Regisztráció  Belépés
Illegális bevándorlás - 47 határsértőt tartóztattak föl a hétvégén
...
A rendőrség honlapján olvasható statisztika szerint pénteken 15, szombaton tíz, vasárnap 21 jogellenesen az ország területén tartózkodó külföldit tartóztattak fel, állítottak elő, és kísértek át az ideiglenes biztonsági határzáron az egyenruhások. A román és ukrán határszakaszon csupán egy migránst fogtak el.
A március 28-tól hatályos jogszabályok alapján a tömeges beván...
2017-11-20 07:04:32
Nemzeti konzultáció - Fazekas: a tömeges betelepítés megváltoztatná az ország képét
... összegyűjteni, majd kiértékelni.
Nagy Csaba helyi fideszes választókerületi elnök a többi közt arról beszélt, hogy 2015-ben volt olyan hónap, amikor a megyénél több mint 36 ezren lépték át jogellenesen a határt.
"Szentlőrinc, Szigetvár, Harkány, Siklós, Sellye és Sásd teljes lakosságát lehetett volna lecserélni olyan emberekre, akik illegálisan jöttek be Magyarországra" ...
2017-11-13 19:13:17
Illegális bevándorlás - 107 határsértőt tartóztattak föl a hétvégén
...
A rendőrség honlapján olvasható statisztika szerint pénteken 15, szombaton 62, vasárnap 16 jogellenesen az ország területén tartózkodó külföldit tartóztattak fel, állítottak elő, és kísértek át az ideiglenes biztonsági határzáron az egyenruhások. A román és ukrán határszakaszon 14 migránst fogtak el.
A március 28-tól hatályos jogszabályok alapján a tömeges bevándorlás ok...
2017-11-13 07:04:45
Illegális bevándorlás - Nyolcvanhárom határsértőt tartóztattak föl a hétvégén
...
A rendőrség honlapján olvasható statisztika szerint pénteken 49, szombaton négy, vasárnap 28 jogellenesen az ország területén tartózkodó külföldit tartóztattak fel, állítottak elő és kísértek vissza az ideiglenes biztonsági határzáron át. A román és ukrán határszakaszon két embert fogtak el.
Az elmúlt héten az ország területén 134 határsértőt tartóztattak föl, és kísérte...
2017-11-06 07:05:15
Honosítási eljárásokkal kapcsolatban emeltek vádat tizenhat ember ellen
... állampolgársági ügyintéző - az elsőrendű vádlott - kapja.
A vádlottak a vád szerint tíz külföldi - köztük szerb, ukrán, orosz - állampolgár egyszerűsített honosítási ügyében jártak el jogellenesen.
A rendőrök az elsőrendű vádlottat 2015. március 18-án egy pénzátadás alkalmával tetten érték és elfogták. A másodrendű vádlott másnap reggel több, a honosítási kérelemmel kapc...
2017-11-02 11:11:42
Illegális bevándorlás - Huszonkét határsértőt tartóztattak föl a hétvégén
...
A rendőrség honlapján olvasható statisztika szerint pénteken négy, szombaton egy, vasárnap 17 jogellenesen az ország területén tartózkodó külföldit tartóztattak fel, állítottak elő, és kísértek át az ideiglenes biztonsági határzáron az egyenruhások.
A március 28-tól hatályos jogszabályok alapján a tömeges bevándorlás okozta válsághelyzet idején a rendőr az ország terület...
2017-10-30 07:05:56
Illegális bevándorlás - Száztíz határsértőt tartóztattak föl a hétvégén
...
A rendőrség honlapján olvasható statisztika szerint pénteken 13, szombaton 72, vasárnap kettő, jogellenesen az ország területén tartózkodó külföldit tartóztattak fel, állítottak elő, és kísértek át az ideiglenes biztonsági határzáron. A román és ukrán határszakaszon 23 migránst fogtak el, embercsempészés miatt kettő gyanúsított ellen indult eljárás.
A március 28-tól hatá...
2017-10-23 07:10:53
Horvátország nemzetközi elfogatóparancsot adott az Agrokor tulajdonosa ellen
... könyvvizsgálók is vannak közöttük.
A hatóságok azzal vádolják őket, hogy hamis pénzügyi jelentéseket fogadtak el és megtévesztették üzleti partnereiket, valamint Ivica Todoricot jogellenesen juttatták haszonhoz, és hiányos dokumentációt vezettek a vállalatnál. A bíróság csak Ivica Todoric ellen rendelt el vizsgálati fogságot, a többiek szabadlábon védekezhetnek, köztük a tul...
2017-10-21 18:22:36
NAIH: 40 milliós bírság a szcientológiai egyháznak és központi szervezetének
... adatkezelés elvét, valamint az adatbiztonság követelményeit is. Emellett jogalap nélkül kezelték az adatokat, illetve nem adtak a hívőknek megfelelő tájékoztatást az adatkezelésről, és jogellenesen továbbítottak személyes adatokat harmadik országba, ahol védelmük nem volt biztosított. Hasonló súlyú jogsértéssel még nem találkozott a hatóság - fűzte hozzá.
A NAIH elnöke felid...
2017-10-20 12:52:04
Nem rendelt el előzetes letartóztatást a bíróság az Agrokor volt vezetői ellen
... könyvvizsgálók is vannak közöttük.
Az ügyészség azzal vádolja őket, hogy hamis pénzügyi jelentéseket fogadtak el és megtévesztették üzleti partnereiket, valamint Ivica Todoricsot jogellenesen juttatták haszonhoz, és hiányos dokumentációt vezettek a vállalatnál. Ők szabadlábon védekezhetnek.
Ivica Todoric ellen - amennyiben belátható időn belül nem jelentkezik a rendőrs...
2017-10-18 20:44:05
1 2 3 ...........38 39 ......57 58 .....75 76 77 
Címkék: Nagy Csaba, Ivica Todoricot, Ivica Todoric, Ivica Todoricsot, tömeges betelepítés, ország képét, szcientológiai egyháznak, rendőrség honlapján, ország területén, ideiglenes biztonsági, migránst fogtak, március 28-tól, tömeges beván, többi közt, megyénél több, tömeges bevándorlás, elmúlt héten, elsőrendű vádlott, elsőrendű vádlottat, pénzátadás alkalmával, másodrendű vádlott, honosítási kérelemmel, ország terület, hatóságok azzal, bíróság csak, többiek szabadlábon, adatbiztonság követelményeit, hívőknek megfelelő, ügyészség azzal, választókerületi, megtévesztették, állampolgársági, embercsempészés, követelményeit, letartóztatást, szcientológiai, magyarországra, könyvvizsgálók, megváltoztatná, adatkezelésről, egyszerűsített, határszakaszon, válsághelyzet, adatbiztonság, dokumentációt, védekezhetnek, szervezetének, tájékoztatást, nyolcvanhárom, összegyűjteni, továbbítottak, tartóztattak, jogellenesen, horvátország, partnereiket, jelentéseket, egyenruhások, jogszabályok, jogsértéssel, kapcsolatban, eljárásokkal,
© 2013 TVN.HU Kft.