Belépés
Krónika 5. rész (kérdések)
... hogy az atomenergia meghatározó szerepet játszik a villamosenergia-termelésben. Emlékeztetett: a párizsi klímacélok sem teljesíthetők atomenergia nélkül. Feltételezi - jegyezte meg -, a kérdező képviselő sem ellentételezésért szavazta meg 2014-ben a bővítésről szóló határozatot.
MSZP: miért nem a családokat támogatják?
Bangóné Borbély Ildikó (MSZP) azt kérdezte: miért f...
2018-10-08 15:22:43
Metafizikai egyedüllét
... sem lehet. Érdemes a viszonyokra figyelni. A viszonyokra figyelés az ázsiai kultúrák alapértéke. A nyugati gondolkodásban először talán Kantnak tűnt fel, hogy attól függ a válasz, ki a kérdező (megismerő), és hogyan kérdez. Így van ez még az anyagi világ természettudományos megismerése esetében is (kvantummechanika), még inkább az emberi viszonyokat tekintve. Képtelenség a megnyug...
2018-10-07 06:09:42
Trump átfogó, de gyors FBI-vizsgálatot szeretne a megvádolt főbírójelölt ügyében
... osztálytársnői és évfolyamtársnői hirdetésekben állnak ki a főbírójelölt mellett. Rachel Mitchell, a szenátus múlt heti meghallgatásán Brett Kavanaugh-t és vádlóját, Christine Blasey Fordot kérdező arizonai ügyvéd, aki egyébként nemi erőszakot tárgyaló ügyek szakértője, az NBC televíziónak úgy nyilatkozott: nem támasztja alá bizonyíték a Kavanaugh ellen felhozott vádakat.
A ...
2018-10-02 07:04:01
Krónika 8. rész (azonnali kérdések) - BŐVÍTETT (új: Orbán)
... választ várt, hogy Paks II.-nél miért ugyanezt a technológiát alkalmazzák majd?
Orbán Viktor a szakmai kérdésekben az erőmű bővítéséért felelős tárca nélküli miniszterhez irányította a kérdezőt. Személyes álláspontjának hangot adva azonban leszögezte: biztonságosnak látja az erőművet, támogatja a működésének meghosszabbítását és új atomerőmű építését.
Azt mondta: Paks t...
2018-10-01 19:24:26
Krónika 8. rész (azonnali kérdések)
... választ várt, hogy Paks II.-nél miért ugyanezt a technológiát alkalmazzák majd?
Orbán Viktor a szakmai kérdésekben az erőmű bővítéséért felelős tárca nélküli miniszterhez irányította a kérdezőt. Személyes álláspontjának hangot adva azonban leszögezte: biztonságosnak látja az erőművet, támogatja a működésének meghosszabbítását és új atomerőmű építését.
Azt mondta: Paks t...
2018-10-01 18:03:43
Krónika 5. rész (interpellációk)
... kevesebbet keresnek.
Válaszában Rétvári Bence arról beszélt: a szocialisták kormányzása idején, 2004-ben már tüntetés volt az óvodabezárások miatt, két évre rá pedig államtitkárként a kérdező találta fel egy interjúban az óvónő nélküli óvodát, ahol nem volna követelmény a szakirányú diploma.
Mi nem az óvodák bezárásában hiszünk, hanem a nyitásában - mondta, a fizetés-, l...
2018-10-01 17:13:44
Krónika 7. rész (azonnali kérdések: droghelyzet, Czeglédy-ügy, ajkai kórház, sportfejlesztések, szegénység)
... bűncselekményekre, a rendőrség hatékonyan lép fel az ilyen ügyekben.
Kiemelte, a kérdésben szereplő városrészben jelenleg is 24 órás a rendőri jelenlét, valamint működik prevenciós rendszer.
A kérdező képviselő ezzel szemben példátlannak nevezte a Hős utca környékén mindennapos történéseket, felvetve, hogy mindez a Terrorelhárítási Központ épületének közvetlen közelében ...
2018-09-24 16:34:09
Videó
... várakozásnak megfelelően helyes választ adna is,
a következő kérdésnél biztosan elbukna, ugyanis azt kérdeznék:
élő vagy holt egérről van-e szó?
Ha élőre tippelne,
akkor a kérdező egy kis mozdulattal megölné az egeret,
ha holtat mondana, akkor futni hagyná azt.

Így előkészülvén, megjelentek az idős ember előtt,
mutatták a csukott tenyere...
2018-09-08 08:40:42
Ferenc pápa válaszolt Vigano érsek vádjaira Sárközy Júlia az MTI tudósítója jelenti:
... Ferenc pápa az Írországból a Vatikánba tartó repülőúton csak röviden válaszol, hangsúlyozva, hogy a Vigano közölte dokumentumban lévő állítások "magukért beszélnek". A pápa az őt erről kérdező újságírókat arra biztatta, hogy figyelmesen olvassák el a nyilatkozatot és vonják le maguknak a következtetéseket.
A pápa Carlo Maria Vigano újabb közléseire is reagált. Az érsek múlt p...
2018-09-03 18:42:23
Még ebben a hónapban „nemzeti konzultációt” küld
... visszakapott kérdőívekkel kapcsolatban megjegyezték, hogy az minden szakmaiságot nélkülöz. A PDSZ szerint

az óraszámokra, munkaterhelésre általánosságban kérdeznek rá, mintha a kérdező sem tudná, hogyan épül fel egy pedagógus munkahete. Emellett olyan kérdések vannak benne, amelyek nem relevánsak a munkaterhelés vizsgálata szempontjából.

Ráadásul a kitöltés n...
2018-09-02 18:13:55
1 2 3 .................210 211 .........316 317 ........420 421 422 
Címkék: Sárközy Júlia, Bangóné Borbély Ildikó, Rachel Mitchell, Brett Kavanaugh-t, Christine Blasey Fordot, Paks II, Orbán Viktor, Válaszában Rétvári Bence, Terrorelhárítási Központ, Carlo Maria Vigano, megvádolt főbírójelölt, hónapban &#8222, atomenergia meghatározó, párizsi klímacélok, kérdező képviselő, bővítésről szóló, családokat támogatják, viszonyokra figyelni, viszonyokra figyelés, ázsiai kultúrák, nyugati gondolkodásban, anyagi világ, emberi viszonyokat, főbírójelölt mellett, szenátus múlt, technológiát alkalmazzák, szakmai kérdésekben, erőmű bővítéséért, működésének meghosszabbítását, szocialisták kormányzása, óvodabezárások miatt, kérdező találta, óvónő nélküli, szakirányú diploma, óvodák bezárásában, rendőrség hatékonyan, ilyen ügyekben, kérdésben szereplő, rendőri jelenlét, következő kérdésnél, idős ember, csukott tenyere, pápa Carlo, érsek múlt, minden szakmaiságot, pedagógus munkahete, munkaterhelés vizsgálata, kvantummechanika, terrorelhárítási, általánosságban, villamosenergia,
© 2013 TVN.HU Kft.