Regisztráció  Belépés
Koreai-félsziget - Washington felfüggeszti az augusztusi amerikai-dél-koreai hadgyakorlatot
... Donald Trump amerikai elnök Kim Dzsong Un észak-koreai vezetőnek. Ezt maga az amerikai elnök jelentette be a találkozó után, mondván, a hadgyakorlatokat mindaddig felfüggesztik, amíg a kétoldalú tárgyalások a megfelelő mederben haladnak.
James Mattis védelmi miniszter, Mike Pompeo külügyminiszter és John Bolton nemzetbiztonsági tanácsadó még a héten egyeztet a további lépések...
2018-06-19 07:04:39
Ukrán oktatási törvény - Európa Tanács: Ukrajnának biztosítania kell a Velencei Bizottság ajánlásainak végrehaj
... védelmezése által gazdagodhat kultúrájuk - közölte.
A főtitkár arra az "új és sajnálatos jelenségre" hívta fel a figyelmet, hogy a tagállamok a nemzetiségi kisebbségek védelmét inkább kétoldalú, mintsem multilaterális kérdésként kezelik. Mint mondta, megpróbálják újraértelmezni a kisebbségek identitását kulturális, nyelvi és etnikai sokszínűségük kárára, amely által azok köze...
2018-06-18 22:04:32
Magyar Levente: Magyarország a kóser élelmiszerek világpiacának egyik fontos szereplőjévé válhat
... intenzív zöldségtermesztést, a tejipart, az édesipart.
Az államtitkár hétfő délután az izraeli külügyminisztérium főigazgatójával, Yuval Rotemmel tárgyalt, akivel áttekintette a kétoldalú ügyeket, és Rotem izraeli szemszögből mélyreható áttekintést adott az összetett szíriai helyzetről, valamint a magyar-izraeli együttműködés további lehetséges irányairól.
Magyar Leven...
2018-06-18 20:23:25
Visegrádi innovációs együttműködésről és a kétoldalú kapcsolatok szorosabbra fűzéséről tárgyalt Magyar Levente
... erre a problémára. Úgy vélte, hogy a forróbb nyarak miatt Magyarországon lassan kivesző bogyósgyümölcs-kultúrák visszaállítására is létrejöhet tudományos alapú együttműködés.
A kétoldalú együttműködés emellett ismertetése szerint a védelmi partnerség lehetőségét is tartalmazza, a kibervédelemtől a terrorelhárítás érdekében történő kölcsönös információcseréig, tapasztalatcser...
2018-06-18 17:32:42
Illegális bevándorlás - Merkel: július elejéig európai tárgyalásokat kell folytatni a menedékkérők visszautasít
...
Elmondta, hogy a menedékkérők egyes csoportjainak visszafordításáról a testvérpárt bajor Keresztényszociális Unióval (CSU) folytatott vitában az előző héten tett javaslatának megfelelően most kétoldalú, kormányközi tárgyalások kezdődnek azzal a céllal, hogy Németország ne egyoldalúan, ne egyeztetések nélkül és ne mások kárára vezessen be határigazgatási szigorításokat.
Ö...
2018-06-18 15:42:49
Elindultak a szabadkereskedelmi tárgyalások Ausztrália és az EU között
... tárgyalásokat, arról beszélt, hogy az igényes, jól kidolgozott kereskedelmi megállapodások mindkét félnek előnyöket hoznak.
Az EU Ausztrália harmadik legnagyobb kereskedelmi partnere. Az éves kétoldalú kereskedelmi forgalom értéke tavaly 48 milliárd euró volt, az EU számára több mint 21 milliárd eurós pozitív mérleggel. Új-Zélandnak 9 milliárd euróval az EU volt a második leg...
2018-06-18 11:42:00
Brexit - Londoni elemzők: háztartásonként ezer fontba kerülhet, ha megszűnik az EU-kereskedelem vámmentessége
... kormány figyelmét arra, hogy ha nem lesz kereskedelmi megállapodás az EU-val, és emiatt a brit EU-tagság megszűnése után vámadminisztrációs eljárásokat kell alkalmazni a jelenleg vámmentes kétoldalú kereskedelemben, az legalábbis súlyos költségekkel és fennakadásokkal járhat.
Jon Thompson, a brit adó- és vámhivatal (HMRC) vezetője a londoni alsóház költségvetési és pénzügyi b...
2018-06-18 11:01:13
Donald Trump és Orbán Viktor telefonon tárgyalt
... megbeszélés után Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter az MTI-nek elmondta: Trump szerint az új nagykövet, David Cornstein nagyszerű ember, akinek az érkezése lehetőséget biztosít a kétoldalú kapcsolatok további javítására.
Hozzátette, hogy beszéltek a határvédelem fontosságáról és egyetértettek abban is, hogy az az ország, amely nem tudja megvédeni saját határát, ...
2018-06-16 15:41:46
Illegális bevándorlás - Horst Seehofer: Angela Merkel pártja miatt van megosztottság Európában
... azt a kompromisszumos javaslatot tette a CSU elnökének, hogy azonnali hatállyal vezessék be, hogy megtagadják a belépést a Németországban már elutasított menedékkérőktől, majd később, kétoldalú megállapodások alapján vezessék be azt is, hogy nem léphetnek be Németországba azok a menedékkérők, akik máshol már benyújtották menedékjogi kérelmüket.
Ennek a javaslatnak a megvalós...
2018-06-15 20:32:57
Összekapott Merkel és Seehofer a menekültek miatt - közel a
... támogatást és két hét türelmet kért képviselőtársaitól. Kiemelte, hogy a június 28-án kezdődő EU-csúcson kell kiharcolni a közös, európai válaszokat a nemzetközi migráció kérdéseire, és kétoldalú megoldásokat kell kötni a menedékkérők visszafogadásáról azokkal a tagállamokkal, amelyekben a Németországba érkező menedékkérők beléptek az EU területére.

Ezek a kétoldalú meg...
2018-06-14 19:48:07
1 2 3 ..................228 229 .........343 344 .........456 457 458 
Címkék: Európa Tanács, Velencei Bizottság, Magyar Levente, Donald Trump, Orbán Viktor, Horst Seehofer, Angela Merkel, Összekapott Merkel, Dzsong Un, James Mattis, Mike Pompeo, John Bolton, Yuval Rotemmel, Magyar Leven, Keresztényszociális Unióval, Szijjártó Péter, David Cornstein, kóser élelmiszerek, kétoldalú kapcsolatok, menedékkérők visszautasít, menekültek miatt, amerikai elnök, találkozó után, hadgyakorlatokat mindaddig, kétoldalú tárgyalások, megfelelő mederben, héten egyeztet, további lépések, főtitkár arra, nemzetiségi kisebbségek, kisebbségek identitását, államtitkár hétfő, kétoldalú ügyeket, összetett szíriai, magyar-izraeli együttműködés, forróbb nyarak, kétoldalú együttműködés, védelmi partnerség, terrorelhárítás érdekében, menedékkérők egyes, testvérpárt bajor, előző héten, éves kétoldalú, brit EU-tagság, jelenleg vámmentes, legalábbis súlyos, brit adó-, londoni alsóház, érkezése lehetőséget, határvédelem fontosságáról, kompromisszumos javaslatot, június 28-án, nemzetközi migráció,
© 2013 TVN.HU Kft.