Regisztráció  Belépés
Liviu Dragnea kilátásba helyezte Klaus Iohannis román államfő felfüggesztését
...
Dragnea újságírói kérdésre válaszolva úgy fogalmazott, hogy "nem kizárt" az államfő felfüggesztése, mert szerinte Iohannis gúnyt űz az alkotmánybíróságból, amikor "megengedhetetlenül" hosszú ideje mondogatja, hogy (a döntés megértéséhez) még "olvasnia" kell az indoklást.
Dragnea harciasságát a román média ellentámadásnak tekinti, miután a legfőbb politikai ellenfelévé vá...
2018-06-25 17:42:10
Sargentini-jelentés - Fidesz: a "Soros-jelentéssel" sürgősen el akarják hallgattatni a bevándorlásellenes Magya
... magyar emberek akaratát érvényesítjük, a magyarok pedig világossá tették a választásokon, hogy nem kérnek a tömeges bevándorlásból" - hangsúlyozta Hidvéghi Balázs.
Újságírói kérdésre válaszolva a Fidesz kommunikációs igazgatója leszögezte, hogy a migránsokat a Földközi-tengeren átszállító Soros-hajókról nyíltan kell beszélni: bűnrészesek embercsempészetben. Az olasz kormányna...
2018-06-25 17:02:03
Több napig tartó informatika leállás lesz az MKB Banknál
...
Hetényi Márk, az MKB vezérigazgató-helyettese elmondta: az informatikai leállás időtartama alatt az MKB pénzügyi és befektetési szolgáltatásai - a bankkártya-szolgáltatás kivételével - sem személyesen, sem elektronikus csatornákon, sem a TeleBANKár ügyfélszolgálaton keresztül nem lesznek elérhetőek.
Tájékoztatása szerint a bank által kibocsátott bankkártyák vásárlásra ...
2018-06-25 13:21:41
Illegális bevándorlás - Schäuble: a migrációs válságra emberséges, de egyben megfontolt megoldást kell keresni
... embercsempészet ellen" - hangoztatta.
Reményét fejezte ki, hogy e téren az eddiginél jobb megoldásokat sikerül kidolgozni Európában. Később, a közönség soraiból feltett egyik kérdésre válaszolva, újból megerősítette a menekültek megsegítésének fontosságát, másfelől beismerte: "ha befogadnánk százmillió embert Afrikából, tönkretennénk Európát, ez lehetetlen".
Ezért szerin...
2018-06-25 13:01:37
Illegális bevándorlás - Mogherini az Európai Unió afrikai pénzalapjának bővítését sürgette
... fejlesztéséhez megfelelő forrásokra van szükség. Hozzátette, hogy a kérdésnek van egy belső, szolidaritási dimenziója is, amely azonban nem az ő portfóliójához tartozik.
Újságírói kérdésre válaszolva Mogherini abbéli reményét fejezte ki, hogy a tagországok a héten jóváhagyják az uniós csatlakozási tárgyalások megkezdését az immár 2005 óta tagjelöltnek számító Macedóniával, mi...
2018-06-25 12:11:52
MSZP: a kormány leépíti a cafeteriát, de a miniszterek fizetését ötmillióra emeli
... Országgyűlésben módosító indítványokat is benyújtanak a támogatási formák megmaradása érdekében, valamint azért is, hogy a miniszterek ne kaphassanak évi 60 millió forintos fizetést.
Kérdésre válaszolva "meglehetősen undorítónak" és csalódásnak nevezte, hogy a Jobbik szerdán a kormánypártokkal együtt megszavazta a hetedik alaptörvény-módosítást és a "Stop Soros" törvénycsomag...
2018-06-21 16:14:47
Uniós szóvivő: az Európai Bizottság vizsgálni fogja az új magyar migrációs szabályozást
...
A szóvivő újságírói kérdésre válaszolva kijelentette, az értékelés eredménye alapján a bizottság szükség esetén megteszi az indokolt lépéseket.
A bizottság "nem aggodalom nélkül követi figyelemmel" azokat a javaslatokat, amelyekről az Országgyűlés szavazott - tette hozzá.
"Nem fordíthatunk hátat közös értékeinknek, alapelveinknek, amelyekre Európa épült" - fogalmaz...
2018-06-21 15:45:13
Brexit - Brit belügyminiszter: az EU-állampolgárok "néhány egyszerű kérdésre" válaszolva tartózkodási engedélyt
...
Sajid Javid, aki a brit parlament felső kamarája, a Lordok Háza európai uniós igazságügyi kérdésekkel foglalkozó szakbizottságának meghallgatásán ismertette a belügyi tárca álláspontját a külföldi EU-állampolgárok majdani státusával kapcsolatban, kijelentette: azoktól az uniós állampolgároktól, akik a Brexit után is Nagy-Britanniában kívánnak maradni, a brit hatóságok mindöss...
2018-06-21 15:14:36
Az LMP petíciót indított, hogy tiltsák be a Red Bull Air Race-t
... fizet - fűzte hozzá.
Az 1,9 milliárd forintos állami támogatásból közel négyezer hajléktalan számára lehetne teljes ellátást biztosítani - hívta fel a figyelmet.
Kérdésre válaszolva elmondta, hogy a petícióval nem a hétvégi versenyt akadályoznák meg, hanem a jövő évit és az azt követőeket.
Azokra a felvetésekre, hogy más zajos rendezvényeket, például a Sziget Feszt...
2018-06-21 14:45:18
Gulyás: az ország szuverenitását és biztonságát garantálja az alaptörvény-módosítás és a Stop Soros
... fórumokon.
Egy kérdésre azt mondta, nem számítanak szankcióra a törvények elfogadása miatt, de vitákra igen, mert a brüsszeli bizottság bevándorláspárti.
Gulyás Gergely kérdésre válaszolva nem kívánta kommentálni azt a hírt, hogy Orbán Viktor miniszterelnök július elején találkozik Angela Merkel német kancellárral. Mint mondta, a diplomácia szabályai szerint a meghívó fé...
2018-06-21 14:06:13
1 2 3 .............330 331 .......495 496 .......659 660 661 
Címkék: Liviu Dragnea, Klaus Iohannis, Európai Unió, Európai Bizottság, Bull Air Race-t, Stop Soros, Hidvéghi Balázs, Hetényi Márk, Sajid Javid, Lordok Háza, Sziget Feszt, Gulyás Gergely, Orbán Viktor, Angela Merkel, migrációs válságra, kormány leépíti, miniszterek fizetését, ország szuverenitását, államfő felfüggesztése, döntés megértéséhez, román média, legfőbb politikai, magyarok pedig, tömeges bevándorlásból, olasz kormányna, informatikai leállás, bank által, eddiginél jobb, közönség soraiból, menekültek megsegítésének, héten jóváhagyják, uniós csatlakozási, immár 2005, támogatási formák, kormánypártokkal együtt, szóvivő újságírói, értékelés eredménye, bizottság szükség, indokolt lépéseket, brit parlament, belügyi tárca, külföldi EU-állampolgárok, uniós állampolgároktól, brit hatóságok, hétvégi versenyt, jövő évit, törvények elfogadása, brüsszeli bizottság, diplomácia szabályai, állampolgároktól, kormánypártokkal, bevándorláspárti, felfüggesztését, ellentámadásnak, országgyűlésben, embercsempészet,
© 2013 TVN.HU Kft.