
minden áldott nap érzem megnyugtató jelenlétét.
Itt van köztünk mindig a földön jár,
láthatatlanul közelit felénk,mikor kopogtat a szívünk ajtaján.

Engedd meg Uram,hogy a Te hírvivőd legyek,
engedd meg Uram,hogy...
2018-01-15 18:53:01
Orbán és a német marhák: A Fidesz elnökének fontos szerep j
... tárgyalására. Ha az SDP-s Martin Schulzon múlna, fejmosást is kapna a magyar kormányfő. Orbánnak ugyan ettől nem kell tartania, de azt tudnia kell, hogy leginkább placebónak használják jelenlétét vendéglátói.

Az orrlyukunkon rögzített karikával akarnak körbevezetni minket egyesek a cirkusz porondján

- üzente meg a bajoroknak Martin Schulz, a Német S...
2018-01-05 17:34:55
Ebben az évben hallgass Istenre!
... Lélekből erőt merítő emberek... Megtörtént ez már korábban is, így újra megtörténhet. Ilyen emberek nem jelennek meg addig, amíg nem tapasztaljuk meg mélyebben, áthatóbban a Lélek jelenlétét, az Immánuelt, hogy Isten velünk van; azt a tudatot, hogy a Lélek ereje által maga Jézus jön, hogy vezesse népét, akinek vezetése éppen olyan világos, egyértelmű és sürgető, mint az a felh...
2018-01-02 10:07:27
Súlyos szén-monoxid-mérgezést szenvedett két idős ember Vácon
... eszméletlen állapotban volt. Kivitték őket a házból és átadták a mentőknek, akik intézkedtek a kórházba szállításukról.
A tűzoltók szellőztetés után is ki tudták mutatni a mérgező gáz jelenlétét, magas koncentrációt mértek, ezért megtiltották a fűtőberendezés használatát. Jelenleg a gázszolgáltató szakembereit várják a helyszínre.
A házban nem volt szén-monoxid-riasztó k...
2017-12-30 16:22:51
Szíria - Az amerikai védelmi miniszter nagyobb amerikai polgári jelenlétet tervezne
...
A védelmi minisztériumban tartott sajtóbeszélgetésen a tárcavezető kifejtette: az Iszlám Állam nevű terrorszervezet felszámolása után Washington több amerikai diplomatát és civil vállalkozást szeretne Szíriában. Hangsúlyozta, hogy az amerikai politika a szíriai helyzet stabilizálódását és az ország újjáépítését szeretné segíteni.
James Mattis korábban azt jelezte, hogy ...
2017-12-29 20:53:24
Ha Isten önrendelkezést adott az embernek, nem kockáztatta-é ezzel, hogy egykoron az majd fölibé emelkedik...?
... emberek egy része akkor sem hinne.
Vagy az kellene, hogy az Isten furcsa szellemi formában körülrobogjon a felhőkben, hogy meglássák az emberek?
A Sínai hegynél megpróbálta a jelenlétét megmutatni visszafogott formában....amire azok az emberek könyörögtek Mózesnek, hogy mégsem kell nekik az Úr jelenléte mert félnek...inkább engedelmesek lesznek....hát nem lettek.
K...
2017-12-25 13:45:10
Ünnepek - Kaspersky: jobban kell védeni az internetező gyerekeket az ünnepek alatt
...
A cég felmérése szerint a szülők több mint harmada úgy véli, nem tudja kontrollálni gyerekei online jelenlétét. A kutatás szerint a szülők 50 százaléka tart attól, hogy gyerekeik nem megfelelő tartalommal találkoznak az interneten.
A gyerekek naiv világképe rendkívül sebezhető a kiberfenyegetésekkel és veszélyes tartalmakkal szemben, amelyek elárasztják a világhálót, és ...
2017-12-24 07:04:19
Adventünk, - 2017. 21. este
... szeret minket!
És mindig vár reánk!
Karácsonynak,
a hatalmas Ajándéknak ünnepén,
ezt még jobban kellene lássuk.
Kincset, - rendkívüli ajándékot kapunk!
Jelenlétét! Nem csak ott a Jászolban,
Betlehemben, hanem itt,
a fehér Szentostyában!
Vár ránk, - az Ő megterített Asztalánál.
Mi pedig éhezzük Őt,
forrón, - vágyakozva!
Az...
2017-12-23 19:19:46
1 2 3 ......................273 274 ............410 411 ...........545 546 547 
Címkék: SDP-s Martin Schulzon, Martin Schulz, Német, Iszlám Állam, James Mattis, német marhák, évben hallgass, amerikai védelmi, majd fölibé, internetező gyerekeket, ünnepek alatt, tökéletlen mása, keletkezését illetőleg, értelem jelenlétét, puszta jelenléte, másik legyen, lótusz bont, szívünk ajtaján, magyar kormányfő, orrlyukunkon rögzített, cirkusz porondján, bajoroknak Martin, kórházba szállításukról, tűzoltók szellőztetés, fűtőberendezés használatát, gázszolgáltató szakembereit, védelmi minisztériumban, tárcavezető kifejtette, amerikai politika, szíriai helyzet, ország újjáépítését, része akkor, jelenlétét megmutatni, emberek könyörögtek, szülők több, kutatás szerint, gyerekek naiv, hatalmas Ajándéknak, fehér Szentostyában, stabilizálódását, szükségeltetett, minisztériumban, terrorszervezet, megtapasztaltam, gázszolgáltató, fűtőberendezés, önrendelkezést, elkészítéséhez, szállításukról, naprendszerhez, láthatatlanul, megbocsátását, körülrobogjon, intelligencia, koncentrációt, szentostyában, többszörösen,
© 2013 TVN.HU Kft.