Regisztráció  Belépés
Stressz alapú programozás
... disszociáció? Egymáshoz nyilvánvaló módon kapcsolódó tények mélytudati indíttatásból össze nem kapcsolása. A permanens disszociáció pedig: tudathasadás. Egy tipikus példa maga a judeokeresztény vallás: nyilvánvalóan valaki nem hihet egyszerre az Úrban és az Atyában, illetve nem hiheti, hogy a kettő ugyanaz az isten, a keresztény ember pedig pontosan ezt hiszi, mivel születésétől p...
2018-04-17 09:43:04
Tudat Programozása - V. (+18!!!)
... disszociáció? Egymáshoz nyilvánvaló módon kapcsolódó tények mélytudati indíttatásból össze nem kapcsolása. A permanens disszociáció pedig: tudathasadás. Egy tipikus példa maga a judeokeresztény vallás: nyilvánvalóan valaki nem hihet egyszerre az Úrban és az Atyában, illetve nem hiheti, hogy a kettő ugyanaz az isten, a keresztény ember pedig pontosan ezt hiszi, mivel születésétől p...
2017-05-26 09:32:08
Király B. Izabella beszéde az Árpád-napi nagygyűlésen
Vissza a magyar útra - Árpáddal!

Király B. Izabella beszéde az
Árpád-napi nagygyűlésen Pomázon
2016. december 10. szombat 14h.


Tisztelettel köszöntöm az Árpád-napi rendezvényünkön megjelent kedves közönségünket. Ez a rendezvény, műfaját tekintve egy emlékest. Vezérlő nagyfejedelmünk, párducos Árpád emlékének tisztelgünk. Az Ősi...
2016-12-22 21:13:07
Friedrich Klára:Újabb adatok az Eltüntetett őstörténetünkhöz
... egészítette ki, hogy ha nincs telek, nincs föld, akkor nem lehet házat építeni, a földet pedig nem István
szerezte. Nagyon egyet érthetünk Badiny Jós Ferenccel, hogy István csupán a judeokeresztény államot alapította, magyar vérben gázolva.
A pensasra akkor válaszolni nem tudtam, de azóta több történeti munkában olvastam róla. Egyet idézek: 1100-ban a tarcali zsinaton Ká...
2016-08-21 19:48:13
Adalékok a történeti magyarság vallási életéről
... király idejében is ,,terra gentium"-nak, azaz a ,,pogányok földjé"-nek Magyarországot a pápaság adókönyveiben. "Úgy látszik, keresztény voltunk ellenére a judeokeresztény közösség megkülönböztette magát tőlünk, miközben a bizánci fennhatóság alá sem tartozott a magyar egyházközösség." - véli Dr. Varga Tibor.

A legszembetűnőbben egy adott vallás ese...
2016-05-07 22:34:24
Az írástudó felelősége...............Dunavölgyi István írása
... közhely valóságos értékének vizsgálatánál az ed­dig ismertek alapján kitűnik, hogy a szó legszorosabb értelmében vett ,,erkölcs" fogalma viseli magán a legnagyobb kérdőjelet.
Ajudeokereszténység világuralmi törekvései, de már maga az eredete a fogalomnak,minden természetes, ember által ,,erkölcsnek" elképzelt valaminek még a lehetőségét is kizárja.
A kereszténység eredet...
2015-04-04 07:59:21
Az írástudó felelősége...............
... valóságos értékének vizsgálatánál az ed­dig ismertek alapján kitűnik, hogy a szó legszorosabb értelmében vett ,,erkölcs" fogalma viseli magán a legnagyobb kérdőjelet.
Ajudeokereszténység világuralmi törekvései, de már maga az eredete a fogalomnak,minden természetes, ember által ,,erkölcsnek" elképzelt valaminek még a lehetőségét is kizárja.
A keresz...
2015-04-03 05:43:36
Az Írástudó felelősége......
... valóságos értékének vizsgálatánál az ed­dig ismertek alapján kitűnik, hogy a szó legszorosabb értelmében vett ,,erkölcs" fogalma viseli magán a legnagyobb kérdőjelet.
Ajudeokereszténység világuralmi törekvései, de már maga az eredete a fogalomnak,minden természetes, ember által ,,erkölcsnek" elképzelt valaminek még a lehetőségét is kizárja.
A keresz...
2015-03-21 21:21:57
Roberta megtorpedózta a keresztény kurzust
... agyakban? Ezek a lángocskák egyesülnek egy közös felismeréssé: embe rek, átvertek bennünket mint a szart a palánkon? Ó dehogy! Keresztényeknél megeshetne ilyesmi, dehát a szögediek judeokeresztények, akiknek minden szent, amin rajta van a zsidópecsét, mint Erdő Péter ülepén.

Az ilyenek, sohasem fogják észrevenni, hogy a Dóm téren egy kisérleti misztériumjáték zajlott, a...
2013-08-27 19:58:06
A Dalai Láma válasza - a Pilisben van-e a föld szívcsakrája
... Ázsiában sincs? Miért pont a PILIS?

Fontos, hogy a PILIS az említett 1000 évvel ezelőtti árulás és hatalomváltás után még sokáig - évszázadokig - a német-római judeokeresztény befolyás alatt működő magyar és cseh, lengyel, s német származású királyok központja is maradt, ekkor a leírások szerint oda senki idegen fia nem léphetett be, csak a különböző szerzetese...
2012-02-16 10:24:24
1 2 
Címkék: Tudat Programozása, Király, Friedrich Klára, Dunavölgyi István, Dalai Láma, Badiny Jós Ferenccel, Varga Tibor, Erdő Péter, történeti magyarság, írástudó felelősége, keresztény kurzust, föld szívcsakrája, permanens disszociáció, tipikus példa, judeokeresztény vallás, kettő ugyanaz, keresztény ember, magyar útra, földet pedig, judeokeresztény államot, pensasra akkor, tarcali zsinaton, pápaság adókönyveiben, judeokeresztény közösség, bizánci fennhatóság, magyar egyházközösség, adott vallás, ed­dig ismertek, legnagyobb kérdőjelet, kereszténység eredet, lángocskák egyesülnek, közös felismeréssé, szögediek judeokeresztények, kisérleti misztériumjáték, említett 1000, német-római judeokeresztény, leírások szerint, különböző szerzetese, megkülönböztette, őstörténetünkhöz, judeokeresztény, rendezvényünkön, nagyfejedelmünk, misztériumjáték, keresztényeknél, magyarországot, egyházközösség, nyilvánvalóan, vizsgálatánál, kereszténység, indíttatásból, megtorpedózta, adókönyveiben, közönségünket, hatalomváltás,
© 2013 TVN.HU Kft.