Belépés
Megszavazta a macedón parlament az ország nevéről szóló alkotmánymódosítást
... szavazás egész napon át tartó halogatását követően végül a 120 tagú parlament 80 képviselője voksolt igennel, 39 pedig nemmel arra, hogy megváltoztassák az ország alaptörvényét.
A jobboldali ellenzék legnagyobb pártja, a Belső Macedón Forradalmi Szervezet - Macedón Nemzeti Egység Demokratikus Pártja (VMRO-DPMNE) szerdán közölte: nem vesz részt a parlamenti vitában, és azonnal...
2018-10-20 15:47:24
Megrázó levél Angela Merkelnek Silvana HeiIßengertő
... adó-milliárdjainkkal ellátni.

Ön tiszteletet kíván?

Az ÖN többségükben bűnöző betolakodói, akik Németország szerte gyilkolnak és nőket erőszakolnak meg, mint a ,,jobboldali hajsza“ áldozatai, még védelmet is élveznek.

Ha Ön tiszteletet óhajt és lenne lelkiismerete, akkor maga állna bíróság elé, hogy megvédje magát.

Ha az igazs...
2018-10-16 11:31:10
Kaptam küldöm
... adó-milliárdjainkkal ellátni.

Ön tiszteletet kíván?

Az ÖN többségükben bűnöző betolakodói, akik Németország szerte gyilkolnak és nőket erőszakolnak meg, mint a ,,jobboldali hajsza“ áldozatai, még védelmet is élveznek.

Ha Ön tiszteletet óhajt és lenne lelkiismerete, akkor maga állna bíróság elé, hogy megvédje magát.

Ha az igazs...
2018-10-13 15:00:44
EU-tisztújítás - Frans Timmermans elindul az európai szociáldemokraták csúcsjelölti tisztségéért
... gyerekeinek, ő "mindent megpróbált" az EU létét fenyegető veszélyek elhárítása érdekében.
"Hatalmas a tét. Ez az első európai parlamenti választás, amelyik nem arról szól, hogy a jobboldal vagy a baloldal lesz-e kicsit erősebb, hanem arról, hogy lesz-e egyáltalán a jövőben Európai Unió" - fogalmazott.
Sajtójelentések szerint az alelnököt többek között a német, az olasz é...
2018-10-10 18:23:42
Az olasz Öt Csillag Mozgalom kizárta a szélsőjobboldallal közös frakció lehetőségét az EP-ben
... kérelmét azonban elutasították.
"Nem lehet kétség afelől, hogy a mozgalom soha nem fog közös frakcióban ülni Marine Le Pennel" - közölte sajtótájékoztatóján Fico a francia radikális jobboldali Nemzeti Tömörülés (korábbi Nemzeti Front) vezette Nemzet és Szabadság Európája (ENF) frakcióra utalva, amelynek a Liga is tagja.
Az olasz képviselőház elnöke elmondta, hogy minden ...
2018-10-09 14:41:52
Előléptek a Zöldek Németország második számú politikai erejévé
... RTL/n-tv-Trendbarometer nevű felmérése cáfolja azt a CDU/CSU-s körökben élő meggyőződést, hogy tömegesen állnak át szavazók a pártszövetségtől az Alternatíva Németországnak (AfD) nevű új jobboldali ellenzéki párthoz. Valójában több mint kétszer annyian vándorolnak a Zöldekhez, mint az AfD-hez, és több mint négyszer többen csatlakoznak a pártot nem választók táborához.
A felmé...
2018-10-08 19:50:30
Külföldi sajtó Magyarországról - Lengyel lap: Orbán és Kaczynski alapvető partnerséget várnak el az EU-tól
... látja: az európai baloldal és a liberálisok - a politikusok és a főáramlatú média egyaránt - ma "egy íratlan doktrína" alapján "politikai karanténba próbálják helyezni" az úgynevezett új jobboldal pártjait. Az utóbbi tömörülések néha "identitárius pártoknak" nevezik önmagukat, "bírálóik pedig populistának minősítik őket" - írja Semka. Német viszonylatban a szerző az új jobboldalho...
2018-10-08 14:32:13
Hollik: Soros pénzéből cenzúrázzák a bevándorlásellenes véleményeket
... G. Fodor Gábor kiemelte, ezt nem hagyják annyiban, és az igazságot akkor is el fogják mondani, ha ez nem tetszik azoknak, akik másféle Európát képzelnek el.
Egyben felszólította a jobboldali sajtót, hogy hallassák a hangjukat, és ne engedjék megfélemlíteni magukat.
Hollik István megjegyezte, az európai parlamenti választások közeledtével az ilyen típusú cenzúra és bevánd...
2018-10-07 18:21:43
MSZP-elnök: a mostani jobboldali kurzust egyedül balról lehet leváltani
...
Tóth Bertalan vasárnap, Budapesten az ellenzéki párt választmányi ülése szünetében tartott sajtótájékoztatón elmondta, az ezen a napon 29 éves MSZP-t megünnepelve megerősítették a nyári tisztújításon megkezdett út folytatását.
Az MSZP baloldali alternatívát épít a nemzeti együttműködés rendszerével szemben, kiemelten foglalkozik a bérek, az oktatás kérdésével és az egész...
2018-10-07 16:52:08
Megállíthatatlan mélyrepülés, így tették tönkre magukat az e
... meglett a következménye, mivel az MSZP teljes elnöksége lemondott. De tartotta a szavát, és visszalépett a politikától Vona Gábor, a Jobbik elnöke is, aki azóta videobloggerként zaklatja a jobboldali újságírókat.


Vona Gábor, választás 2018Fotó: Szabó Gábor - Origo
...
2018-10-07 13:45:08
1 2 3 .................421 422 .........632 633 .........842 843 844 
Címkék: Angela Merkelnek Silvana HeiIßengertő, Frans Timmermans, Csillag Mozgalom, Zöldek Németország, Belső Macedón Forradalmi Szervezet, Macedón Nemzeti Egység Demokratikus Pártja, Európai Unió, Marine Le Pennel, Nemzeti Tömörülés, Nemzeti Front, Szabadság Európája, Alternatíva Németországnak, Fodor Gábor, Hollik István, Tóth Bertalan, Vona Gábor, Szabó Gábor, macedón parlament, ország nevéről, európai szociáldemokraták, mostani jobboldali, ország alaptörvényét, jobboldali ellenzék, parlamenti vitában, első európai, jobboldal vagy, baloldal lesz-e, jövőben Európai, alelnököt többek, mozgalom soha, francia radikális, olasz képviselőház, európai baloldal, főáramlatú média, íratlan doktrína, utóbbi tömörülések, igazságot akkor, jobboldali sajtót, európai parlamenti, ilyen típusú, ellenzéki párt, nyári tisztújításon, nemzeti együttműködés, oktatás kérdésével, politikától Vona, jobboldali újságírókat, megállíthatatlan, milliárdjainkkal, pártszövetségtől, videobloggerként, megváltoztassák, magyarországról,
© 2013 TVN.HU Kft.