Regisztráció  Belépés
Hát nem szép ez a kis családi történet? Nem
... hajtott. Majdhogynem szórakoztatóak az elmúlt hetek kormánypárti politikusokat értintő történései, amelyek arról tanúskodnak, hogy milyen szánalmas módon próbálnak menekülni az újságírói kérdések, meg úgy általában a nyilvánosság elől. Nem fér hozzá kétség: az állampárt országos szinten retteg. Pécstől egészen Budapestig.

Mindeközben - noha úgy tűnik, minden egyes...
2018-03-21 22:48:19
Választás 2018 - Orbán: a "Soros-birodalmat" ki kell szorítani Magyarországról
...
A parlamenti választás tétjéről a kormányfő azt mondta: a kérdés az, hogy nemzeti kormány lesz-e vagy pedig Soros György jelöltjei fognak kormányt alakítani.
Magyarország egy értékes ország - folytatta Orbán Viktor -, "másoknak is fáj rá a foguk", különösen most, hogy az ország egy átmenő útvonala volt a délről érkező migránsáradatnak, de "Magyarország a kerítésével megv...
2018-03-21 16:50:55
Újabb robbanás a texasi Austinban, legalább egy sebesült
... hogy az elkövető is látható a felvételeken. Ezeket a...
2018-03-21 07:04:09
Itt láthatók az esélyes ellenzéki jelöltek! - Innentől kezdve, már csak golyóstoll kérdése, nem igaz...?
... mutatnotok, mint egy átlagos Fidesz-KDNP bagázs tag mutat majd!

Aki tehát kormányváltás...
2018-03-21 05:10:43
Választás 2018 - Novák Katalin: Európa az üres bölcsők kontinense
...
Novák Katalin a Nekünk Magyarország az első! című választási kampányrendezvényen azt hangsúlyozta, hogy április 8-án a legfontosabb kérdés, ami nemcsak a magyarokat, hanem az európaiakat is érinti, az a demográfia, és ezzel összefüggésben a migráció. Mint mondta, sok európai vezető a migrációt választja megoldásként, vagyis kívülről pótolják a gazdaságukból hiányzó erőforráso...
2018-03-20 19:25:49
Határozatképtelenség miatt elmaradt a költségvetési bizottság ülése
... ajánlotta a létező vagy nem létező örökösnek, hogy államkötvényeket vásárol, kíváncsi lett volna arra, lobbizott-e Varga Mihály vagy Seszták Miklós minisztereknél. Ennél a nagy összegnél az is kérdés, hogy mennyire és milyen formában tudná befolyásolni az államadósság finanszírozását és a forint árfolyamának alakulását - emelte ki Mesterházy Attila.
Szakács László (MSZP) a 1...
2018-03-20 16:15:57
Választás 2018 - A Momentum három helyen visszalépteti jelöltjeit az ellenzék javára
... Magyarországon. Ha képes volt a Momentum erre a gesztusra, akkor ez az összes többi párttól is elvárható, hívják őket Jobbiknak, MSZP-nek vagy LMP-nek - tette hozzá a Momentum elnöke.
Kérdésre válaszolva úgy vélte: a visszaléptetéssel a Momentum megtette az első komoly lépést, és készek lesznek a további együttműködésre.
Úgy vélte: a mai magyar ellenzéki közállapotokat j...
2018-03-20 14:05:28
Ha az orbánozás nem üzenet, akkor a gyurcsányozás miért az?
... elmondtam, amit fontosnak gondoltam, már akkor is megkaptam, hogy lejáratom és ok nélkül rugdosom Schiffer András jobb sorsra érdemes pártját.

Holott csak feltettem egy egyszerű kérdést, amire nem igazán sikerült megnyugtató választ találnom: miért kell erőltetni valamit, ami nem működik? Konkrétan azt, hogy Szél Bernadett szíve óhaja szerint a Jobbik is hivatalosan csa...
2018-03-20 07:51:44
Választás 2018 - Szél: még nem történt meg az a közeledés, ami a kormányváltáshoz kell
...
A Lehet Más a Politika (LMP) miniszterelnök-jelöltje hétfőn Debrecenben, sajtótájékoztatón a DK-val és az MSZP-Párbeszéddel történt egyeztetés kapcsán kérdésre válaszolva azt mondta: számukra azért volt jelentős a találkozó, mert kiderült, hogy amit a DK elnöke az egyeztetésről bejelentett, azt nem gondolta komolyan.
A zárt tárgyaláson világossá tette, hogy nincs meg a k...
2018-03-19 22:32:29
Pénzügyi érdekek a humanizmus mögött
... ,,Tehát az ő hozzájárulásuk nélkül legálisan, legálisan nem lehet... A mi adatbázisunk is, amit a tranziton csináltunk sem volt legális ilyen szempontból." Majd kicsit később, kérdésre válaszolva kifejti: ,,Hát hogyha nem, hogyha nem köthető az államnak az orrára valami, akkor tudni sem fog róla. Ez ilyen egyszerű."
Amúgy Siewert arról is beszámol, h...
2018-03-19 21:44:36
1 2 3 .............1381 1382 .......2072 2073 .......2762 2763 2764 
Címkék: Novák Katalin, Soros György, Orbán Viktor, Nekünk Magyarország, Varga Mihály, Seszták Miklós, Mesterházy Attila, Szakács László, Schiffer András, Szél Bernadett, Lehet Más, Amúgy Siewert, texasi Austinban, esélyes ellenzéki, üres bölcsők, költségvetési bizottság, ellenzék javára, gyurcsányozás miért, kormányváltáshoz kell, humanizmus mögött, elmúlt hetek, újságírói kérdések, nyilvánosság elől, állampárt országos, parlamenti választás, értékes ország, átmenő útvonala, délről érkező, kerítésével megv, átlagos Fidesz-KDNP, legfontosabb kérdés, migrációt választja, gazdaságukból hiányzó, létező vagy, nagy összegnél, államadósság finanszírozását, forint árfolyamának, összes többi, első komoly, további együttműködésre, egyszerű kérdést, egyeztetésről bejelentett, zárt tárgyaláson, tranziton csináltunk, orrára valami, kormányváltáshoz, államkötvényeket, migránsáradatnak, magyarországról, együttműködésre, finanszírozását, magyarországon, minisztereknél, közállapotokat, összefüggésben, miniszterelnök,
© 2013 TVN.HU Kft.