Regisztráció  Belépés
Kövér: a Kurultáj a magyar kulturális önrendelkezési igény kinyilvánításának legnépesebb fóruma
... magyar kulturális önrendelkezést - fogalmazott az Országgyűlés elnöke.
A Kurultáj - Magyar Törzsi Gyűlés, Európa legnagyobb hagyományőrző rendezvénye tizenkét ország huszonhét nemzete képviselőinek jelenlétében pénteken nyílt meg az Országház Felsőházi termében. A rendezvény számos programmal és csaknem négyszáz hagyományőrző csoport bemutatkozásával várja a látogatókat vasár...
2018-08-11 21:25:34
MSZP: adjon megfelelő tájékoztatást az állam a rákkeltő gyógyszert szedő betegeknek!
... keresztül az államnak tudnia kell, ki az a 200 ezer érintett beteg, aki szennyezett valsartan hatóanyagú készítményt szedett. Szerinte a betegek eddig nem kaptak tájékoztatást.
A képviselő kitért arra, keddtől egy hónapon keresztül vihetik vissza a patikákba a betegek a szennyezett gyógyszert, de tapasztalatai szerint a gyógyszertárakban nincs kifüggesztve megfelelő tájékozta...
2018-07-31 11:21:55
LMP: sürgősen kezelni kell a lakhatási válságot!
... kívüli juttatásként adott lakbértámogatás kifehérítené a piacot, a felújítások révén pedig egyre több lenne a mainál gazdaságosabban üzemeltethető otthon.
Gál József, az LMP fővárosi képviselője azt emelte ki: Magyarországon körülbelül egymillió - lakásvásárlásra gyakorlatilag esélytelen - ember lakik bérlakásban, ami alacsony arány. Hozzátette, az önkormányzatok ellenérdekel...
2018-07-28 14:31:57
Rétvári: Magyarország Európa egyik legbiztonságosabb országa
... Bence.
Takács József, Balatonszemes független polgármestere azt mondta: a szabadidő, a nyaralás hasznos és tartalmas eltöltéséhez nélkülözhetetlenek a kulturális programok, ezért a helyi képviselő-testület azon dolgozik, hogy a település a lehetőségeihez mérten minél több rendezvénnyel várja vendégeit.
A huszonnegyedik alkalommal rendezett, vasárnapig tartó Szemesi napok...
2018-07-27 18:43:40
Tusványos - Kocsis: hatalmas felelősség a kétharmados többség
... parlamentet, a legfontosabb törvényjavaslatok vitája a késő esti órákban zajlik.
Mirkóczki Ádám, a Jobbik szóvivője azt mondta: a szavazók által támasztott minimális elvárás, hogy a képviselők járjanak be a Parlamentbe, így nem is volt opció, hogy ne vegyék fel a mandátumot. Az, hogy harmadszor kapott a Fidesz-KDNP kétharmadot, az kritika is az ellenzék számára - jegyezte me...
2018-07-27 16:03:09
Az MSZP benyújtotta a közpénzek védelméről szóló népszavazási kezdeményezéseit
... Tamás azt mondta, az NVB várhatóan elutasítja az európai ügyészséggel kapcsolatos kezdeményezésüket, mert eddig mindig elutasította azt, ezért a Kúriától várják a végső szót. Az ellenzéki képviselő azzal számol, hogy a fellebbezési határidők miatt az aláírásgyűjtés egy időben lehet a jövő évi európai parlamenti választási kampánnyal.
A másik témába - amellyel kapcsolatban kil...
2018-07-27 14:03:23
Külföldi sajtó Magyarországról - Román lap Németh Zsolt előadásáról, német lap Orbán Viktor balkáni törekvéseir
... álló lap azt emelte ki, hogy az Országgyűlés külügyi bizottságának elnöke szerint az európai projektnek választ kell adnia Trianon problémájára. A szerző úgy értékelte, hogy "a magyar képviselő gyújtó hangú kijelentést tett a trianoni szerződésről", mivel ezt európai problémaként állította be, amelyre Európának közös választ kell adnia.
A cikkíró kitért arra, hogy Németh Zsol...
2018-07-26 13:25:04
A DK aláírásgyűjtésbe kezd a közvetlen főpolgármester-választás megtartásáért
...
Gy. Németh Erzsébet, a párt fővárosi képviselője csütörtöki, budapesti sajtótájékoztatóján azt mondta, a főpolgármestert a polgárok választják, nem Orbán Viktor.
Mint mondta, sajtóinformációk szerint egy kormányközeli kutatócég arról kérdezi az embereket, hogy hogyan fogadnának egy olyan főpolgármestert, akit nem megválasztanak, hanem a kormány nevezi ki két évre.
A...
2018-07-26 13:22:22
MSZP: nincs forrás a nemzeti rákellenes programra
... százalék - ismertette.
Korózs Lajos kitért arra, hogy országszerte 39 centrumban kezelhetik a rákbetegeket, de nem tudni, miből finanszírozzák az odautazásukat.
A szocialista képviselő szóvá tette, hogy a stratégiában nem gyűjtötték össze a nemzetközi javaslatokat és irányelveket, nem határozták meg, mi hiányzik a rendszerből. Nem szerepel a végén, ki készítette, azaz se...
2018-07-26 12:21:48
Szijjártó: felsőoktatási megállapodást írtak alá Indiana állammal
... felsőoktatás minősége, az, hogy milyen szakembereket tud képezni a magyar felsőoktatás.
Ezért Magyarországnak az az érdeke, hogy a magyar felsőoktatási intézmények világszínvonalat képviselő külföldi egyetemekkel építsenek ki együttműködést - mutatott rá.
Közölte: az Indiana államban működő Notre Dame Egyetem az Egyesült Államokban az egyik legkomolyabb presztízzsel ren...
2018-07-26 08:00:56
1 2 3 ...................243 244 ..........365 366 ..........486 487 488 
Címkék: Magyarország Európa, Németh Zsolt, Orbán Viktor, Magyar Törzsi Gyűlés, Országház Felsőházi, Takács József, Mirkóczki Ádám, Németh Zsol, Németh Erzsébet, Korózs Lajos, Ezért Magyarországnak, Notre Dame Egyetem, Egyesült Államokban, magyar kulturális, rákkeltő gyógyszert, lakhatási válságot, kétharmados többség, közpénzek védelméről, nemzeti rákellenes, rendezvény számos, látogatókat vasár, államnak tudnia, betegek eddig, képviselő kitért, hónapon keresztül, szennyezett gyógyszert, gyógyszertárakban nincs, felújítások révén, mainál gazdaságosabban, önkormányzatok ellenérdekel, nyaralás hasznos, kulturális programok, lehetőségeihez mérten, huszonnegyedik alkalommal, legfontosabb törvényjavaslatok, késő esti, szavazók által, képviselők járjanak, ellenzék számára, európai ügyészséggel, végső szót, ellenzéki képviselő, fellebbezési határidők, időben lehet, másik témába, európai projektnek, magyar képviselő, trianoni szerződésről, cikkíró kitért, párt fővárosi, polgárok választják, kormányközeli kutatócég,
© 2013 TVN.HU Kft.