Regisztráció  Belépés
Egyesült Államok: a képviselőház megszavazta a kormány működéséhez szükséges költségvetést
... minden évben vita tárgya a kormány működéséhez szükséges költségvetés megszavazása, és a voksolást a törvényhozók gyakran politikai alkuk eszközeként használják fel. Péntek délelőtt a képviselőház viszonylag könnyen és nagy többséggel - 382:30 arányban - szavazta meg az összeget, de erről még a szenátusnak is voksolnia kell, helyi idő szerint délután.

Ha nem lenne meg ...
2017-04-28 18:24:29
Vizsgálat indult a civil szervezeteket embercsempészettel gyanúsító olasz ügyésszel szemben
... belügyminiszter is, aki általánosításnak és hirtelen ítélkezésnek nevezte az ügyész szavait.
A szicíliai ügyész mellett Luigi Di Maio, az olasz ellenzéki Öt Csillag Mozgalom (M5S) képviselőházi frakcióvezetője állt ki, aki a Frontex európai part- és határvédelmi ügynökség tavalyi jelentésére hivatkozva arról beszélt, hogy a migránsokat "taxiztatják" az NGO-k hajóival .
...
2017-04-28 13:26:28
Mintegy ötvenezren éjszakáztak a macedón parlament előtt
...
Jobboldali tiltakozók csütörtökön azt követően törtek be a szkopjei képviselőház épületébe, hogy a szociáldemokraták és az albán kisebbségi pártok új házelnököt választottak. Talat Xhaferi, a Demokratikus Unió az Integrációért (DUI) nevű albán párt képviselője az első albán kisebbségi házelnök az ország 1991-es függetlenségének kikiáltása óta.
Megválasztását azonban a j...
2017-04-28 09:31:23
A Pentagon vizsgálatot folytat Trump elnök volt nemzetbiztonsági főtanácsadója ügyében
... kiderítendő, hogy Michael Flynn valóban elfogadott-e pénzt külföldi kormányzatoktól, anélkül hogy ehhez megszerezte volna az előzetesen szükséges engedélyeket a minisztériumtól.
A képviselőház ellenőrzéssel foglalkozó bizottsága csütörtökön nyilvánosságra hozta a katonai hírszerzés (DIA) egyik levelét is, amelyben a hírszerzés vezetői arra figyelmeztetik a 2014-ben visszavon...
2017-04-28 07:05:38
Tüntetők törtek be a macedón parlamentbe
... támogatottsága a 120 fős törvényhozásban. A Macedóniai Szociáldemokrata Szövetség (SDSM) vezetője és támogatói ezen elv alapján választották meg csütörtökön az albán Talat Xhaferit a képviselőház új elnökének, annak ellenére, hogy a jobboldal hetek óta akadályozza és bojkottálja a törvényhozás munkáját. Az ország függetlenségének 1991-es kikiáltása óta ez az első alkalom, hogy alb...
2017-04-27 20:20:40
Olasz ügyész: a migránsmentő NGO-kat az embercsempészek finanszírozhatják - FRISSÍTÉS - (új: olasz igazságügyi
... A nem Olaszországban bejegyzett NGO-k finanszírozásának átvilágítását sürgette. Európai szintű vizsgálatot szorgalmazott Luigi Di Maio az olasz ellenzéki Öt Csillag Mozgalom (M5S) képviselőházi frakcióvezetője is, aki a migránsok "taxiztatásáról" beszélt az NGO-k hajóival a Frontex európai part- és határvédelmi ügynökség tavalyi jelentésére hivatkozva.
A Save the Children It...
2017-04-27 17:59:45
Újabb feszültség a cseh kormánykoalícióban
... ország pénzügyi mutatóinak alakulása bizonyít. Az ANO elnöke úgy véli: személye lejáratására irányuló előre megtervezett szociáldemokrata kampányról van szó, Sobotka az októberre kiírt képviselőházi választások előtt rá akarja tenni a kezét a pénzügyminisztériumra, hogy annak lehetőségeit pártja számára használja ki.
Bohuslav Sobotka szerint viszont mindössze arról van szó, ...
2017-04-27 16:21:36
Olasz ügyész: a migránsmentő NGO-kat az embercsempészek finanszírozhatják
... A nem Olaszországban bejegyzett NGO-k finanszírozásának átvilágítását sürgette. Európai szintű vizsgálatot szorgalmazott Luigi Di Maio az olasz ellenzéki Öt Csillag Mozgalom (M5S) képviselőházi frakcióvezetője is, aki a migránsok "taxiztatásáról" beszélt az NGO-k hajóival a Frontex európai part- és határvédelmi ügynökség tavalyi jelentésére hivatkozva.
A Save the Children It...
2017-04-27 15:33:59
Az amerikai kormányzat erőteljesebb lépésekre készül Észak-Koreával szemben
... szankciókkal és diplomáciai lépésekkel gyakoroljon nyomást Észak-Koreára annak érdekében, hogy felszámolja nukleáris-, és ballisztikusrakéta-programját".
Közben szerdán délután a képviselőház fegyveres erőkkel foglalkozó bizottságának meghallgatásán Harry Harris admirális, az Egyesült Államok Csendes-óceáni Főparancsnokságának vezetője védelmébe vette a teljes THAAD rakétavé...
2017-04-27 07:05:09
Olasz püspöki kar: az ügyészség vádaskodás helyett nevezze meg az embercsempészekkel együttműködő szervezeteket
... vizsgálatot nem indított. Hasonló gyanút fogalmazott meg az NGO-kkal szemben a Frontex európai határ- és partvédelmi ügynökség. Luigi Di Maio, az olasz ellenzéki Öt Csillag Mozgalom (M5S) képviselőházi frakcióvezetője a migránsok "taxiztatásáról" beszélt az érintett NGO-k átvizsgálását sürgetve.
Jordi Vaquer, a Soros György által alapított Nyílt Társadalom Alapítványok európ...
2017-04-26 17:54:13
1 2 3 .....................131 132 ...........197 198 ...........262 263 264 
Címkék: Egyesült Államok, Luigi Di Maio, Csillag Mozgalom, Talat Xhaferi, Demokratikus Unió, Michael Flynn, Macedóniai Szociáldemokrata Szövetség, Talat Xhaferit, Children It, Bohuslav Sobotka, Harry Harris, Egyesült Államok Csendes-óceáni Főparancsnokságának, Jordi Vaquer, Soros György, Nyílt Társadalom Alapítványok, képviselőház megszavazta, kormány működéséhez, civil szervezeteket, macedón parlament, macedón parlamentbe, migránsmentő NGO-kat, embercsempészek finanszírozhatják, amerikai kormányzat, ügyészség vádaskodás, törvényhozók gyakran, képviselőház viszonylag, ügyész szavait, szicíliai ügyész, olasz ellenzéki, szkopjei képviselőház, albán kisebbségi, első albán, ország 1991-es, előzetesen szükséges, képviselőház ellenőrzéssel, katonai hírszerzés, hírszerzés vezetői, 2014-ben visszavon, albán Talat, jobboldal hetek, törvényhozás munkáját, ország függetlenségének, első alkalom, októberre kiírt, képviselőház fegyveres, teljes THAAD, érintett NGO-k, szociáldemokrata, nemzetbiztonsági,
© 2013 TVN.HU Kft.