Regisztráció  Belépés
Illegális bevándorlás - Tizenkét határsértőt tartóztattak föl a hétvégén
...
A rendőrség honlapján olvasható statisztika szerint pénteken négy, szombaton hat jogellenesen az ország területén tartózkodó külföldit tartóztattak fel, állítottak elő, és kísértek át az ideiglenes biztonsági határzáron. A román, ukrán és horvát határszakaszon két határsértőt fogtak el.
Az elmúlt héten az ország területén összesen 28 határsértőt tartóztattak föl, és kísé...
2018-06-18 07:04:53
A képviselők utoljára véleményezhetik az alaptörvény-módosítást és a "Stop Soros" csomagot
... előtti felszólalásokkal kezdődik, amit az interpellációk, az azonnali kérdések és a kérdések követnek.
A Ház ezután értékelheti az alaptörvény-módosításhoz, valamint a jogellenes bevándorlással összefüggő előterjesztéshez érkezett módosító javaslatokat, majd amagasházak építésének szabályozásáról szóló törvénymódosításról tartanak általános vitát.
Az Országgyűlés szerdán...
2018-06-18 07:04:38
Jövő héten szavaznak az alaptörvény módosításáról és a "Stop Soros" csomagról
... előtti felszólalásokkal kezdődik, amit az interpellációk, az azonnali kérdések és a kérdések követnek.
A Ház ezután értékelheti az alaptörvény-módosításhoz, valamint a jogellenes bevándorlással összefüggő előterjesztéshez érkezett módosító javaslatokat, majd a magasházak építésének szabályozásáról szóló törvénymódosításról tartanak általános vitát.
Az Országgyűlés szerdá...
2018-06-17 12:01:50
A keresztény kultúra védelme is bekerülhet az alaptörvénybe
... tilalma túlterjeszkedik az eredeti indítványon.

A testület a Stop Soros törvénycsomag esetében is megszavazott egy bizottsági módosító indítványt, amely nemcsak a jogellenes bevándorlás elősegítését, hanem annak "támogatását" is belevenné azon cselekmények körébe, amelyek elkövetőjével szemben kitiltásnak is helye van. Ugyanakkor a javaslat szerint a belépési tilalom n...
2018-06-14 14:11:31
Ismét többpárti egyeztetést tartottak az alaptörvény-módosításról
... György szerint az ellenzéki politikusok megpróbálnak kifogásokat keresni, de "valódi szándékuk" továbbra is az, hogy "Soros György ngo-it" támogassák, nem pedig az, hogy az illegális bevándorlás ellen lépjenek fel.
Kérdésre válaszolva azt mondta: a javaslatokról biztosan a parlamenti szünet előtt szavaznak.
A Fidesz döntését nem az ellenzéki pártok, hanem a választópolg...
2018-06-11 17:32:44
Illegális bevándorlás - Tizenöt határsértőt tartóztattak föl a hétvégén
...
A rendőrség honlapján olvasható statisztika szerint szombaton és vasárnap hat-hat jogellenesen az ország területén tartózkodó külföldit tartóztattak fel, állítottak elő, és kísértek át az ideiglenes biztonsági határzáron. A román, ukrán és horvát határszakaszon három határsértőt fogtak el.
Az elmúlt héten az ország területén összesen 31 határsértőt tartóztattak föl és kí...
2018-06-11 07:05:05
Krónika 7. rész (Stop Soros)
... feladata a közrendvédelem és a határ biztosítása, a biztonságos harmadik országból érkezők elől pedig most is meg lehet tagadni menekültügyi eljárást - emelte ki.
A jogellenes bevándorlás elősegítése az embercsempészet enyhébb megítélését jelenti és miközben ennek a résznek a célja támogatható, az indítványt a jelenleginél sokkal szabatosabban kell majd megfogalmazni - jelent...
2018-06-05 16:11:49
Trócsányi: a migráció és az uniós föderalizációs törekvések miatt szükséges módosítani az alaptörvényt
...
Trócsányi László Magyarország Alaptörvényének hetedik módosításáról kedden, az Országgyűlésben elmondta, a javaslat aktuális kihívásokra ad az alaptörvény szellemiségével, az európai alapértékekkel és a nemzetközi jog követelményeivel egyaránt összhangban álló válaszokat.

A miniszter közlése szerint a módosítás megerősítené a szuverenitás és az alkotmányos önazonos...
2018-06-05 14:51:50
Kontrát: legyen büntethető, ha valaki illegális migrációt szervez!
... a jövőben ennél is több védelem kell.
Kontrát Károly elmondta, hogy a büntetőtörvénykönyv módosításával új büntetőjogi tényállást vezetnek be, azaz lehetővé válik a jogellenes bevándorlás szervezésével szembeni hatékony és eredményes fellépés. Hangsúlyozta, hogy a cél, a szervezői tevékenység szankcionálása.
Azt a szervezői tevékenységet büntetnék, amely alkalmas arra, h...
2018-06-05 14:32:04
Krónika 4. rész (alkotmánymódosítás)
... Felidézte: a módosítások politikai alapja, hogy a magyar emberek a nemzeti konzultációban és a 2016-os népszavazás során is elsöprő többséggel döntöttek arról, hogy nem kérnek az illegális bevándorlásból.
A közigazgatási bíróság létrehozását indokoltnak minősítette, szerinte ez felgyorsítja az ügyek elbírálását, és biztonságosabbá teszi a jogalkalmazást.
MSZP: normatarta...
2018-06-05 13:21:46
1 2 3 ...11 12 ..17 18 .22 23 24 
Címkék: Stop Soros, Soros György, Trócsányi László Magyarország Alaptörvényének, Kontrát Károly, képviselők utoljára, alaptörvény módosításáról, keresztény kultúra, uniós föderalizációs, rendőrség honlapján, ország területén, ideiglenes biztonsági, elmúlt héten, azonnali kérdések, kérdések követnek, jogellenes bevándorlással, magasházak építésének, eredeti indítványon, bizottsági módosító, jogellenes bevándorlás, javaslat szerint, belépési tilalom, ellenzéki politikusok, illegális bevándorlás, javaslatokról biztosan, parlamenti szünet, ellenzéki pártok, határ biztosítása, biztonságos harmadik, embercsempészet enyhébb, célja támogatható, jelenleginél sokkal, javaslat aktuális, alaptörvény szellemiségével, európai alapértékekkel, miniszter közlése, módosítás megerősítené, alkotmányos önazonos, jövőben ennél, szervezői tevékenység, szervezői tevékenységet, módosítások politikai, magyar emberek, nemzeti konzultációban, 2016-os népszavazás, illegális bevándorlásból, közigazgatási bíróság,
© 2013 TVN.HU Kft.