Regisztráció  Belépés
Nemzeti konzultáció - Orbán: a konzultáció segíthet megvédeni magunkat a bevándorlással szemben
... bizonyos csekkfüzet, amit alá tud írni az Európai Bizottság elnöke" - fogalmazott.
A miniszterelnök ismét elmondta azt is, szerinte magyar nézőpontból az a legjobb, ha Angela Merkel jelenlegi kancellár nyeri a közelgő németországi választást, miután ő barátságosabb a magyarokkal, mint a rólunk tiszteletlenül beszélő szociáldemokrata kancellárjelölt, Martin Schulz.
A rádi...
2017-09-22 09:01:31
Német választások - Német közvélemény-kutató: nincs kormányváltó hangulat
... mozgásban van", változhatnak a Bundestagba bejutó pártok közötti erőviszonyok.
A kereszténypártok, a CDU/CSU fölényes első helyéhez nem fér kétség, mint ahogy ahhoz sem, hogy a jelenlegi nagykoalíciós partner SPD nagy lemaradással a második helyen végez. Szavaiból kitűnt, hogy a tényleges versengés a harmadik helyért folyik a parlamentbe négy év után minden valószínűség szer...
2017-09-21 16:33:23
Terrorizmus - Theresa May: marad a jelenlegi terrorkészültségi szint
... értesüléseket.
A brit kormányfő kijelentette ugyanakkor, hogy a metróban elkövetett péntek reggeli merénylet nyomozásának előrehaladtával folyamatosan felülvizsgálat alatt tartják a jelenlegi terrorkészültségi szintet.
Hozzátette: az utazóközönség megerősített fegyveres rendőri jelenlétet fog érzékelni a londoni tömegközlekedési hálózaton.
Theresa May arra kérte a l...
2017-09-15 16:52:51
Netanjahu: Izrael támogatja a független kurd államiságot
... segítségre.
"Izrael ellenez minden terrortevékenységet, bármi is legyen az, de támogatja a kurd nép jogos küzdelmét saját államának megteremtésére" - áll Netanjahu közleményében.
Golán szerint a jelenlegi közel-keleti helyzetben, "amikor keleten Iránt látni, és a térség látványosan instabil, nem rossz gondolat egy stabil és egységes kurd államiság a zűrzavaros mocsár kö...
2017-09-13 14:13:11
Korlátozzák Szlovákiában az éjszakai munkát és emelik az érte járó bérpótlékot
... egyelőre még csak részben megerősített - kiegészítését hozza magával. Ezek közé, a munkavégzésre vonatkozó szabályozások módosításán túl, várhatóan besorolják majd a minimálbér emelését a jelenlegi 435 euróról (mintegy 130 ezer forint) 480 euróra (mintegy 146 ezer forint), amit Robert Fico kormányfő is megerősített, valamint a 13. és a 14. havi bér járulékmentessé tételét is, ami ...
2017-09-13 14:02:54
Illegális bevándorlás - Szydlo: Európát a terrorizmus mellett a bevándorlók kulturális gyökereinek hiánya is ve
... "eltekintett a politikai korrektségtől", s az európai gyakorlattól eltérően "nem tussolta el az ügyet, nem mondták azt, hogy csupán incidensről van szó".
A lengyel kormányfő szerint a jelenlegi európai migrációs politika lehetővé teszi "az átgondoltan megvalósított akciót", amely "rombolja mindazt, ami eddig építette Európát: a biztonságot, a közösséget, a szolidaritást, a jó...
2017-09-04 11:42:14
A németek többsége szerint Merkel szerepel majd jobban a kancellárjelöltek televíziós vitáján
... Politbarometer kutatása szerint pedig a 2013-ban elveszített Bundestag-képviselet után a visszatérésre készülő jobboldali liberális FDP végezhet a harmadik helyen, 10 százalékkal.
A Bundestag jelenlegi ellenzéki pártjai - az SPD-től balra álló Baloldal (Die Linke) és a Zöldek - a szavazatok 9 százalékára, illetve 8 százalékára számíthatnak.
Az ARD DeutschlandTrend felmér...
2017-09-01 13:52:40
A kis- és középvállalatoknak kedvez az új francia munkajogi reform
... rendszerén is változtat, ez ugyanis a munkáltatók szerint az egyik legfőbb akadálya új munkahelyek teremtésének a kkv-k esetében. Elbocsátás esetén egy évre csökken a fellebbezési lehetőség a jelenlegi két évről. Formai hibákért a munkáltató ezentúl csak egyhavi fizetésnek megfelelő kártérítésre kötelezhető a korábbi három helyett, de nem ítélhető el egyáltalán, ha a munkaügyi bír...
2017-08-31 15:42:41
Macron: Európának meg kell védenie polgárait
... kormányfője megegyezett a szorosabb szomszédsági együttműködésben, regionális gazdasági, elsősorban a közlekedési infrastruktúra területén, valamint európai uniós témákban. A csoport jelenlegi elnöke Ausztria. A slavkovi háromszög országainak kormányfői legutóbb június második felében Brünnben találkoztak.

A szerdai találkozók szigorú biztonsági intézkedések mellett zaj...
2017-08-23 20:29:51
Origo: elhunyt Arthur Finkelstein, politikai tanácsadó
... csaknem fél évszázados pályafutása során olyan ismert politikusok mellett dolgozott, mint az amerikai George Pataki, az egykori izraeli miniszterelnök Ariel Saron, Benjámin Netanjahu jelenlegi izraeli miniszterelnök, és a legendás konzervatív amerikai elnök, Ronald Reagan.
Kitértek arra is:Arthur Finkelstein nevét sokan onnan ismerik, hogy csaknem tíz éven keresztül a Fidesz ...
2017-08-19 20:43:18
1 2 3 ........................156 157 ............235 236 ............312 313 314 
Címkék: Theresa May, Korlátozzák Szlovákiában, Arthur Finkelstein, Európai Bizottság, Angela Merkel, Martin Schulz, Robert Fico, George Pataki, Ariel Saron, Benjámin Netanjahu, Ronald Reagan, konzultáció segíthet, bevándorlással szemben, jelenlegi terrorkészültségi, független kurd, éjszakai munkát, érte járó, terrorizmus mellett, bevándorlók kulturális, németek többsége, kancellárjelöltek televíziós, miniszterelnök ismét, közelgő németországi, rólunk tiszteletlenül, jelenlegi nagykoalíciós, második helyen, tényleges versengés, harmadik helyért, parlamentbe négy, brit kormányfő, metróban elkövetett, utazóközönség megerősített, londoni tömegközlekedési, jelenlegi közel-keleti, térség látványosan, zűrzavaros mocsár, munkavégzésre vonatkozó, minimálbér emelését, politikai korrektségtől, európai gyakorlattól, lengyel kormányfő, jelenlegi európai, átgondoltan megvalósított, 2013-ban elveszített, visszatérésre készülő, harmadik helyen, munkáltatók szerint, egyik legfőbb, kkv-k esetében, évre csökken,
© 2013 TVN.HU Kft.