Belépés
Iohannis konzultálni akar a pártokkal az igazságügyi törvényekről
... vezetést.
Iohannis már pénteken felszólította a bukaresti szociálliberális kormánytöbbséget, hogy a Velencei Bizottság jelentését figyelembe véve módosítsa az igazságügyi törvényeket. A jobboldali elnök szerint a szakértői testület állásfoglalása is igazolja, hogy a bukaresti büntetőjogi reform a jogállamiságot veszélyezteti és gyengíti a korrupció elleni küzdelmet.
Az e...
2018-10-22 14:42:11
Megszavazta a macedón parlament az ország nevéről szóló alkotmánymódosítást
... szavazás egész napon át tartó halogatását követően végül a 120 tagú parlament 80 képviselője voksolt igennel, 39 pedig nemmel arra, hogy megváltoztassák az ország alaptörvényét.
A jobboldali ellenzék legnagyobb pártja, a Belső Macedón Forradalmi Szervezet - Macedón Nemzeti Egység Demokratikus Pártja (VMRO-DPMNE) szerdán közölte: nem vesz részt a parlamenti vitában, és azonnal...
2018-10-20 15:47:24
Megrázó levél Angela Merkelnek Silvana HeiIßengertő
... adó-milliárdjainkkal ellátni.

Ön tiszteletet kíván?

Az ÖN többségükben bűnöző betolakodói, akik Németország szerte gyilkolnak és nőket erőszakolnak meg, mint a ,,jobboldali hajsza“ áldozatai, még védelmet is élveznek.

Ha Ön tiszteletet óhajt és lenne lelkiismerete, akkor maga állna bíróság elé, hogy megvédje magát.

Ha az igazs...
2018-10-16 11:31:10
Kaptam küldöm
... adó-milliárdjainkkal ellátni.

Ön tiszteletet kíván?

Az ÖN többségükben bűnöző betolakodói, akik Németország szerte gyilkolnak és nőket erőszakolnak meg, mint a ,,jobboldali hajsza“ áldozatai, még védelmet is élveznek.

Ha Ön tiszteletet óhajt és lenne lelkiismerete, akkor maga állna bíróság elé, hogy megvédje magát.

Ha az igazs...
2018-10-13 15:00:44
Az olasz Öt Csillag Mozgalom kizárta a szélsőjobboldallal közös frakció lehetőségét az EP-ben
... kérelmét azonban elutasították.
"Nem lehet kétség afelől, hogy a mozgalom soha nem fog közös frakcióban ülni Marine Le Pennel" - közölte sajtótájékoztatóján Fico a francia radikális jobboldali Nemzeti Tömörülés (korábbi Nemzeti Front) vezette Nemzet és Szabadság Európája (ENF) frakcióra utalva, amelynek a Liga is tagja.
Az olasz képviselőház elnöke elmondta, hogy minden ...
2018-10-09 14:41:52
Az al-Aksza mecset imámja megújította a fatvát a házaikat zsidóknak eladó palesztinok ellen
... Khaled Atari ingatlanközvetítőnek adták el az épületet, aki még aznap továbbadta a Karib-szigeteken bejegyzett Daho Holdings nevű cégnek. Mintegy fél év múlva az Ateret Kohanim nevű szélsőjobboldali izraeli szervezethez került az ingatlan, amelybe új, zsidó lakók költöztek.
Adib Dzsude, a volt tulajdonos és az ingatlanközvetítő a közfelháborodás hatására fizetett hirdetéseket...
2018-10-09 12:31:39
Előléptek a Zöldek Németország második számú politikai erejévé
... RTL/n-tv-Trendbarometer nevű felmérése cáfolja azt a CDU/CSU-s körökben élő meggyőződést, hogy tömegesen állnak át szavazók a pártszövetségtől az Alternatíva Németországnak (AfD) nevű új jobboldali ellenzéki párthoz. Valójában több mint kétszer annyian vándorolnak a Zöldekhez, mint az AfD-hez, és több mint négyszer többen csatlakoznak a pártot nem választók táborához.
A felmé...
2018-10-08 19:50:30
Hollik: Soros pénzéből cenzúrázzák a bevándorlásellenes véleményeket
... Fodor Gábor kiemelte, ezt nem hagyják annyiban, és az igazságot akkor is el fogják mondani, ha ez nem tetszik azoknak, akik másféle Európát képzelnek el.
Egyben felszólította a jobboldali sajtót, hogy hallassák a hangjukat, és ne engedjék megfélemlíteni magukat.
Hollik István megjegyezte, az európai parlamenti választások közeledtével az ilyen típusú cenzúra és bevándorl...
2018-10-07 18:21:43
MSZP-elnök: a mostani jobboldali kurzust egyedül balról lehet leváltani
...
Tóth Bertalan vasárnap, Budapesten az ellenzéki párt választmányi ülése szünetében tartott sajtótájékoztatón elmondta, az ezen a napon 29 éves MSZP-t megünnepelve megerősítették a nyári tisztújításon megkezdett út folytatását.
Az MSZP baloldali alternatívát épít a nemzeti együttműködés rendszerével szemben, kiemelten foglalkozik a bérek, az oktatás kérdésével és az egész...
2018-10-07 16:52:08
Megállíthatatlan mélyrepülés, így tették tönkre magukat az e
... meglett a következménye, mivel az MSZP teljes elnöksége lemondott. De tartotta a szavát, és visszalépett a politikától Vona Gábor, a Jobbik elnöke is, aki azóta videobloggerként zaklatja a jobboldali újságírókat.


Vona Gábor, választás 2018Fotó: Szabó Gábor - Origo
...
2018-10-07 13:45:08
1 2 3 ..................452 453 ..........679 680 .........904 905 906 
Címkék: Angela Merkelnek Silvana HeiIßengertő, Csillag Mozgalom, Zöldek Németország, Velencei Bizottság, Belső Macedón Forradalmi Szervezet, Macedón Nemzeti Egység Demokratikus Pártja, Marine Le Pennel, Nemzeti Tömörülés, Nemzeti Front, Szabadság Európája, Khaled Atari, Daho Holdings, Ateret Kohanim, Adib Dzsude, Alternatíva Németországnak, Fodor Gábor, Hollik István, Tóth Bertalan, Vona Gábor, Szabó Gábor, igazságügyi törvényekről, macedón parlament, ország nevéről, al-Aksza mecset, házaikat zsidóknak, mostani jobboldali, bukaresti szociálliberális, igazságügyi törvényeket, jobboldali elnök, szakértői testület, bukaresti büntetőjogi, jogállamiságot veszélyezteti, korrupció elleni, ország alaptörvényét, jobboldali ellenzék, parlamenti vitában, mozgalom soha, francia radikális, olasz képviselőház, volt tulajdonos, közfelháborodás hatására, igazságot akkor, jobboldali sajtót, európai parlamenti, ilyen típusú, ellenzéki párt, nyári tisztújításon, nemzeti együttműködés, oktatás kérdésével, politikától Vona,
© 2013 TVN.HU Kft.