Regisztráció  Belépés
"Húszezren jöttek át a „tutibiztos" határzáron csak ta
... kockázatot is jelent. A magyar hatóságok ugyanis hivatalos nyilvántartásba vétel, így a személyazonosság bárminemű ellenőrzése nélkül ,,teszik vissza" a szerb határon azokat a jogellenesen az országban tartózkodó külföldieket, akiket elfognak az országban - bárhol, nemcsak a kerítés tövében, amikor épp áttörnének azon. Az ,,illegális belépési kísérletekre" vo...
2018-02-16 20:00:20
Elios-ügy: A pártközpontból üvöltötték le a zalai Fidesz-kép
... személyesen kereste meg Balaicz Zoltán polgármestert és Tóth László frakcióvezetőt és

"üvöltötte le a fejüket."

Eredményesen. Másnapra, az ellenzék szerint jogellenesen rendkívüli ülést hívtak össze, és

hatályon kívül helyezték az előző nap megszavazott határozatot.

A helyi fideszes képviselők nem nyilatkoznak a gyors véleményvá...
2018-02-14 13:20:13
Illegális bevándorlás - 29 határsértőt tartóztattak föl a hétvégén
...
A rendőrség honlapján olvasható statisztika szerint pénteken 22 jogellenesen az ország területén tartózkodó külföldit tartóztattak fel, állítottak elő, és kísértek át az ideiglenes biztonsági határzáron az egyenruhások. A román és ukrán határszakaszon hét migránst fogtak el, két gyanúsított ellen embercsempészés miatt indult eljárás.
A március 28-tól hatályos jogszabályo...
2018-02-05 07:11:31
Választás 2018 - Előzetes letartóztatásba került Zuschlag János
...
A Kecskeméti Törvényszék tájékoztatása szerint a járásbíróság azért rendelte el a gyanúsítottak előzetes letartóztatását, mert feltehető, hogy szabadlábra kerülésük esetén jogellenesen befolyásolnák az eljárást, illetve egyikük esetében a bűnismétlés is valószínűsíthető.
A bíróság végzése ellen az ügyészség fellebbezett azért, hogy a másodfokú bíróság a fentieken túl a s...
2018-02-01 15:12:27
Alapjogokért: felgyorsítaná a migrációt a globális ENSZ-paktum
... és senkit nem lehetne visszafordítani a határon.
A paktum szövegezői kizárólag a bevándorlók egységes emberi jogait hangsúlyoznák, tekintet nélkül arra, hogy jogszerűen vagy jogellenesen vannak-e egy adott állam területén; így senkit nem lehetne hazatoloncolni, hiszen a hazatérés kizárólag önkéntes alapon történhetne - olvasható az elemzésben.
Azt írták: a paktum elfoga...
2018-01-31 08:00:47
Illegális bevándorlás - Hatvanhat határsértőt tartóztattak föl a hétvégén
...
A rendőrség honlapján olvasható statisztika szerint pénteken 36 jogellenesen az ország területén tartózkodó külföldit tartóztattak fel, állítottak elő, és kísértek át az ideiglenes biztonsági határzáron az egyenruhások. A román és ukrán határszakaszon 30 embert fogtak el.
Az elmúlt héten az ország területén összesen 78 migránst tartóztattak föl, és kísértek vissza a rend...
2018-01-29 15:01:51
Illegális bevándorlás - Negyvenöt határsértőt tartóztattak föl a hétvégén
...
A rendőrség honlapján olvasható statisztika szerint pénteken kilenc, szombaton 31, vasárnap négy jogellenesen az ország területén tartózkodó külföldit állítottak elő, majd kísértek át az ideiglenes biztonsági határzáron. A román határszakaszon csupán egy határsértőt fogtak el, embercsempészés miatt egy gyanúsított ellen indult eljárás.
Az elmúlt héten az ország területén...
2018-01-22 08:39:35
Illegális bevándorlás - 37 határsértőt tartóztattak föl a hétvégén
...
A rendőrség honlapján olvasható statisztika szerint pénteken és szombaton 16-16, vasárnap négy jogellenesen az ország területén tartózkodó külföldit tartóztattak fel, állítottak elő, és kísértek át az ideiglenes biztonsági határzáron az egyenruhások. A román és ukrán határszakaszon csupán egy migránst fogtak el.
A március 28-tól hatályos jogszabályok alapján a tömeges be...
2018-01-15 07:05:09
Legfőbb Ügyészség: évről évre többször fordulnak bíróságokhoz ügyészek a fogyasztók védelmében
... indított pert a fogyasztói jogok érvényesítése érdekében.
Tájékoztatása szerint a főügyészség az egyik legnagyobb hazai mobilszolgáltatóval szemben azért indított pert, mert a cég jogellenesen számít fel az SMS-ben küldött fizetési felszólítások után 750 forintot lakossági ügyfeleinek. A főügyészség szerint a felszólító SMS-ekért a szolgáltató csak akkor számíthatna fel díjat...
2018-01-12 12:41:59
Illegális bevándorlás - 25 határsértőt tartóztattak föl a hétvégén
...
A rendőrség honlapján olvasható statisztika szerint szombaton három, vasárnap 22 jogellenesen az ország területén tartózkodó külföldit tartóztattak fel, állítottak elő, és kísértek át az ideiglenes biztonsági határzáron az egyenruhások.
A március 28-tól hatályos jogszabályok alapján a tömeges bevándorlás okozta válsághelyzet idején a rendőr az ország területén feltartózt...
2018-01-08 07:04:15
1 2 3 ...........39 40 .....58 59 ......77 78 79 
Címkék: Zuschlag János, Legfőbb Ügyészség, Balaicz Zoltán, Tóth László, Kecskeméti Törvényszék, pártközpontból üvöltötték, zalai Fidesz-kép, globális ENSZ-paktum, fogyasztók védelmében, magyar hatóságok, személyazonosság bárminemű, szerb határon, országban tartózkodó, országban &#8211, kerítés tövében, ellenzék szerint, helyi fideszes, gyors véleményvá, rendőrség honlapján, ország területén, ideiglenes biztonsági, március 28-tól, járásbíróság azért, gyanúsítottak előzetes, bíróság végzése, ügyészség fellebbezett, másodfokú bíróság, paktum szövegezői, bevándorlók egységes, adott állam, hazatérés kizárólag, paktum elfoga, elmúlt héten, román határszakaszon, határsértőt fogtak, gyanúsított ellen, migránst fogtak, fogyasztói jogok, egyik legnagyobb, főügyészség szerint, felszólító SMS-ekért, szolgáltató csak, tömeges bevándorlás, valószínűsíthető, személyazonosság, letartóztatásba, letartóztatását, embercsempészés, nyilvántartásba, visszafordítani, hazatoloncolni, határszakaszon, pártközpontból,
© 2013 TVN.HU Kft.