Regisztráció  Belépés
Közgazdasági társaság: a Brexittel Nagy-Britannia és az Európai Unió is veszít
... foglalkoztatási rátája magasabb, mint a brit lakosságé, ráadásul az uniós munkavállalók nettó befizetők a brit költségvetésbe, hiszen több adót fizetnek, mint amennyit különféle juttatások formájában megkapnak - fűzte hozzá a szakember. A legtöbb másuniós országból származó munkavállaló a brit egészségügyben és felsőoktatásban dolgozik, előbbinél 10 százalék, utóbbinál több mint 1...
2017-11-16 19:51:45
Krónika 12. rész (kiskorúak elleni szexuális erőszak, kölcsönös bűnügyi jogsegély)
... Sebestyén, a Jobbik vezérszónoka szintén rámutatott: a legsúlyosabb bűncselekményekről van szó, tulajdonképpen egyfajta ölés történik egy személyiségen elkövetett nagyon súlyos bűncselekmény formájában, "egy gyermek lelkét megölik".
Aki ilyen cselekményeket elkövet, az már egy olyan torzult, beteg ember, aki nem mérlegeli tette súlyát. A társadalmi igazságosság pedig megkövet...
2017-11-14 16:43:02
A Szabadság Rádióra és a Deutsche Wellére is kiterjesztik az orosz külföldiügynök-törvényt
... eddig nem vonatkozott a tömegtájékoztatási eszközökre. Hozzátette, hogy amíg az amerikai jogszabály megsértőire 5 évi szabadságvesztés szabható ki, addig az orosz törvény a jelenlegi formájában elsősorban közigazgatási és csak azután büntetőeljárási ügyként kezeli a törvénysértést és 2 évig terjedő börtönt ír elő.
Margarita Szimonyjan, az RT főszerkesztője múlt csütörtökön kö...
2017-11-13 15:12:55
A Soros-terv magyar fordítása
... országok, mint Jordánia megfelelő iskoláztatást, lakhatást, képzést és egészségügyi ellátást tudna biztosítani a menekültek számára. Másrészt ez a támogatás a kereskedelmi könnyítések formájában valósulhatna meg, amivel az érintett országok mind a menekültek, mind saját polgáraik számára munkahelyeket tudnának biztosítani.


Nincs értelme annak, hogy Európa több min...
2017-11-11 09:38:47
Az orosz parlament jövő héten a médiára is kiterjesztheti a külföldi ügynökre vonatkozó törvényt
... jogszabályát ki kívánja terjeszteni az RT-re és a Szputnyikra. Hozzátette, hogy amíg az amerikai jogszabály megsértőire 5 évi szabadságvesztés szabható ki, addig az orosz törvény a jelenlegi formájában elsősorban közigazgatási és csak azután büntetőeljárási ügyként kezeli a törvénysértést és 2 évig terjedő börtönt ír elő.
A házelnök megbízta az illetékes bizottságokat a törvé...
2017-11-10 17:22:33
Emelkedett az RTL Group negyedéves bevétele és profitja
... árbevétel-növekedést vár. A kamat- és adófizetés, valamint értékcsökkenési leírás előtti eredmény növekedési ütemét viszont 1 százalékponttal 2,5 százalékra emelte.
A jelenlegi formájában 2000 óta működő, rádió-és televízió-üzemeltető részvénytársaság világszerte több mint 10 000 munkavállalót alkalmaz, portfóliójába tartozik egyebek között a magyar RTL Klub.
A vállala...
2017-11-09 17:34:56
Krónika 5. rész (sportvállalkozások adózása)
... kedvezményre - közölte.
Véleménye szerint az indítvány a labdarúgásról szól, és valószínűleg az a célja, hogy minél könnyebb legyen kifizetni a focisták béreit.
Az MSZP ebben a formájában biztosan nem támogatja a kezdeményezést - összegzett.
Jobbik: a javaslat nem a sporttevékenység elősegítéséről szól
Szilágyi György (Jobbik) kijelentette, hogy ez a törvényjav...
2017-11-02 14:12:10
Parlament előtt az uniós vámjog végrehajtásáról szóló törvényjavaslat
... fajta indulhat kérelemre, illetőleg hivatalból vagy mindkettő alapján, továbbá, hogy melyek azok a végzésformák, melyek ellen önálló fellebbezésnek van helye. Felsorolja azon végzés formájában hozott döntéseket is, amelyek ellen a fellebbezésnek a végrehajtásra nincs halasztó hatálya.
A javaslat egyebek mellett szabályozza a semmisség jogintézményét: a vámhatóság határozatát...
2017-10-24 21:44:32
Kamatdöntés - Londoni elemzők: további nem konvencionális enyhítési eszközöket alkalmazhat az MNB
... összeegyeztetni a makrogazdasági környezettel, különös tekintettel arra, hogy a kapacitások szűkössége már kezdi éreztetni hatásait, elsősorban a 13 százalékot meghaladó éves bérnövekedési ütem formájában.
Mindemellett a tizenkét havi maginfláció is három és fél évi csúcson jár, mindössze egytizednyire az MNB 3 százalékos központi céljától.
A Capital Economics vezető lon...
2017-10-24 19:54:45
Ti értitek az elektromos autók problémáhját?
... egyensúlyi helyzetben az óceánokban kb. 50-szer annyi CO2 van, mint a légkörben. Mivel pedig a Föld teljes ismert fosszilis szénkészlete csupán tizedannyi, mint
az óceánokban oldott CO2 formájában tárolt szénmennyiség, ezért még a teljes ismert fosszilis tüzelőanyagkészlet eltüzelése is csak kb. 10%-kal (vagyis 400ppm-ről 440ppm/re) tudná növelni a légkör és az óceánok CO2-s...
2017-10-22 18:31:38
1 2 3 .................105 ........157 158 ........209 210 
Címkék: Brexittel Nagy-Britannia, Európai Unió, Szabadság Rádióra, Deutsche Wellére, Margarita Szimonyjan, Szilágyi György, Capital Economics, orosz parlament, külföldi ügynökre, uniós vámjog, elektromos autók, brit lakosságé, uniós munkavállalók, brit költségvetésbe, legtöbb másuniós, brit egészségügyben, személyiségen elkövetett, gyermek lelkét, olyan torzult, társadalmi igazságosság, amerikai jogszabály, orosz törvény, jelenlegi formájában, menekültek számára, kereskedelmi könnyítések, érintett országok, házelnök megbízta, illetékes bizottságokat, labdarúgásról szól, focisták béreit, formájában biztosan, sporttevékenység elősegítéséről, végrehajtásra nincs, javaslat egyebek, semmisség jogintézményét, vámhatóság határozatát, makrogazdasági környezettel, kapacitások szűkössége, tizenkét havi, óceánokban oldott, teljes ismert, óceánok CO2-s, sporttevékenység, részvénytársaság, szabadságvesztés, törvényjavaslat, értékcsökkenési, végrehajtásáról, felsőoktatásban, büntetőeljárási, foglalkoztatási,
© 2013 TVN.HU Kft.