Regisztráció  Belépés
Trócsányi: sok kérdést kell még megvitatni a közigazgatási bíráskodás témakörében
... igazgatásában az igazságügyi miniszter. Erről csak a bírói függetlenség szem előtt tartásával lehet gondolkodni. Az igazságügyi miniszter elsődlegesen kvázi gondnoki feladatokat lát el, költségvetési, épületgazdálkodási és egyéb kérdésekkel foglalkozik - mondta a miniszter.
Trócsányi László leszögezte: a bírói függetlenség a demokrácia állócsillaga, kiemelt fontosságú alkotmá...
2018-06-18 14:22:26
Senki nem akarja az MTA-t állímosítani, tehát készüljünk fel
... államosítására


Lázár Gergő | Június 16, Szombat | 17:34

Budapest, 2018. június 16., szombat (MTI) - Nem sérti a Magyar Tudományos Akadémia (MTA) autonómiáját a testület költségvetését érintő törvénymódosítás - mondta Palkovics László innovációs és technológiai miniszter az M1 aktuális csatornának.

“Senki ne...
2018-06-17 05:43:32
LMP: elfogadhatatlan az MTA állami felügyelet alá vonása
...
A politikus szerint a kormány egyeztetésre lehetőséget sem adva akar törvényt módosítani és elfogadtatni egy olyan költségvetési törvényt, amely az Akadémia költségvetésének jelentős részét, mintegy 28 milliárd forintot direkt kormányzati befolyás alá vonna.
Azt is mondta, elfogadhatatlan az a szemléletmód is, hogy államosítani akarják MTA egy részét és az ott folyó kuta...
2018-06-16 12:41:23
54 percet kapott az MTA, hogy véleményezze a törvényjavaslat
...
54 percet kapott az MTA, hogy véleményezze a törvényjavaslatot, amely elveszi a költségvetése felét

Urfi Péter POLITIKA június 15., péntek 19:41


Június 12-én, kedden 10 óra 36 perckor levelet kapott a Palkovics László vezette Innovációs és Technológiai Minisztériumtól (ITM) a Magyar Tudományos Akadémia, pontosabban annak Jogi és és Igazgatási Főosz...
2018-06-16 08:21:44
Költségvetés - DK: ez a topogás költségvetése
...
Varju László, a párt alelnöke, az Országgyűlés költségvetési bizottságának elnöke szerdai, MTI-hez eljuttatott közleményében azt írta, bár a Fidesz gyors gazdasági növekedést tervez, a költségvetés semmilyen, az emberek számára fontos területen nem képes kezelni az egyre szorongatóbb helyzetet.
Mint írta: Magyarországnak egyetlen célja lehet: európai életet teremtenyűlni...
2018-06-13 17:31:59
Az ellenzék a kétharmad összeizzadása után sem állt meg a le
... Gáborral, hogy a pártja nem indul el hivatalosan az MSZP-P választási szövetséggel együtt, mert akkor 15 százalékra emelkedett volna a bejutási küszöbük, de az MSZP és a Párbeszéd majd a költségvetési támogatásából fizet a Liberálisoknak. Molnár ellen a háttéralku miatt fegyelmi eljárás indult.
Molnár Zsolt érkezik az MSZP választmányi ülésére a Kispesti Munkásotthon Mûv...
2018-05-29 22:04:00
Dömötör: a kormány kedden benyújtja a "Stop Soros" törvénycsomagot
... korábbi cikkében még arról írt, hogy ha az elosztási mechanizmus nem lesz egy kötelező, állandó eleme a menekültügyi rendszernek, akkor az össze fog omlani.
A következő uniós költségvetés ügyében a Miniszterelnöki Kabinetiroda parlamenti államtitkára azt mondta: a kormány foggal-körömmel ragaszkodik ahhoz, hogy ne csökkenthessék Magyarország EU-s forrásait, már csak azért sem...
2018-05-29 17:02:29
Kiszámoltuk, hogy forintra mennyit bukott az állam a letelep
... csökken, a letelepedési kötvény hozama ezt már nem követi, a 2 százalékot mindenképpen kifizeti.


A másfél százalékos szabály miatt az első két sorozatban nyert a magyar költségvetés, a piaci finanszírozáshoz képest 10,7 milliárd forintot. De mivel 2015 után óriásit zuhantak a magyar kötvényhozamok, életbe lépett a kétszázalékos szabály. Innentől kezdve a fennmara...
2018-05-26 11:50:17
Elképesztő alázást kapott Orbán – Soros György nyilatk
... létrehozott és bevetett stabilitációs alapok forrásainak a mobilizálását is javasolja a finanszírozás biztosítására.

Hosszabb távon egyébként is szükség van a közösségi költségvetés összegének növelésére, a felzárkóztatásra és a mezőgazdaságra szánt támogatások jelentős csökkentésére, új bevételi források biztosítására, hogy az Európai Unió képes legyen megbírkózni a me...
2018-05-11 21:26:40
A jég hátán is megélő fiatalokkal építené a virágzó Magyaro
... következő ciklusban.

1. ,,2030-ig tervezünk"

A hosszabb távú tervezést részben azzal magyarázta beszédében Orbán Viktor, hogy a következő uniós költségvetés is a következő évtized végére fut ki. Vagyis szó sincs már sem arról, hogy 2020 után nem lesz EU-pénz, sem arról, hogy nem is szorulunk rá erre a pénzre.

Azt is világossá tette...
2018-05-11 20:59:01
1 2 3 ........................76 77 ............114 115 ...........151 152 153 
Címkék: Stop Soros, Soros György, Trócsányi László, Lázár Gergő, Magyar Tudományos Akadémia, Palkovics László, Urfi Péter POLITIKA, Technológiai Minisztériumtól, Igazgatási Főosz, Varju László, Molnár Zsolt, Kispesti Munkásotthon M&#251, Miniszterelnöki Kabinetiroda, Magyarország EU-s, Európai Unió, Orbán Viktor, közigazgatási bíráskodás, topogás költségvetése, kétharmad összeizzadása, kormány kedden, virágzó Magyaro, igazságügyi miniszter, bírói függetlenség, demokrácia állócsillaga, testület költségvetését, politikus szerint, kormány egyeztetésre, olyan költségvetési, költségvetése felét, párt alelnöke, költségvetés semmilyen, emberek számára, egyre szorongatóbb, bejutási küszöbük, költségvetési támogatásából, háttéralku miatt, elosztási mechanizmus, menekültügyi rendszernek, következő uniós, kormány foggal-körömmel, letelepedési kötvény, másfél százalékos, magyar költségvetés, piaci finanszírozáshoz, magyar kötvényhozamok, kétszázalékos szabály, finanszírozás biztosítására, közösségi költségvetés,
© 2013 TVN.HU Kft.