Regisztráció  Belépés
Viccek mára
... A rendőr megbízatást kap:
- Nézze meg jól azt az alakot ezen a fényképen, és kövesse mindenhová, akár
az árnyék.
Mire a rendőr:
- És mit csináljak akkor, ha nem süt a nap?
*****

- Mit penget az ügyvéd?
- ???
- Joghúrt.
*****

Egy kisfiú odamegy egy álló rendőrautóhoz, és beszól a sofőrnek:
- Rendőr bácsi, lehetek...
2018-08-12 19:26:49
A 6 legveszélyesebb nyári étel
... lakomázáshoz. A nem megfelelően sütött hús E. coli (Escherichia coli) baktériumot tartalmazhat, ami a vastagbélgyulladás legfőbb okozója. A betegség egy 24 órás lappangási idő után jelentkezik hasfájással és gyakori hasmenéssel - kimutatni pedig csak széklettenyésztéssel lehet a fertőzést.

2. CSÍRAFÉLÉK
Nem is gondolnád, de igenis veszélyes otthon termeszten...
2018-08-12 08:06:02
Humor
... atya:
- Ez nem bűn, inkább csak tévedés!

Harmonikus élet
- Gyerekek, ki tudna mondani egy példát a harmonikus házaséletre? - kérdezi a tanárnő.
Móricka jelentkezik:
- Az én nagyszüleim harmonikusan élnek. A nagypapa horkol, a nagymama meg süket.


Nagycsalád
Mondja, asszonyom, hány gyermeke van?
- Most várom a hatodikat....
2018-08-11 19:36:53
Gyümölcsszedés
...- Ki tudja nekem megmondani, hogy mikor jó a fáról leszedni a gyümölcsöt? - kérdi a tanító néni. A kis Gazsi jelentkezik:
- Amikor nincs otthon a szomszéd!...
2018-08-11 19:26:22
LMP: biztonsági kockázatot jelent a melegedő Duna a paksi atomerőműre
... nyarakra lehet számítani, így a Duna hőmérséklete is egyre kevésbé lesz alkalmas a blokkok hűtésére.
Hozzátette: ha viszont emiatt csökkentik a termelést, akkor gazdasági kockázat is jelentkezik, hiszen nem térül meg az erőmű működése, főleg 2026 után, amikor Paks II.-vel újabb blokkokat akarnak üzembe állítani.
Kanász-Nagy Máté szerint a biztonsági és gazdasági kockáza...
2018-08-08 15:20:23
...a só...
... teljesen feltöltse az összes véreret. Némely esetben ez ájuláshoz vezethet, más esetben az artériák és végül a hörgők összeszűkülését okozza a tüdőben. Majd ez megemelkedett vérnyomásban jelentkezik és légszomjjal komplikálódik.

Egy vagy két pohár víz és némi só, (egy kevés a nyelvre) gyorsan és hatékonyan fogja csitítani a túlságosan verő szívet és hosszú távon csökken...
2018-08-06 20:15:26
Petőfi Part a Strand Fesztiválon
... M2 Petőfi TV, minden este az Én vagyok itt!-ben 21 óra 20 perctől Rókusfalvy Lili és Fodor Imi mellett az énekesnő Lola debütál műsorvezetőként. A Petőfi...
2018-08-06 12:01:18
Elhamarkodott és igazságtalan cselekvés
... hogy valamiben hibát találjanak benne; akiket pedig nagyon leköt valami hiányosság vagy olyan részlet, amivel nem tudnak egyetérteni, rögtön elvetik az egészet. Mindkét tévedés akkor jelentkezik gyakran, amikor az emberek nem ismerik kellőképpen önmagukat. Elhamarkodottan és igazságtalanul cselekszünk, ha ily módon ítélkezünk akár egy ember, akár egy nép felett. "

-Jona...
2018-08-05 19:40:12
Szeretet
...,,Minél fokozottabban jelentkezik Isten iránti szeretetünk, a benne való gyönyörködésünk és megelégedésünk, az utána való vágyakozásunk, az ő gyermekeiben való gyönyörködésünk, az emberek iránti szeretetünk, szívünk töredelme, valamint a bűnnek, és miatta önmagunknak a megutálása, annál inkább részesülünk Istennek minden értelmet felülhaladó békességében, a Szentléleknek kimon...
2018-08-03 17:18:52
A cukorbetegség különös tünetei
... jelzőtáblákat, nem biztos, hogy a szemüvegével van probléma. Bár a cukorbetegség kései stádiumában akár maradandó látáskárosodást is okozhat, az elmosódott látás a betegség korai szakaszában jelentkezik és visszafordítható lehet. A magas vércukorszint hatására a szövetek folyadékszintje ingadozhat, ami duzzanatot okoz, s ennek hatására alakul ki az elmosódott látás is.

...
2018-07-30 08:02:54
1 2 3 ....................494 495 ..........741 742 ...........987 988 989 
Címkék: Petőfi Part, Strand Fesztiválon, Paks II, Kanász-Nagy Máté, Petőfi TV, Rókusfalvy Lili, Fodor Imi, melegedő Duna, paksi atomerőműre, cukorbetegség különös, rendőr megbízatást, alakot ezen, kisfiú odamegy, álló rendőrautóhoz, harmonikus házaséletre, nagypapa horkol, fáról leszedni, tanító néni, blokkok hűtésére, erőmű működése, összes véreret, hörgők összeszűkülését, túlságosan verő, énekesnő Lola, benne való, utána való, emberek iránti, cukorbetegség kései, elmosódott látás, betegség korai, magas vércukorszint, szövetek folyadékszintje, visszafordítható, összeszűkülését, gyönyörködésünk, folyadékszintje, látáskárosodást, legveszélyesebb, elhamarkodottan, műsorvezetőként, gyümölcsszedés, megelégedésünk, igazságtalanul, szentléleknek, cukorbetegség, rendőrautóhoz, elhamarkodott, fokozottabban, vágyakozásunk, vércukorszint, megemelkedett, komplikálódik, jelzőtáblákat, gyermekeiben, hőmérséklete, békességében, vérnyomásban, lakomázáshoz, tartalmazhat, szemüvegével, harmonikusan, igazságtalan, részesülünk, escherichia,
© 2013 TVN.HU Kft.