Regisztráció  Belépés
Atlantiszi aranyhalak feszülete a Megváltónak
... az emberi létforma teremtésében a csillagok által leírt külsőkkel, ami felfoghatatlan volt, s ezt az egész világon berendezték, mint Kínában az állatokat, Japánnal együtt, sárkányokat, kígyókat, kutyákat, lovakat, bivalyokat, nyulakat.... Létrejött az asztékkal egyidőben a három világ horoszkópja szerinti születés Európában fehér ember formájában.
Születésemkor a három világr...
2018-06-17 16:19:20
Úr Jézus, felvétetett a mennybe, 05.13
... minden teremtménynek. Aki hisz és megkeresztelkedik, az üdvözül, aki nem hisz, az elkárhozik. A híveket ezek a jelek fogják kísérni: A nevemben ördögöket űznek ki, új nyelveken beszélnek, kígyókat vehetnek a kezükbe, és ha valami mérget isznak, nem árt nekik. Ráteszik a kezüket a betegekre, és azok meggyógyulnak."
Az Úr Jézus, miután ezeket elmondta nekik, felvétetett a...
2018-05-13 08:08:53
Szent Márk evangélista
... minden teremtménynek! Aki hisz és megkeresztelkedik, az üdvözül, aki nem hisz, az elkárhozik. A híveket ezek a jelek fogják kísérni: A nevemben ördögöket űznek ki, új nyelveken beszélnek, kígyókat vehetnek a kezükbe, és ha valami mérget isznak, nem árt nekik. Ráteszik a kezüket a betegekre, és azok meggyógyulnak."
Az Úr Jézus, miután ezeket elmondta nekik, felvétetett a...
2018-04-25 11:38:51
Feketemágikus beavatás folytatása 1995-ben
... világ, csak a levágás módját kell megválasztani. Ez a csirke, a disznó. A vadállatok, mint ahogyan a bibliájukban is előírták védelem alatt vannak, egykori bibliai szereplőkként, kivéve a kígyókat, meg vadakat, azok veszélyesek, támadó népek szimbólumai,mint a kígyó a világ ura külső megjelenése volt mindig. Ritook Zsigmond valamiért Patkó néven írta meg az ördögöket, Patkós Irma ...
2018-04-21 14:02:37
Mi történik, ha megsünözik a kígyókat?
Szerintem csepegtető öntözés....Neked van más tipped?....:D...
2018-04-14 15:17:28
Feketevonatja a vasfüggönyös narancsoknak Hunnia börtönnel
... támogatta a népük a lyukakat, amikkel összeadták magukat, támadva engem születésem óta azért, mert a Rákóczi tér fogait elviszik a pusztító csemeték szüléskor. Apává tették a pusztítókat, kígyókat, pókokat, legyeket, sünöket, amik miatt szabályszerűen kivégeztek engem, miután felrobbant a tatárdombi ikerházuk, sőt annyira világ-testvériség készült, hogy gyűlöletbeszédnek mondják, ...
2018-03-22 17:59:14
A kígyókat vegye el tőlünk az Úr
Vétkeztünk, lázadoztunk Isten ellen és teellened. Imádkozzál, hogy a kígyókat vegye el tőlünk az Úr!
Mózes tehát közbenjárt a népért, és az Úr így válaszolt: ,,Csináltass egy rézkígyót, és tűzd ki jelül egy fára. Akit marás ért és rátekint, az életben marad."
Csináltatott is Mózes egy rézkígyót, és kitűzte jelül egy fára. Akit megmartak a kígyók, de föltekintet...
2018-03-21 12:20:15
5. nagyböjti hét kedd 03.20
... ellen:
,,Miért hoztál ki minket Egyiptomból, azért, hogy meghaljunk itt a pusztában? Nincsen kenyér, nincsen ivóvíz, és unjuk már e semmit érő manna-étket is!"
Az Úr ekkor mérges kígyókat küldött a népre, s ezek megmarták őket, úgyhogy Izrael fiai közül sokan meghaltak.
Erre Mózes elé járultak, és így kérlelték őt: ,,Vétkeztünk, lázadoztunk Isten ell...
2018-03-20 10:11:50
Szent Patrik
... tette érthetővé a népnek a szentháromság tanát, azaz hogy miként is tud létezni ugyanazon egység elkülönült elemekként.
A nevéhez köthetjük azt a legendát is, hogy kiűzte a mérges kígyókat Írországból. Ez a történet és benne a kígyók valójában a pogányokat szimbolizálják, bár tény, hogy nincsenek kígyók
Írországban.Bédné Marika : 2018 . 03 ...
2018-03-18 15:03:42
Szent Patrik
... tette érthetővé a népnek a szentháromság tanát, azaz hogy miként is tud létezni ugyanazon egység elkülönült elemekként.
A nevéhez köthetjük az...
2018-03-16 16:33:58
1 2 3 ......22 23 ...33 34 ..43 44 45 
Címkék: Szent Márk, Szent Patrik, Ritook Zsigmond, Patkós Irma, Erre Mózes, Bédné Marika, vasfüggönyös narancsoknak, kígyókat vegye, emberi létforma, csillagok által, egész világon, asztékkal egyidőben, három világ, három világr, híveket ezek, jelek fogják, nevemben ördögöket, levágás módját, pusztító csemeték, tatárdombi ikerházuk, életben marad, szentháromság tanát, nevéhez köthetjük, mérges kígyókat, kígyók valójában, pogányokat szimbolizálják, szabályszerűen, felfoghatatlan, szimbolizálják, születésemkor, meggyógyulnak, megválasztani, feketevonatja, szentháromság, teremtménynek, feketemágikus, szereplőkként, vasfüggönyös, narancsoknak, csináltatott, teremtésében, bibliájukban, föltekintet, írországban, megváltónak, felvétetett, írországból, lázadoztunk, berendezték, testvériség, sárkányokat, megjelenése, evangélista, horoszkópja, egyiptomból, veszélyesek, szimbólumai, pusztítókat, vétkeztünk, elkárhozik, közbenjárt, meghaljunk, elemekként, elkülönült, bivalyokat, formájában, csináltass, folytatása, felrobbant, tatárdombi, csepegtető,
© 2013 TVN.HU Kft.