Belépés
Szakértő: nem sikertörténet a svéd integráció
... kísérletekről a szakértő elmondta: a jelek szerint egyik párt sem hajlandó feladni a programját. A helyzet lassan tarthatatlanná válik, mert november közepén el kell fogadni az új költségvetést, valamint új kormányt kell alakítani. Ha ez nem történik meg, akkor legkésőbb december 25-éig új választásokat kell kiírni, amire hatvan éve nem volt példa Svédország történetében - mutatot...
2018-10-21 10:11:50
Csaknem négymilliárd dolláros újabb hitelprogramról készül megállapodni az IMF Ukrajnával
... megállapodást a hitelprogramról az IMF igazgatótanácsának kell jóváhagynia. A testület pedig a kérdéssel azután fog foglalkozni, hogy az ukrán parlament jóváhagyja a jövő évi állami költségvetést, valamint Kijev megteszi a valutaalap által szorgalmazott lakossági gázár- és távhőszolgáltatási díj-emelést.
Pénteken rendkívüli ülést tartott az ukrán kormány, amelyen Volodimir H...
2018-10-20 15:43:58
Újabb gyanúsított a mórahalmi Mini Hungary Park ügyében
... ügynökségnek. Így el nem végzett munkákra és be nem szerzett dolgokra is kérték a támogatások kifizetését, valamint a már kifizetett támogatások elszámolását.
Az állami és az uniós költségvetést ténylegesen 436 millió forint vagyoni hátrány érte, amelyből a végrehajtási eljárás során mintegy 50 millió forint térült meg, mivel az utolsó, záró kifizetési csomagot a támogató nem...
2018-10-11 10:02:06
Illegális bevándorlás - Uniós menekültügyi hivatal: több mint egymillió menedékkérelem vár még elbírálásra
... bizottsági javaslat az ügynökség pénzügyi eszközeinek bővítését is szorgalmazza azér...
2018-10-10 14:22:52
PM-államtitkár: tartható a 2,4 százalékos GDP-arányos hiánycél
... foglalkoztatottak számának emelkedésével, a bérek nagyon jelentős növekedésével, és ezzel együtta központi bevételeinél többleteket láthatunk. "Több területen arra számítok, hogy a jóváhagyott költségvetést meghaladó bevételeket láthatunk az év végével" - mondta Banai Péter Benő.
Jelezte: a gazdaság kifehérítését célzó intézkedések is többlet bevételeket hoztak a büdzsének, p...
2018-10-08 20:20:56
Emlékeztetőt írtak alá visegrádi országok az EU következő keretköltségvetésének finanszírozásáról
... közötti időszak többéves pénzügyi keretét, amely - mint mondta - az Európai Bizottság javaslata alapján hátrányosan érinti Közép-Európát. A visegrádi országok más szerkezetű uniós költségvetést javasolnak, pénteken aláírt közös nyilatkozatuk arra is kitér, hogy az átalakítás miatti hiányokat milyen forrásokból lehet pótolni - közölte.
Peter Kazimír újságíróknak kifejtette, a ...
2018-10-05 19:02:14
Varga: közösen lépnek föl a V4-ek az uniós befizetések ügyében
... keretét (Multiannual Financial Framewor, MFF), amely - mint mondta - az Európai Bizottság javaslata alapján hátrányosan érinti Közép-Európát. A visegrádi országok más szerkezetű uniós költségvetést javasolnak, pénteken aláírt közös nyilatkozatuk arra is kitér, hogy az átalakítás miatti hiányokat milyen forrásokból lehet pótolni - közölte.
Az uniós forrásokat nem a térség bün...
2018-10-05 18:13:06
Krónika 7. rész (azonnali kérdések)
... fordítandó forrásokat, amivel csődbe vitték őket. Megjegyezte azt is, hogy "Magyar Bálint maffiarendszere", amely a PPP-ken keresztül működött, a mai napig nyomasztja a magyar oktatási költségvetést.
Azzal kapcsolatban, hogy megmaradnak-e a korábbi oktatási formák a Corvinuson, azt mondta, "a szándékunk szerint igen".
DK: a Fidesz eltörölné a közvetlen főpolgármester-vál...
2018-10-01 17:44:12
ITM: Brüsszel emelje tízszeresére a magyaroknak és a régiónak szánt innovációs forrásokat
... egyetért azzal, hogy a versenyképességet javítani kell, ugyanis Európa csak így tud versenyezni a világ más régióival. Ehhez véleménye szerint a 2020 utáni, felzárkózásra szánt uniós költségvetést (MFF) legalább jelenlegi szintjén kell tartani.
"A következő hét éves periódusra szóló uniós költségvetés innovációra szánt forrásainak bővítésével Magyarország egyetért, ugyanakkor...
2018-09-28 17:54:14
Németh Szilárd: a Fidesz EP-képviselői kérjék számon Avramopuloszon az ENSZ-ben elmondott beszédét!
... vezető legális útvonalak megerősítését, valamint a migránsok európai munkavállalásának támogatását. Azt is elképesztőnek nevezte, hogy a migrációs menedzsmenttel kapcsolatos uniós költségvetést 35 milliárd euróra emelnék, és hogy "a kötelező kvóta megint belendül ebben a történetben".
"Mi ez, ha nem a teljes lakosságcserére való felkészülés?" - tette fel a kérdést a fideszes ...
2018-09-28 14:47:41
1 2 3 ............................175 176 ..............263 264 ...............350 351 352 
Címkék: Mini Hungary Park, Németh Szilárd, Fidesz EP-képviselői, Volodimir, Banai Péter Benő, Európai Bizottság, Peter Kazimír, Multiannual Financial Framewor, Magyar Bálint, svéd integráció, mórahalmi Mini, uniós befizetések, régiónak szánt, szakértő elmondta, jelek szerint, helyzet lassan, testület pedig, kérdéssel azután, ukrán parlament, valutaalap által, ukrán kormány, támogatások kifizetését, uniós költségvetést, végrehajtási eljárás, ügynökség pénzügyi, bérek nagyon, jóváhagyott költségvetést, gazdaság kifehérítését, visegrádi országok, átalakítás miatti, uniós forrásokat, magyar oktatási, korábbi oktatási, szándékunk szerint, versenyképességet javítani, 2020 utáni, migránsok európai, migrációs menedzsmenttel, kötelező kvóta, teljes lakosságcserére, maffiarendszere, lakosságcserére, hitelprogramról, tarthatatlanná, avramopuloszon, menedzsmenttel, menedékkérelem, főpolgármester, kifehérítését, költségvetést, megerősítését, választásokat, elképesztőnek, kísérletekről, sikertörténet, nyilatkozatuk,
© 2013 TVN.HU Kft.