Regisztráció  Belépés
Lélekszámunk
... leírások!

1-es szám
Excentrikus személy vagy, szeretsz kitűnni a tömegből, mindig a reflektorfényt keresed, hogy megmutathasd magad. Nyitott vagy, tele vagy kalandvággyal, ezért a kívülállók izgalmasnak, bájosnak találnak. Szívtipró is vagy, csak magadhoz tudsz igazán hűséges maradni.

2-es szám
Mindig az a célod, arra törekszel, hogy igazad legyen. ...
2018-04-14 21:05:17
Keresztény történet // Látszat valóság
... történt
valójában, szemünk elé tárult a nyilvánvaló
ok: a fa közepében termeszek vertek tanyát,
egyre nagyobb teret hódítva
maguknak az elő fa közepében,
amelyről a kívülállók mit sem sejtettek.
Azután eljött egy nap, amelyen heves szél támadt. Az erősnek tűnő fácska megadta magát.
Nem volt ereje ellenállni a viharnak.
Feladta szépségét es r...
2018-04-05 09:16:03
Keresztény történet // Látszat valóság
... történt
valójában, szemünk elé tárult a nyilvánvaló
ok: a fa közepében termeszek vertek tanyát,
egyre nagyobb teret hódítva
maguknak az elő fa közepében,
amelyről a kívülállók mit sem sejtettek.
Azután eljött egy nap, amelyen heves szél támadt. Az erősnek tűnő fácska megadta magát.
Nem volt ereje ellenállni a viharnak.
Feladta szépségét es r...
2018-04-05 09:16:00
Nagypéntek
... napjainkban is léteznek hamis tanúk, akik Isten ellen vallanak. Olyanok, akik szembehelyezkednek Istennel vagy megtagadják Jézust. Igen, arra hamar rájövünk, hogy a keresztúton nem maradhatunk kívülállók. Valamelyik oldalra nekünk is oda kell állnunk. Rajtunk múlik, hogy hamis tanúk vagy Krisztus igaz tanúi leszünk-e. A hamis tanúk engednek a bűn mélybe taszító erejének, az igaz t...
2018-03-30 01:13:39
Náray Tamás gondolatai
... megvitatni sem kívánom senkivel ezt.
A saját értékrendemben hiszek, amely azt mondja: ne okozz kárt. És azt is mondja, ha lehet, szándéktalanul se.
Elhárítom magamtól, hogy kívülállók által diktált normákat fogadjak el. Nem fogadom el továbbá az érzelmi zsarolást, ahogy az érzelmi irányítást sem. A manipulálásomat pedig egyenesen visszautasítom.
Én akarom eldönteni ...
2018-03-19 20:00:34
Jó kérdés: Meddig engedik még hülyíteni magukat a Fidesz-sza
... február 27-étől, azonban már nem ez az igazság. Kész, vége, ennyi volt.

Halljuk, "lejjebb kell csavarni a sorosozást", mert a magyar nép "ennél intelligensebb". Hanem ezt mi, kívülállók, nem értjük. Én, kívülálló, már reggel óta ezen gondolkozom, és amennyi fejfájást ez okozott nekem, ahhoz képest junior filozófus koromban Descartes Meditációi múló rosszullét volt. Hogy...
2018-03-01 15:42:45
Halljátok csak! Kiment a magvető vetni. 01.24
... meg!"
Amikor egyedül maradt, tanítványai és a tizenkét apostol megkérdezték tőle, mi a példabeszéd értelme. Így válaszolt nekik: ,,Ti megtudhatjátok Isten országának titkát, a kívülállók azonban csak példabeszédekben hallanak róla:
Nézzenek, de ne lássanak, halljanak, de ne értsenek, nehogy megtérjenek, és bocsánatot nyerjenek."
Azután így folytatta...
2018-01-24 10:41:10
Újratárgyalják a németországi önjelölt muzulmán "vallásrendőrség" ügyét
...
A testület szerint a wuppertali tartományi bíróság helytelenül döntött abban a kérdésben, hogy "szuggesztív-militáns, kívülállók számára megfélemlítő hatású" egyenruhának minősül-e a Shariah Police (saría rendőrség) feliratú, narancssárga láthatósági mellény, amelyet a per hét vádlottja viselt 2014. szeptember 3-án este az ország nyugati részén fekvő város központjában.
...
2018-01-11 17:04:34
Tényleg ilyennek kell lenni egy Magyar kórháznak?
... szolgáltatsz bizonyítékot, hivatkozva a korábbi kijelentésemre, miszerint ebben a témában nem igényeltem bizonyítékot. És ebben az esetben én jövök ki rosszul hitelesség tekintetében a kívülállók számára. Egyelőre te vagy mókás és komolytalan, hisz gőgös és dölyfös kijelentéseidet nem szándékozol hitelessé tenni.
Az, hogy miért nem kívánsz válaszolni a kérdésemre az nem érv ...
2018-01-11 08:51:23
Fabiny Tamás: vigasztaló, nem ünneplő egyházra van szükség
... egyháznak, a médiának és a befogadóknak is tanulniuk kell. Az egyháznak meg kell tanulnia úgy beszélni a médiában, hogy egyszerre legyen figyelemfelkeltő, érthető és egyértelmű a hívek és a kívülállók számára.
Ugyanakkor a média embereinek is érzékenyebben kellene reagálniuk a politika világán kívülről érkezőkre. A média ma mindent a politikai koordinátarendszerben próbál ért...
2017-12-24 11:21:33
1 2 3 ..........36 37 .....54 55 .....72 73 74 
Címkék: Náray Tamás, Fabiny Tamás, Descartes Meditációi, Shariah Police, magvető vetni, németországi önjelölt, reflektorfényt keresed, kívülállók izgalmasnak, erősnek tűnő, hamis tanúk, saját értékrendemben, érzelmi zsarolást, érzelmi irányítást, manipulálásomat pedig, tizenkét apostol, példabeszéd értelme, kívülállók azonban, testület szerint, wuppertali tartományi, ország nyugati, korábbi kijelentésemre, kívülállók számára, média embereinek, politika világán, példabeszédekben, figyelemfelkeltő, kijelentéseidet, vallásrendőrség, manipulálásomat, intelligensebb, megtudhatjátok, újratárgyalják, értékrendemben, visszautasítom, kijelentésemre, reflektorfényt, szándéktalanul, kalandvággyal, érzékenyebben, egyenruhának, lélekszámunk, németországi, narancssárga, befogadóknak, központjában, szolgáltatsz, megfélemlítő, bizonyítékot, megmutathasd, tekintetében, megkérdezték, napjainkban, szándékozol, gondolkozom, nyilvánvaló, izgalmasnak, megtagadják, komolytalan, láthatósági, excentrikus, tanítványai, példabeszéd, keresztúton,
© 2013 TVN.HU Kft.