Regisztráció  Belépés
Sziget - Mintegy tízezren már a helyszínen vannak
... Sons, a Dua Lipa, Kygo, az Arctic Monkeys, Liam Gallagher és Shawn Mendes. Kádár Tamás kiemelte: idén a befektetőkkel közösen 12 százalékkal 8,6 milliárd forintra tudták növelni a költségvetést, és csak a nagyszínpados fellépőkre egymilliárddal többet költhetnek. Több mint száz országból érkeznek vendégek.
A Nagyszínpad előtt mintegy 60 ezren tudnak egyszerre szórakozni, csak...
2018-08-07 22:59:56
Jobbik: a férfiak is vonulhassanak nyugdíjba 40 év munkaviszony után!
... kezdeményezéssel a jövő évi költségvetés vitája során is; számításaik szerint 2019-ben ez a megoldás 40, a rendszer kiteljesedése után évi 150-160 milliárd forintjába kerülne a büdzsének.
A költségvetést ez nem rendítené meg - jelentette ki az ellenzéki politikus, olyan statisztikákat idézve, amelyek szerint a hatvan év feletti lakosság tizede megváltozott munkaképességűnek s...
2018-08-06 11:51:52
DK: több tízezer áldozata van a Fidesz egészségpolitikájának
... meghalt, halálát valószínűleg szívinfarktus okozta - közölte, megjegyezve: ez egy megfelelően működő egészségügyben nem fordulhatott volna elő.
Rónai Sándor e...
2018-07-31 12:41:20
PM: a pénzügyi tudatosságra a tanulók a legfogékonyabbak
... számításba egy második, harmadik vagy negyedik ajánlatot, legyen szó akár hitelfelvételről vagy megtakarításról - tette hozzá.
A helyettes államtitkár szerint a családoknak saját költségvetést kellene készíteniük, amely segít a kiadások és a bevételek egyensúlyban tartásában.
Balogh László a Kossuth Rádió 180 perc című műsorában elmondta, aki módszeresen végiggondolja, ...
2018-07-30 11:48:46
A spanyol parlament elutasította a kormány által javasolt új költségvetési hiánycélokat
... hogy a kormány nem egyeztetett velük előzetesen a számokról.
A törvényi előírások szerint a kabinetnek egy hónapja van, hogyúj javaslatot terjesszen a parlament elé. A jövő évi költségvetést pedig szeptember 30-ig kell nyújtania a törvényhozásnak.
A spanyol sajtó a kisebbségi szocialista kormány értelső nagy pofonként értékelte a szavazás eredményét.
A Spanyol Szoc...
2018-07-27 17:03:38
Felfüggeszti a várakozást Orbán Viktor parlamenti dolgozószobája előtt Varga-Damm Andrea
... akkor folytatja majd a parlamenti dolgozószoba előtti akcióját és várni fog Orbán Viktor válaszára.
Varga-Damm Andrea utalt arra: péntek délután, amikor elfogadták a 2019-es költségvetést, világossá vált számára, hogy sem a kilakoltatások felfüggesztéséről, sem pedig az ápolási díjak minimálbérre emeléséről nem születik döntés, és nem lesz napirenden ennek a két problémának a...
2018-07-22 15:35:28
Több mint ötven törvényjavaslatról döntött a Ház a választás óta
... fele, összesen huszonhat nemzetközi szerződések kihirdetéseit tartalmazza. A parlament a korábbi évekhez hasonlóan most is még az első félévben törvénybe foglalta a következő évi költségvetést, emellett az alaptörvény hetedik módosításáról is rendelkezett.
Az előző ciklust követően ezúttal is Rétvári Bence, az Emberi Erőforrások Minisztériuma (Emmi) parlamenti államtitkára sz...
2018-07-22 15:25:19
Költségvetés - Halász: ha az ellenzéken múlna, most sem léphetnének előrébb a magyar családok
... akik eltörölték a családi és az otthonteremtési adókedvezményt, a hároméves gyest, és akik agyonadóztatták a munkavállalókat és a vállalkozásokat is, most sem szavazták meg a 2019-es költségvetést, amely pedig tovább erősíti a családokat, a gazdaságot, a foglalkoztatást és a biztonságot".
A Fidesz frakcióvezető-helyettese azt mondta: Gyurcsánytól a Jobbikon és a szocialistáko...
2018-07-21 15:55:57
Krónika - 1. rész (napirend előtt: nemzeti érdekek, egészségügy, forint)
... gátlástalan alakulathoz, amelyet megrészegített a hatalom, de szerencsére annyira, hogy semmi esélyük, hogy újra kormányra kerüljenek".


Az MSZP önálló egészségügyi költségvetést nyújt be


Bangóné Borbély Ildikó, az MSZP képviselője a Semmelweis-nap alkalmából megköszönte az egészségügyben dolgozók munkáját és arról beszélt, katasztrofális állapoto...
2018-07-02 21:04:10
Enneagram - Hatos Archetípus Szintjei
... illik az átlagos Hatosokhoz is. Ebben az állapotban esetleg több állást is elvállalhatnak, vagy szabadidejüket azzal tölthetik, hogy karbantartják otthonukat vagy ellenőrzik a családi költségvetést. Mások azt gondolhatják, hogy biztos elegük van a rengeteg munkából és teherből, ami láthatóan rájuk nehezedik, de a Hatosokon az látszik, hogy lelkesen teljesítik vállalásaikat és köte...
2018-07-01 00:37:30
1 2 3 ............................174 175 ..............262 263 ..............348 349 350 
Címkék: Orbán Viktor, Varga-Damm Andrea, Hatos Archetípus Szintjei, Arctic Monkeys, Liam Gallagher, Shawn Mendes, Kádár Tamás, Rónai Sándor, Balogh László, Kossuth Rádió, Spanyol Szoc, Rétvári Bence, Emberi Erőforrások Minisztériuma, Bangóné Borbély Ildikó, helyszínen vannak, pénzügyi tudatosságra, spanyol parlament, kormány által, várakozást Orbán, ellenzéken múlna, magyar családok, befektetőkkel közösen, nagyszínpados fellépőkre, rendszer kiteljesedése, ellenzéki politikus, megfelelően működő, helyettes államtitkár, családoknak saját, bevételek egyensúlyban, törvényi előírások, spanyol sajtó, kisebbségi szocialista, szavazás eredményét, parlamenti dolgozószoba, 2019-es költségvetést, kilakoltatások felfüggesztéséről, ápolási díjak, korábbi évekhez, első félévben, alaptörvény hetedik, előző ciklust, otthonteremtési adókedvezményt, hároméves gyest, egészségügyben dolgozók, átlagos Hatosokhoz, állapotban esetleg, családi költségvetést, rengeteg munkából, kezdeményezéssel, hitelfelvételről,
© 2013 TVN.HU Kft.