Regisztráció  Belépés
Illegális bevándorlás - Tizenkét határsértőt tartóztattak föl a hétvégén
...
A rendőrség honlapján olvasható statisztika szerint pénteken négy, szombaton hat jogellenesen az ország területén tartózkodó külföldit tartóztattak fel, állítottak elő, és kísértek át az ideiglenes biztonsági határzáron. A román, ukrán és horvát határszakaszon két határsértőt fogtak el.
Az elmúlt héten az ország területén összesen 28 határsértőt tartóztattak föl, és kísé...
2018-06-18 07:04:53
Trump-Kim csúcstalálkozó - Porosenko üdvözölte a találkozót, de Ukrajna példájára figyelmeztetett
... lenne a válsághoz, amelyet Ukrajnán belüli belháborúnak, polgárháborúnak minősít, ezzel szemben Kijev azt külső, konkrétan orosz agressziónak nevezi. A Krím elcsatolását Moszkva egy jogellenesen megrendezett és lebonyolított helyi népszavazás eredményével indokolja, viszont sem Kijev, sem az EU-, illetve a NATO-tagállamok nem ismerik el legitimnek a Krím Oroszország által végrehaj...
2018-06-12 19:32:54
Illegális bevándorlás - Tizenöt határsértőt tartóztattak föl a hétvégén
...
A rendőrség honlapján olvasható statisztika szerint szombaton és vasárnap hat-hat jogellenesen az ország területén tartózkodó külföldit tartóztattak fel, állítottak elő, és kísértek át az ideiglenes biztonsági határzáron. A román, ukrán és horvát határszakaszon három határsértőt fogtak el.
Az elmúlt héten az ország területén összesen 31 határsértőt tartóztattak föl és kí...
2018-06-11 07:05:05
150 ezer forintra büntethető, aki elpusztít egy tiszavirágot
... gyűjtéséhez, befogásához, elejtéséhez, birtokban tartásához.

- Szabálysértést követ el és százötvenezer forintig terjedő pénzbírsággal sújtható az, aki védett élő szervezet egyedét jogellenesen elpusztítja.

- Amennyiben az elkövető a rovarok telepét károsítja meg, ebben az esetben természetkárosítás bűncselekményt is elkövetheti, ugyanúgy akkor is, ha jelentő...
2018-06-09 21:47:33
A Soros-terv elleni kampány miatt antiszemitizmustól tart Magyarországon az EU alapjogi ügynöksége
... megelőző biztosítékokat.
Megemlítették többek között azt is, hogy az Emberi Jogok Európai Bírósága első fokon elmarasztalta Magyarországot, amiért a hatóságok két menedékkérőt jogellenesen tartottak fogva 2015 őszén a röszkei tranzitzónában, majd küldtek vissza Szerbiába.
Továbbá arra is kitértek röviden, hogy az Európai Bíróság elutasította a menedékkérők tagállamok kö...
2018-06-07 15:52:20
Krónika 7. rész (Stop Soros)
... vasfüggöny korszakát idézőnek nevezte.
A vezérszónok végül arról beszélt, hogy az MSZP sem a határkerítés lebontását, sem semmilyen kötelező betelepítési kvótát nem támogat.
DK: jogellenesen akarnak fellépni a magyar állampolgárok ellen
Vadai Ágnes, a DK vezérszónoka azt mondta, hogy a törvény jogellenesen akar fellépni a magyar állampolgárok, az európai és magyar é...
2018-06-05 16:11:49
Kontrát: legyen büntethető, ha valaki illegális migrációt szervez!
... kezdeményezését lehetővé tegye azoknak, akik olyan országból érkeznek, ahol nincsenek közvetlen veszélyben. A szervezői tevékenység irányulhat arra is, hogy tartózkodási jogcímet szerezzenek a jogellenesen belépőknek - mutatott rá.
Kontrát Károly kiemelte: minősített esetnek fog számítani, ha valaki anyagi eszközökkel segíti az illegális bevándorlást, vagy ezt a tevékenysége...
2018-06-05 14:32:04
Illegális bevándorlás - Kilenc határsértőt tartóztattak föl a hétvégén
...
A rendőrség honlapján olvasható statisztika szerint szombaton négy, vasárnap öt jogellenesen az ország területén tartózkodó külföldit tartóztattak fel, állítottak elő, és kísértek át az ideiglenes biztonsági határzáron az egyenruhások. Embercsempészés miatt egy gyanúsított ellen indult büntetőeljárás.
A 2017. március 28-tól hatályos jogszabályok alapján a tömeges bevándo...
2018-06-04 07:05:11
Illegális bevándorlás - Tizenhat határsértőt tartóztattak föl a hétvégén
...
A rendőrség honlapján olvasható statisztika szerint pénteken öt, szombaton hat, vasárnap öt jogellenesen az ország területén tartózkodó külföldit tartóztattak fel, állítottak elő, és kísértek át az ideiglenes biztonsági határzáron az egyenruhások.
A 2017. március 28-tól hatályos jogszabályok alapján a tömeges bevándorlás okozta válsághelyzet idején a rendőr az ország ter...
2018-05-21 07:05:07
Illegális bevándorlás - Ötvenkét határsértőt tartóztattak föl a hétvégén
...
A rendőrség honlapján olvasható statisztika szerint pénteken 15, szombaton 22, vasárnap 14 jogellenesen az ország területén tartózkodó külföldit tartóztattak fel, állítottak elő, és kísértek át az ideiglenes biztonsági határzáron. A román határon egy embert fogtak el.
Az elmúlt héten az ország területén összesen 88 határsértőt tartóztattak föl, és kísértek vissza a rendő...
2018-05-14 11:56:07
1 2 3 ............40 41 ......60 61 ......80 81 82 
Címkék: Stop Soros, Krím Oroszország, Emberi Jogok Európai Bírósága, Európai Bíróság, Vadai Ágnes, Kontrát Károly, rendőrség honlapján, ország területén, ideiglenes biztonsági, elmúlt héten, jogellenesen megrendezett, rovarok telepét, röszkei tranzitzónában, menedékkérők tagállamok, vezérszónok végül, határkerítés lebontását, magyar állampolgárok, törvény jogellenesen, szervezői tevékenység, jogellenesen belépőknek, illegális bevándorlást, gyanúsított ellen, tömeges bevándo, tömeges bevándorlás, román határon, embert fogtak, figyelmeztetett, polgárháborúnak, embercsempészés, kezdeményezését, határszakaszon, magyarországot, tranzitzónában, magyarországon, bűncselekményt, büntetőeljárás, szabálysértést, csúcstalálkozó, biztosítékokat, pénzbírsággal, százötvenezer, állampolgárok, válsághelyzet, elmarasztalta, megemlítették, lebonyolított, tartóztattak, jogellenesen, betelepítési, határkerítés, tartózkodási, agressziónak, megrendezett, eredményével, elcsatolását, jogszabályok, vezérszónoka, egyenruhások, bevándorlást,
© 2013 TVN.HU Kft.