Regisztráció  Belépés
Hitelminősítés - Megerősítette az EU lehetséges legjobb osztályzatát a Moody's
...
A nemzetközi hitelminősítő az osztályzati megerősítéshez fűzött, péntek éjjel Londonban ismertetett elemzésében hangsúlyozta azt is, hogy EU legmagasabb besorolású tagországai elkötelezettek az uniós finanszírozási rendszer megfelelő állapotának fenntartása mellett.
A Moody's megállapította, hogy javulnak az EU-gazdaságok hitelképességi mérőszámai. Az elemzés szerint ezt...
2018-09-15 07:04:24
A hódmezővásárhelyi önkormányzat hitelfelvételét kezdeményezte a polgármester
...
A 15 éves lejáratú hitelt a város a strandon végrehajtandó, költségmegtakarítást eredményező beruházásra, illetve útfelújításra fordítaná. A polgármester szerint a fejlesztésnek köszönhetően a strand gazdaságosabban működhetne, így a beruházás megtérülne.
Varga Jánosné, az önkormányzat könyvvizsgálója a vita során kifejtette, egy ilyen költséges beruházás pontosabb előké...
2018-09-14 21:32:41
A spanyol kormányfő és az osztrák kancellár szerint meg kell erősíteni az EU és Afrika kapcsolatát
... igényel.
A megbeszélésen Sebastian Kurz ismertette az osztrák uniós elnökség prioritásait, továbbá kitértek Nagy-Britannia EU-ból való kiválásának kérdésére (Brexit), és az Európai Unió új költségvetése is szóba került egyebek mellett.
Az osztrák kancellár a szeptember 19-20-án Salzburgban tartandó informális EU-csúcstalálkozó előkészítése alkalmából tett látogatást a sp...
2018-09-12 21:13:52
ÁSZ: szabálytalanságok a Nemzeti Sportközpontok pénzügyi és vagyongazdálkodásában
...
Az ÁSZ keddi sajtóközleménye szerint az ellenőrzés során megállapították, hogy az NSK "belső kontrollrendszere nem biztosította a közpénzekkel és a nemzeti vagyonnal való átlátható, szabályszerű, gazdaságos, hatékony és eredményes gazdálkodás feltételeit." Az ÁSZ vizsgálata során problémákat fedezett fel az intézmény szervezeti és működési folyamataiban, illetve belső szabály...
2018-09-11 12:22:14
Illegális bevándorlás - Német lap: Brüsszel egységesítené és szigorítaná a kitoloncolási szabályokat
...
A brüsszeli bizottság még nem nyilvános javaslata szerint a Frontex létszámát 1500-ról 10 ezerre, költségvetését pedig csaknem háromszorosára, 35 milliárd euróra (11 450 milliárd forint) kell növelni a következő, 2021-2027-es EU-s költségvetési ciklusban.
Brüsszel kiemelten foglalkozik az elutasított menedékkérők kitoloncolásának kérdésével, mert 2017-ben az elutasított ...
2018-09-10 12:21:52
Ukrajna 400 ezer dollárt fizetett be önkéntesen az Európa Tanács költségvetésébe
...
A külügyminiszter ezt azzal indokolta, hogy - mintfogalmazott -Oroszország "pénzügyi zsarolást" alkalmaz az Európa Tanács ellen. "Ebben a nehéz időben a szervezetnek szüksége van a támogatásunkra" - írta Klimkin, kérve a többi tagállamot, hogy csatlakozzon Ukrajnához, mert "különbenaz ET nem tudja továbbaikban megvédeni értékeit és alapelveit."
Az ukrán ET-küldöttség a ...
2018-09-04 22:24:03
Nem járult hozzá a román védelmi tanács a nemzetbiztonsági intézmények költségvetésének lefaragásához
...
Hozzátette: nem rekesztette be, csak felfüggesztette a CSAT ülését, alkalmat adva a kormánynak, hogy olyan tervezetet terjesszen elő, amely nem faragja le - szerinte indokolatlanul - a titkosszolgálatok és más intézmények forrásait, miközben az egyébként "erőteljesen pozitív" kiigazítás más szektoroknak jelentős többletforrásokat irányoz elő.
Iohannis szerint a kormány s...
2018-09-04 22:03:00
Ismét fallal vehetik körül Berlin egy részét
... legolcsóbb két órára szól, a legdrágább - az úgynevezett diplomatavízum - pedig a rendezvény teljes időtartamára. Egyszerre legfeljebb háromezer látogatót engednek be.
A vállalkozás költségvetése 6,6 millió euró, finanszírozója egy filantróp orosz üzletember, Szergej Adonyev.
A falat a berlini fal ledöntésének napján, november 9-én lebontják, ugyancsak egy művészeti esem...
2018-08-29 17:03:57
Salvini: Európa sorsdöntő fordulat előtt áll
...
Salvini hangsúlyozta, egy új politikai szövetségen dolgoznak a jövő évi Európai Parlamenti választásokra "egy új Európa, egy új Európai Bizottság" érdekében. "Európa sorsdöntő fordulat előtt áll, történelmi pillanat lesz ez az egész kontinensen" - jegyezte meg.
Hozzátette: "a mi politikai mozgalmaink és kormányaink képviselte értékeket akarjuk középpontba állítani, egye...
2018-08-29 10:09:00
Macron a nagyköveti értekezleten elindítja az európai parlamenti választási kampányát
... misszióvezetők hagyományos éves értekezletén a köztársasági elnök mindenekelőtt az Európai Unió reformjára tett célkitűzéseire fog emlékeztetni, amelyeknek legfőbb pontjai az eurózóna közös költségvetése, a közös védelmi politika, az internetes óriások európai megadóztatása és a menekültügyi politika uniós harmonizációja.
Az Elysée-palota tanácsadói elismerték, hogy a föderat...
2018-08-26 15:22:21
1 2 3 ................................197 198 .................296 297 ................394 395 396 
Címkék: Nemzeti Sportközpontok, Európa Tanács, Varga Jánosné, Sebastian Kurz, Nagy-Britannia EU-ból, Európai Unió, Szergej Adonyev, Európai Parlamenti, Európai Bizottság, hódmezővásárhelyi önkormányzat, spanyol kormányfő, osztrák kancellár, kitoloncolási szabályokat, román védelmi, nemzetbiztonsági intézmények, nagyköveti értekezleten, európai parlamenti, nemzetközi hitelminősítő, osztályzati megerősítéshez, uniós finanszírozási, elemzés szerint, strandon végrehajtandó, polgármester szerint, fejlesztésnek köszönhetően, strand gazdaságosabban, beruházás megtérülne, önkormányzat könyvvizsgálója, vita során, ilyen költséges, megbeszélésen Sebastian, osztrák uniós, szeptember 19-20-án, ellenőrzés során, nemzeti vagyonnal, intézmény szervezeti, brüsszeli bizottság, elutasított menedékkérők, nehéz időben, szervezetnek szüksége, többi tagállamot, ukrán ET-küldöttség, úgynevezett diplomatavízum, rendezvény teljes, vállalkozás költségvetése, filantróp orosz, művészeti esem, egész kontinensen,
© 2013 TVN.HU Kft.