Regisztráció  Belépés
Orbán fia áttért a muszlim hitre...?
...62-es idióta-kolosszus! A tuaregek, és berberek, SOSEM ALAPÍTOTTAK ÁLLAMOT A MÚLTBAN! Ezért hát, semmi alapon sem formálhatnak jogot arra, hogy Egyiptomban államot alapítsanak a jelenben...

Ha összeszarod magad az erőlködéstől, Izrael akkor is államként létezett, már HÁROMEZER ÉVVEL EZELŐTT IS! És ma is létezik, és virul! — Méghozzá diadalmasabban virul, mint bármi...
2018-04-17 21:25:00
11 ügy, amelyről azt hittük, ezt már nem lehet megúszni, de
... - és ha lehetett volna tartani azt az árat, amit a pályázat készítői megígértek. De hogy mennyire nem lehet, azt láttuk a 2017-es vizes vb-nél is: amikor 2015-ben megkaptuk a rendezési jogot, akkor 24,5 milliárdról szólt az ígéret, végül 130 milliárd körül állt meg az ár. Seszták Miklós pedig elmagyarázta, hogy például a Duna Aréna 46 milliárdját nem is kéne ide számolni....
2018-04-05 21:25:02
Választás 2018 - Gyurcsány: a miniszterelnök nem listázhatja a vele szemben állókat
... veszélyt, nemzetbiztonsági veszélyt kiáltva illegálisan adatokat gyűjt, adatokat tárol, ezek bázisán politikai, jogi és egyéb eljárásokat indít el az igazságszolgáltatáson kívül, az nem csak jogot sért, hanem sérti az emberi méltóságot és mindannyiunk magánéletét" - fogalmazott a korábbi miniszterelnök.
Hangsúlyozta: amíg az alkotmányos szabályokat betartják, addig "semmi köz...
2018-03-31 12:31:34
Annyira beteg és aljas az, amit műveltek
... szerint ez azt jelenti, vannak olyanok, akik visszaélnek az adatigénylésekkel és illegális adatbázist építenek. “Ez ellen a leghatározottabban fel kell lépni, minden jogszabályt és minden jogot a rendeltetésének megfelelően kell használni, nem pedig arra, hogy a későbbiekben ezek alapján migránsokat lehessen betelepíteni Magyarországra."

A műsorban elhangzot...
2018-03-28 21:39:25
Portik Tamás is robbanthat fideszes atomot a választások el
... nyolc hónappal később 52 millió forintos haszonnal értékesített. Portik szerint ezen a listán olyan ingatlanok voltak, amelyeket a bérlő nem tudott fizetni, így könnyű volt átvenni a bérleti jogot. A bérlők gyakran azért nem tudták tovább fizetni a bérletet, mert azt megemelték. Az így megszerzett ingatlanokra aztán már járt a bérlőknek járó 30 százalékos árkedvezmény. Portik szer...
2018-03-26 18:35:24
Kaiser Attila - Bakti va....Gondolj csak
Kaiser Attila - Bakti va....Gondolj csak még egyszer arra NINCS SZÁNDÉKOMBAN SZERZÖI JOGOT SÉRTENI! A VIDEÓ CSAKIS SZÓRAKOZÁS CÉLJÁBÓL KERÜLT FEL !
Hossz: 00:03:01
...
2018-03-25 10:42:59
EU-csúcs - Uniós vezetők: állandó mentességet kell kapnia az EU-nak az amerikai importvámok hatálya alól
... leszögezték, az intézkedés nem igazolható nemzetbiztonsági okokkal.
Az uniós vezetők határozott támogatásukról biztosították az Európai Bizottságot, kiemelve, hogy az EU fenntartja a jogot, hogy szükség esetén "arányos és megfelelő" válaszintézkedéseket hozzon, összhangban a Kereskedelmi Világszervezet (WTO) szabályaival.
Mint közölték: a Donald Trump amerikai elnök álta...
2018-03-23 12:11:41
Varga Mihály: a versenyképesség erősítéséhez jól képzett szakmunkások szükségesek
... számát 2022-ig 40 százalékkal kívánja növelni.
A nemzetgazdasági miniszter emlékeztetett arra, hogy az EuroSkillst a verseny történetében először rendezik meg Közép-Kelet-Európában, ezt a jogot Budapest nyerte meg, a kormány 2013-ban döntött a verseny lebonyolításának 6 milliárd forinttal való támogatásáról.
Parragh László ismertette: a fiatal szakmunkások versenyét kété...
2018-03-21 12:35:19
Választás 2018 - Ab: alkotmányos a képviselőjelölti mentelmi jog felfüggesztésének szabályozása
... bűncselekmények megalapozott gyanúja miatt ellene indított büntetőeljárás alapján azonban az NVB felfüggesztette a mentelmi jogát.
Az Ab friss határozatában kimondta: az NVB mentelmi jogot felfüggesztő döntése nem minősül olyan határozatnak, amely ellen jogorvoslatot kell biztosítani.
Az indítványozó a mentelmi jogát felfüggesztő döntés ellen felülvizsgálati kérelmet nyú...
2018-03-21 11:21:19
Szijjártó az ENSZ Emberi Jogi Bizottságában: a biztonság mindenek előtt
...
Felszólalását azzal kezdte, hogy a magyar nép történelme bővelkedett szabadságharcokban, ezért a magyarok igazán tudják értékelni az emberi jogokat. Három alapjogot emelt ki, a biztonsághoz, a munkához és a családalapítás, otthonteremtés biztosításához fűződőt, melyeket - mint fogalmazott - minden kormánynak feladata biztosítani.
"A magyar embereknek joguk van olyan bizt...
2018-03-19 18:12:37
1 2 3 ....................252 ...........378 ..........503 504 
Címkék: Portik Tamás, Kaiser Attila, Varga Mihály, ENSZ Emberi Jogi Bizottságában, SOSEM ALAPÍTOTTAK ÁLLAMOT MÚLTBAN, HÁROMEZER ÉVVEL EZELŐTT IS, Seszták Miklós, Duna Aréna, NINCS SZÁNDÉKOMBAN SZERZÖI JOGOT SÉRTENI, VIDEÓ CSAKIS SZÓRAKOZÁS CÉLJÁBÓL KERÜLT FEL, Európai Bizottságot, Kereskedelmi Világszervezet, Donald Trump, Parragh László, muszlim hitre, vele szemben, amerikai importvámok, versenyképesség erősítéséhez, képviselőjelölti mentelmi, biztonság mindenek, pályázat készítői, 2017-es vizes, rendezési jogot, emberi méltóságot, korábbi miniszterelnök, alkotmányos szabályokat, rendeltetésének megfelelően, későbbiekben ezek, műsorban elhangzot, listán olyan, bérleti jogot, bérlők gyakran, bérlőknek járó, uniós vezetők, nemzetgazdasági miniszter, verseny történetében, jogot Budapest, kormány 2013-ban, verseny lebonyolításának, fiatal szakmunkások, mentelmi jogát, magyarok igazán, emberi jogokat, magyar embereknek, képviselőjelölti, nemzetbiztonsági, lebonyolításának, bűncselekmények,
© 2013 TVN.HU Kft.