Regisztráció  Belépés
Adrien Jassogne figyelemre méltó nyilatkozata
... tiltakoznak.

Egy fiatal magyar, akinek az anonimitását megtartom, bemutatkozott. Meglátta, hogy külföldi vagyok, így a beszélgetést angolul kezdte, amit értékeltem.

Arra a kérdésemre, hogy mi motiválta őt a tiltakozásra, olyan szégyenlősen kezdett viselkedni, hogy olyan érzésem támadt, mintha igazából nem is tudná.

Végül annyit felelt,"Orbán Viktor...
2018-09-22 22:03:29
Varga: László Tamás garantálja a fejlődést a XV. kerületben
... előtt álló három nagy problémáról beszélt: a demográfiai, a gazdasági és a biztonsági kihívásról.
Hangsúlyozta, hogy a három kihívás összekapcsolódik, és mivel Magyarország ezekben a kérdésekben nem ért egyet az Európai Unióval, a 2021 és 2028 közötti európai uniós ciklusra szóló javaslat szerint Magyarország támogatása jelentősen csökken.
Ezért az is fontos kérdés, mil...
2018-09-22 21:32:39
Áder János: a jelenleginél nagyságrendekkel nagyobb migráció várható
... ígéretes magyar találmányt is megemlített.
Áder János a rendhagyó tanórán - amelyen a debreceni katonai középiskola csehországi testvérintézményének diákküldöttei is részt vettek - kérdésre válaszolva "óriási felelőtlenségnek" nevezte, hogy az Amerikai Egyesült Államokban a fosszilis energia (szén, olaj) kitermelésének javára lazították a környezetvédelmi előírásokat.
Ez...
2018-09-21 17:19:40
A cégek adminisztrációs terheinek csökkentését tervezi a PM
... kötelezettség eltörlését emelte ki. Szerinte erről az elképzelésről is lehet tárgyalni, ugyanakkor miután több száz milliárd forintos költségvetési hatása lenne a lépésnek, az időzítés fontos kérdés.
Az adószakemberek Izer Norbert szerint az egyablakos rendszer kiterjesztését jó iránynak tartják, támogatják, hogy "az adóhatóságon keresztül történjen minden intézkedés".
K...
2018-09-21 13:07:48
Az önkormányzatok belső kontrollrendszerét támogató öntesztjét frissítette az ÁSZ
...
Az aktualizált kérdéssor a polgármestereket és a képviselő-testületeket segíti feladataik ellátásában.
Az ÁSZ honlapján csütörtökön megjelent közleményben az áll: elsőként a központi alrendszer intézményei, majd a helyi nemzetiségi önkormányzatok, később pedig az egyházi intézmények számára készített önteszt került fel az ÁSZ weboldalára.
Emlékeztettek arra, hogy ön...
2018-09-20 16:42:54
Gyurcsány és a szabadkőművesség
... rationalista evolutionismus, amely zsinórmértékül a haladó tudományt és vezéreül az észt fogadja el."

(Idézi magyarul: Havi Közlöny a lelkipásztorkodás elméleti és gyakorlati kérdései köréből. Szerkesztő-laptulajdonos: Dr. Kováts Sándor. 33. évfolyam, 1910. Temesvár. 856. old.)

Gyurcsány vallásellenes akciójának tehát íme ezek a történelemben való gyöke...
2018-09-19 22:15:04
Az Andrássy 60 orvosai
A közkedvelt gyermekkönyvíró nem hétköznapi családtörténeteAz ÁVH orvosai nem gyógyítottak, feladatuk a vádlottak megtörése volt. Egyikük, Janikovszky Béla volt feleségét is zártosztályra küldte, de vezetéknevét nem innen ismerjük.
...
2018-09-19 22:08:15
Európa-liga - Marko Nikolic: a három pont megszerzése a cél a BATE ellen
... mit kell tenniük a győzelemért. Megjegyezte: az UEFA-együttható alapján a vendégek az esélyesek, de a nyár folyamán a Vidi bebizonyította, hogy nem ez dönt a pályán.
Marko Nikolic kérdésre elmondta: nagyon szomorú a szerb Danko Lazovic döntése, visszavonulása miatt. Úgy gondolja, egy-két évig még magas szinten tudott volna teljesíteni a pályán, ez látható volt a nyár folyamá...
2018-09-19 13:51:38
Szabadlábra helyezték a tüntetéseket kiváltó chemnitzi emberülés egyik gyanúsítottját
... férfi bűnrészessége az ügyész "fantáziájának szüleménye", amelyet "fake bizonyítékokkal" igyekezett alátámasztani - áll a közleményben.
Az ügyész tevékenységével kapcsolatban nem az a kérdés, hogy tévedésről van-e szó, hanem inkább az, hogy szándékosan meg akarta-e hurcolni a menedékkérőt, és hogy utasították-e erre felettesei - tette hozzá az ügyvéd.
A chemnitzi ügyész...
2018-09-18 17:26:36
Érdekesség
... általánosítás, aminek semmi alapja nincs, hiszen egy intelligens, barna hajú nő is befestheti a haját szőkére. Akkor már egyből buta lesz?

Egyébként miért pont a szőkék? Erre a kérdésre nem nagyon tud értelmes választ adni senki. Sokan úgy vélik, hogy a szőke nők nem buták, mégis ugyanúgy meghallgatják a róluk szóló vicceket és nagyokat nevetnek, remekül szórakoznak. Pe...
2018-09-18 08:07:02
1 2 3 .............1403 1404 .......2104 2105 .......2805 2806 2807 
Címkék: Adrien Jassogne, László Tamás, Áder János, Marko Nikolic, Orbán Viktor, Európai Unióval, Amerikai Egyesült Államokban, Izer Norbert, Havi Közlöny, Kováts Sándor, Janikovszky Béla, Danko Lazovic, jelenleginél nagyságrendekkel, cégek adminisztrációs, önkormányzatok belső, három pont, tüntetéseket kiváltó, fiatal magyar, anonimitását megtartom, beszélgetést angolul, biztonsági kihívásról, három kihívás, rendhagyó tanórán, debreceni katonai, fosszilis energia, környezetvédelmi előírásokat, időzítés fontos, adószakemberek Izer, egyablakos rendszer, adóhatóságon keresztül, aktualizált kérdéssor, központi alrendszer, helyi nemzetiségi, egyházi intézmények, haladó tudományt, észt fogadja, lelkipásztorkodás elméleti, történelemben való, közkedvelt gyermekkönyvíró, vádlottak megtörése, nyár folyamán, szerb Danko, nyár folyamá, ügyész tevékenységével, chemnitzi ügyész, haját szőkére, róluk szóló, nagyságrendekkel, felelőtlenségnek, polgármestereket, összekapcsolódik, szabadkőművesség, környezetvédelmi,
© 2013 TVN.HU Kft.