Regisztráció  Belépés
Több mint félszáz program a kaposvári Miénk a város fesztiválon
... Step by Steph, az ír, svéd és magyar zenész alkotta Mongooz and the Magnet is, továbbá lemezbemutató koncertet ad a Ligeti Gyuri álomgyára.
A gyermekek kézműves és kreatív foglalkozásokon vehetnek részt, szórakoztatásukról emellett az Eleven gyerekzenekar, a Füred-Rock-Szín-Kör és a Rutkai Bori Banda gondoskodik - közölte.
Szalay Lilla szólt arról, hogy a fesztivál minde...
2018-09-03 13:12:30
A hétvégén rendezik meg az Őszi Etyeki Pikniket
... programok mellett kézműves vásárral és gyermekprogramokkal is készülnek.
Rókusfalvy Pál a programok között említette a Kutyaovit, ahol a gyerekek kiskutyákkal játszhatnak, kézműves foglalkozásokon, köztük polófestésen vehetnek részt és népi játszótér is várja őket. Kiemelte az óránként induló szőlőtúrát, a Gingalló csokiműhely és a Rezeda Terasz kínálatát, valamint a Gombai p...
2018-08-31 12:43:52
Európai kerti vasutak találkozója a Vasúttörténeti Parkban
... interaktív modellvasút- és terepasztal kiállítója, a Miniversum. Utóbbi sátrában nemcsak a minivilágról kaphatnak ismertetőt az érdeklődők, hanem a gyerekek megtanulhatják a kézműves foglalkozásokon, milyen sokféle módon és alapanyagból tudnak vonatokat készíteni, valamint lufifújó versenyen is kipróbálhatják ügyességüket.
A szervezők idén szombati meghosszabbított nyitva tar...
2018-08-18 11:36:42
Megnyílt a magyarok nyugat-európai családi népművészeti tábora
... neves magyar előadóművészek, népzenészek léptek és lépnek még fel, a hat országból érkezett résztvevőknek pedig lehetőségük van tánc- és énektanulásra, furulyaoktatásra, kézműves foglalkozásokon való részvételre es a magyar tájegységek folklórjának megismerésére.
Az összegzés szerint a tábor szervezői külön gondot fordítottak arra, hogy minden korosztály tartalmas programoko...
2018-05-01 07:16:47
Húsvét - Palóc húsvét a füleki várban
...
Illésné Kósik Andrea elmondta: a látogatók a kézműves foglalkozásokon kipróbálhatják a tojásdíszítést, a gyékényezést, a mézeskalács-díszítést, vagy a népihangszer-készítést, de arcfestés, kézzel hajtott körhinta, különféle ügyességi versenyjátékok, lovagoltatás, gyermek íjászverseny és mesekuckó vár rájuk.
A várudvarban és a Várfelső utcában kirakodóvásár, a rendezvény ...
2018-03-30 07:10:49
Március 15. - Számos programra várják a családokat
... lehet, hanem meg is lehet tanulni a nemzeti ünnepen.
A Szentháromság téren 10 órától koncertek és gyermekprogramok lesznek, a Táncsics-börtönben különböző vetélkedőkön, kézműves foglalkozásokon lehet részt venni.
A Hadtörténeti Intézet és Múzeumban idén is Forradalmi forgatag címmel rendezik meg az ünnepi programokat. Ott is lesz táncház, színházi előadást, csatabemutató...
2018-03-15 07:04:38
Speciális vendégházat épít a Miskolci Autista Alapítvány
... foglalkoztatnak majd, elsősorban a vendégfogadásban, az étkeztetésben, az állattartásban, vendégváró aszalványok, lekvárok, befőttek készítésében, kézműves hagyományőrző és terápiás foglalkozásokon, valamint a Miskolc és környékbeli turisztikai látványosságok megismertetésében vállalnak szerepet.
A farm terápiás jelleggel működik majd, ezért szemléletformáló rendezvények is s...
2018-03-13 12:41:39
Madármentő tábor 2018
... besegíthetsz. Madárfotós lesünkben akár hajnalban is fotózhatsz! A halastavi madárles túrán, a Hortobágy folyó melletti Vadasparkban pedig bele leshetsz a pusztai élet titkaiba. A kézműves foglalkozásokon pedig a kézműves mesterségekkel ismerkedhetsz meg.

Részvételi díj:

30 000 Ft/fő mely tartalmazza a szállás, étkezés és a programok, belépők költségeit....
2018-03-10 22:27:33
Szombaton rendezik Szarvaskőn a Csipkebogyó fesztivált
... emlékművet, majd színes programokon kapcsolódhatnak ki a látogatók: a gyerekek mesekertben játszhatnak és hagyományos játékokkal fejleszthetik ügyességüket. Az érdeklődők kézműves foglalkozásokon vehetnek részt, előadásokat hallgathatnak meg, valamint találkozhatnak Szarvaskőről elszármazott írókkal is. A rendezvényen Bottyán Judit, Kárpáti János, Mester Györgyi és Baka Dominika i...
2017-10-17 07:20:56
Katolikus kulturális heteket rendeznek októberben
...
A programsorozat részeként konferenciákon, kiállításokon, rendhagyó iskolai és óvodai foglalkozásokon, vetélkedőkön idézik fel a lovagkirály alakját.
A Győri Egyházmegyében október 12-én délután a Múzeumházban Nemes Gábor, a Győri Egyházmegyei Levéltár főlevéltárosa tart előadást Győr - végállomás, a Szent László-herma története a közép- és koraújkorban címmel. Október 1...
2017-09-30 15:02:16
1 2 3 7 8 .11 12 .14 15 16 
Címkék: Őszi Etyeki Pikniket, Vasúttörténeti Parkban, Miskolci Autista Alapítvány, Ligeti Gyuri, Rutkai Bori Banda, Szalay Lilla, Rókusfalvy Pál, Rezeda Terasz, Illésné Kósik Andrea, Hadtörténeti Intézet, Bottyán Judit, Kárpáti János, Mester Györgyi, Baka Dominika, Győri Egyházmegyében, Múzeumházban Nemes Gábor, Győri Egyházmegyei Levéltár, Szent László-herma, kaposvári Miénk, város fesztiválon, hétvégén rendezik, magyarok nyugat-európai, füleki várban, gyermekek kézműves, fesztivál minde, programok között, gyerekek kiskutyákkal, óránként induló, minivilágról kaphatnak, gyerekek megtanulhatják, kézműves foglalkozásokon, szervezők idén, magyar tájegységek, összegzés szerint, tábor szervezői, nemzeti ünnepen, ünnepi programokat, farm terápiás, halastavi madárles, pusztai élet, kézműves mesterségekkel, gyerekek mesekertben, érdeklődők kézműves, rendezvényen Bottyán, programsorozat részeként, lovagkirály alakját, szemléletformáló, gyermekprogramok, furulyaoktatásra, meghosszabbított, vendégfogadásban,
© 2013 TVN.HU Kft.