Regisztráció  Belépés
dr. Gaudi-Nagy Tamás közleménye a Sargentini- jelentésről
... a demokrácia és jogállamiság európai értékeire."

Ezt igazolja, hogy a bevándorláspárti többség a Sargentini-jelentésről tartott szerdai szavazást tévesen, önkényesen és jogellenesen az EUSZ 7. cikk szerinti eljárás megindítására alkalmasnak tekinti, annak ellenére, hogy a támogató szavazatok száma nem érte el az EU alapszerződései által előírt kettős minősített többségi...
2018-09-14 23:25:57
Juncker: az EU-nak még inkább szuverén szereplőként kell fellépnie a nemzetközi porondon - BŐVÍTETT (új: részle
... ezer főre kell növelni az uniós határ- és partvédelmi ügynökség (Frontex) személyzetének létszámát, valamint létre kell hozni egy közös menekültügyi ügynökséget, fel kell gyorsítani a jogellenesen beutazott migránsok visszaszállítását és bizonyos legális csatornákat kell nyitni, a kontinensnek ugyanis nagy szüksége van jól képzett bevándorlókra - sorolta.
Emellett arra is fel...
2018-09-12 12:52:53
Az Európai Bizottság újabb javaslatot tett a migrációkezelés és a határigazgatás reformjára
... beléptetés engedélyezésére vagy megtagadására, az illetéktelenek határ menti feltartóztatása.
Az ügynökség képes lesz segíteni a tagállamokat a kiutasítási eljárásokban is. Segít a jogellenesen tartózkodó nem uniós állampolgárok azonosításában, támogatást nyújt a nemzeti hatóságoknak az úti okmány beszerzésében és a kiutasítási határozatok előkészítésében.
Mindazonáltal...
2018-09-12 12:11:28
Debreceni iskolabotrány: megszólal Rózsavölgyi
... a Tankerület terjesztett fel. (Megjegyzem, hogy a megkapott elismerésre tekintettel a törvényi rendelkezések ellenére fizetési fokozatot nem léptem a következő évben, a Tankerület jogellenesen, törvénytelenül járt el). Fegyelmi eljárás soha nem folyt ellenem. Három-négy éve az ország egyik legkiválóbb pedagógusa, intézményvezetője voltam. Ez megváltozott volna az elmúlt két évben?...
2018-08-09 20:10:32
Illegális bevándorlás - Huszonnégy határsértőt tartóztattak föl a hétvégén
...
A rendőrség honlapján olvasható statisztika szerint pénteken tizenöt, szombaton nyolc jogellenesen az ország területén tartózkodó külföldit tartóztattak fel, állítottak elő, és kísértek át az ideiglenes biztonsági határzáron. Az ukrán, a román és a horvát határszakaszon csupán egy embert fogtak el. Három gyanúsított ellen embercsempészés miatt indult büntetőeljárás.
Az e...
2018-08-06 11:58:19
Ukrán válság - Újabb szervezetek neveivel bővült az Európai Unió szankciós listája
...
Az uniós tagállami kormányokat tömörítő tanács tájékoztatása szerint hat újabb jogi személyt vettek fel a szankciós listára, amiért "tevékenységükkel támogatták a jogellenesen annektált félsziget feletti orosz ellenőrzés megszilárdítását, ami még jobban aláássa Ukrajna területi integritását, szuverenitását és függetlenségét".
A büntetőintézkedések vagyonbefagyasztást von...
2018-07-31 10:01:15
Illegális bevándorlás - Tizenkilenc határsértőt tartóztattak föl a hétvégén
...
A rendőrség honlapján olvasható statisztika szerint pénteken és vasárnap kilenc-kilenc, szombaton egy jogellenesen az ország területén tartózkodó külföldit tartóztattak fel, állítottak elő, és kísértek át az ideiglenes biztonsági határzáron az egyenruhások.
A 2017. március 28-tól hatályos jogszabályok alapján a tömeges bevándorlás okozta válsághelyzet idején a rendőr az ...
2018-07-30 11:10:39
Illegális bevándorlás - Harminc határsértőt tartóztattak föl a hétvégén
...
A rendőrség honlapján olvasható statisztika szerint pénteken 18, szombaton hét, vasárnap három jogellenesen az ország területén tartózkodó külföldit tartóztattak fel, állítottak elő, és kísértek át az ideiglenes biztonsági határzáron az egyenruhások. A román határszakaszon kettő migránst fogtak el.
A 2017. március 28-tól hatályos jogszabályok alapján a tömeges bevándorlá...
2018-07-23 07:05:01
Kártérítést kap a gyurcsányi rendőrterror 120 áldozata
... jogszerűtlenségén alapuló lehetséges és szükséges polgári eljárásra kiterjed - hívta fel a figyelmet az ügyvezető.

A tüntetők képviselője azt is megjegyezte: a bírónő ismételten, jogellenesen megtiltotta a rendőrség képviselőjéről való kép- és hangfelvétel-készítést, és többször indulatosan reagált a gyurcsányi rendőrterrorra hivatkozó nemzeti jogvédői fordulatok...
2018-06-26 20:08:33
Illegális bevándorlás - Nyolc határsértőt tartóztattak föl a hétvégén
...
A rendőrség honlapján olvasható statisztika szerint pénteken egy, szombaton kettő, vasárnap öt jogellenesen az ország területén tartózkodó külföldit tartóztattak fel, állítottak elő, és kísértek át az ideiglenes biztonsági határzáron az egyenruhások. Embercsempészés miatt négy gyanúsított ellen indult eljárás.
A 2017. március 28-tól hatályos jogszabályok alapján a tömege...
2018-06-25 07:04:39
1 2 3 .............41 42 ......61 62 ......81 82 83 
Címkék: Gaudi-Nagy Tamás, Európai Bizottság, Európai Unió, nemzetközi porondon, határigazgatás reformjára, gyurcsányi rendőrterror, bevándorláspárti többség, támogató szavazatok, uniós határ-, közös menekültügyi, jogellenesen beutazott, kontinensnek ugyanis, illetéktelenek határ, ügynökség képes, kiutasítási eljárásokban, jogellenesen tartózkodó, nemzeti hatóságoknak, kiutasítási határozatok, megkapott elismerésre, törvényi rendelkezések, következő évben, ország egyik, rendőrség honlapján, ország területén, ideiglenes biztonsági, horvát határszakaszon, embert fogtak, uniós tagállami, szankciós listára, jogellenesen annektált, tömeges bevándorlás, román határszakaszon, tömeges bevándorlá, tüntetők képviselője, bírónő ismételten, rendőrség képviselőjéről, gyurcsányi rendőrterrorra, megszilárdítását, tevékenységükkel, bevándorláspárti, feltartóztatása, migrációkezelés, embercsempészés, előkészítésében, alapszerződései, engedélyezésére, függetlenségét, szuverenitását, személyzetének, illetéktelenek,
© 2013 TVN.HU Kft.