Regisztráció  Belépés
A legnagyobb sörétes puska
... meghaladó puska csövének átmérője 51 mm, a belevaló töltény pedig nem kevesebb mint 45 dekagramm. Az ijesztően nagy, már-már ágyúszámba menő puskát főként sportlövészek használták, és jellemzően (a főként vízpartokon élő) madarak elejtésére vették igénybe.


A pusk...
2018-03-19 21:47:13
Liget Budapest - Nagy volt az ingatlanbefektetők érdeklődése a Városliget fejlesztése iránt Cannes-ban
... nem csupán Budapest, hanem első alkalommal négy vidéki egyetemi város, Debrecen, Miskolc, Pécs és Szeged is képviselte magát a projektjeivel.
A magyar ingatlanfejlesztési piacon jellemzően továbbra is az irodaépületek számítanak a legnépszerűbb terméknek, de az ipari-logisztikai ingatlanok iránt is jelentősen megnövekedett a kereslet - fűzte hozzá Takács Ernő, aki szerint utó...
2018-03-19 19:32:14
Hóvihar - Mintegy 15 ezer háztartásban szünetel az áramszolgáltatás Jász-Nagykun-Szolnok megyében
... tájékoztatása szerint a leginkább érintett település Tiszaföldvár, Mezőtúr, Karcag, Öcsöd, Túrkeve és Törökszentmiklós; összesen 15 ezer fogyasztási helyen van probléma. A meghibásodásokat jellemzően a vezetékekre rakódó jég súlyterhelése miatti vezetékszakadások,oszloptörések okozzák - tette hozzá.
A javítást hátráltatja, hogy a felázott, sáros talajú helyszínek sok esetben ...
2018-03-18 11:31:14
Elfogadod, az elvtelen összefogást?
... parkolási rendjével kapcsolatban, ahol sokan azt sérelmezték, hogy az önkormányzat család/1db ingyenes engedélyt ad ki, holott (a sérelmezők szerint) azo...
2018-03-18 07:55:47
K&H: a folyósított személyi hitelek 68 százalékkal emelkedtek 2017-ben
... éves korcsoport) igényelnek inkább személyi hitelt, míg a férfiaknál a fiatalabbak (18-39 évesek) kaptak több személyi hitelt.
A pénzintézetnél azt tapasztalták, hogy az ügyfelek jellemzően autóvásárlásra, lakásfelújításra és a meglévő, magasabb kamatozású hiteleik kiváltására használják a pénzt - tette hozzá Rajna Gábor.
A K&H szakembere arra számít, hogy idén a lakoss...
2018-03-17 07:10:52
20 brutális motorkerékpár Cafe Racer stílusban
... felismerhetővé ezt a stílust. Nagyméretű tank és az ülés mögötti kis púp jellemzi a gépeket, amely lehet az ülés része, de akár egy önálló versenyidom is. A tank és az ülés alsó vonala jellemzően egy síkba esik a járműveken, a kipufogót pedig gyakran felfelé ívelik a motorépítők.

1. Triumph T120

...
2018-03-16 20:02:08
Egy csomó mindent csinálhat ma a menetelésen kívül is
... A Jobbik szintén 15 órától a Batthyány-örökmécsesnél tartja rendezvényét. Az LMP politikusai déltől az Ökopolisz Alapítvány kerekasztal-beszélgetésén szólalnak fel.A budai Várban jellemzően 9 órakor kezdődnek a programok. A Dísz téren 9 órától 18 óráig magyar termelők és vendéglátósok várják a hazai finomságok vásárával az érdeklődőket. Ugyanott fellép a Budapest Helyőrség Zen...
2018-03-15 13:06:07
Március 15. - Számos programra várják a családokat
...
A központi ünnepi rendezvényekkel kapcsolatos információk, köztük a közlekedési információk megtalálhatóak a marcius15.kormany.hu oldalon.
A budai Várban jellemzően 9 órakor kezdődnek a programok. A Dísz téren 9 órától 18 óráig magyar termelők és vendéglátósok várják a hazai finomságok vásárával az érdeklődőket. Ugyanott lesz térzene is: fellép a Budapest Helyőrség Zenek...
2018-03-15 07:04:38
Tavaly 5 százalék volt a önkéntes nyugdíjpénztárak reálhozama
... jegybank.
A központi pénzintézet megállapította: a klasszikus jellegű, alacsonyabb kockázatú portfólióknál nagyobb a rövidebb lejáratú állampapírok és kisebb a részvények aránya, így ezek jellemzően alacsonyabb hozamokat értek el.
A nyílt pénztáraknál az egyik piaci szereplő a növekedési jellegűek között is kockázatvállalónak számító portfóliója végzett az első helyen, n...
2018-03-14 10:51:12
Orbán játszmája - Feltárul a Putyinnal kiépített kapcsolat t
... telefonhívást a magyar titkosszolgálattól, akik figyelmeztették, hogy akivel találkozni fog, kapcsolatban áll az orosz szolgálatokkal. A forrást több ilyen ember is megkereste, ezek jellemzően "olyan magyarok voltak, akik Moszkvában jártak egyetemre, és jó orosz kapcsolataik voltak".

A tisztviselő szerint az volt a célja ezeknek a megkereséseknek, hogy az oroszok maguk...
2018-03-13 22:21:12
1 2 3 ............309 .......463 464 ......617 618 
Címkék: Liget Budapest, Cafe Racer, Takács Ernő, Rajna Gábor, Triumph T120, Ökopolisz Alapítvány, Budapest Helyőrség Zen, Budapest Helyőrség Zenek, legnagyobb sörétes, elvtelen összefogást, folyósított személyi, csomó mindent, menetelésen kívül, önkéntes nyugdíjpénztárak, belevaló töltény, ijesztően nagy, főként vízpartokon, irodaépületek számítanak, legnépszerűbb terméknek, ipari-logisztikai ingatlanok, leginkább érintett, meghibásodásokat jellemzően, vezetékekre rakódó, javítást hátráltatja, önkormányzat család, sérelmezők szerint, ügyfelek jellemzően, ülés mögötti, ülés része, önálló versenyidom, ülés alsó, síkba esik, kipufogót pedig, budai Várban, hazai finomságok, központi ünnepi, közlekedési információk, központi pénzintézet, klasszikus jellegű, rövidebb lejáratú, részvények aránya, nyílt pénztáraknál, egyik piaci, növekedési jellegűek, első helyen, orosz szolgálatokkal, forrást több, tisztviselő szerint, célja ezeknek, oroszok maguk, nyugdíjpénztárak, áramszolgáltatás, lakásfelújításra,
© 2013 TVN.HU Kft.