Belépés
A dió 8 pozitív hatása a szervezetre
... szervezetünk E-vitaminnal való megfelelő ellátásáról, amely egy zsírban oldódó antioxidáns. Ezáltal erősítjük immunrendszerünket, segítjük a nyálkahártya megfelelő működését és szervezetünk könnyebben égeti el a telített zsírsavakat is.
5. Cukorbetegség

A dió magas Omega-3 tartalma miatt javítja a szervezet inzulintermelését, ezért a cukorbetegségre hajlamosaknak a...
2018-10-16 11:06:32
Fidesz: Brüsszel a migránsok szervezett beutaztatását akarja bevezetni
... javaslatként értékelte. Úgy fogalmazott: most éppen azt találták ki, hogy a migránsok gyakorlatilag automatikusan beutazási vízumot kaphatnának az EU külképviseletein, hogy mihamarabb és minél könnyebben beutazhassanak az Európai Unióba, és itt kezdhessék el bevándorlási kérelmük intézését.
Szavai szerint a humanitárius vízum azt jelentené, hogy az eddigieknél is jóval könnye...
2018-10-11 12:41:56
25 érv a teafogyasztás mellett
... teherbírását is.

Legyőzi az influenzát

A fekete tea hatékony védelmet nyújt az influenza ellen. Nemrég kimutatták, hogy aki napi kétszer gargalizál fekete tea kivonattal, könnyebben ellenáll a vírusnak.

A tea rendkívül sokoldalú ital, ihatjuk jéghidegen vagy melegen. Több mint 1500 fajta tea létezik a világon - találjuk meg a számunkra legked...
2018-10-10 20:19:07
Jézus követése
... még sorolhatnám.
Minél jobban, odaadóbban követik Jézust az övéi, annál inkább hasonlóvá válnak hozzá, annál jobban meg tudják különböztetni az idegen hangot az övétől, és annál könnyebben fordulnak el attól. Te hogy állsz ebben a kérdésben? Miben áll a te Jézus-követésed, és miben áll az idegentől való elfordulásod?

GYERMEKI RAGASZKODÁS
A kisgyermek, hiába pr...
2018-10-10 15:02:53
Érdekesség a vércsoportokról
... rendelkezőknél.
Szintén érdekes, hogy a Torontói Egyetem korábbi kutatásai szerint a 0 vércsoportúak szervezete ellenállóbb a maláriával szemben. Szerintük ez azért van így, mert az emberi immunsejtek könnyebben felismerik a fertőzött 0-s típusú vérsejteket, így gyorsabban tudnak reagálni. Az immunitás viszont csak egy része a történetnek.
A vércsoport a nők termékenység...
2018-10-10 13:52:56
Újra járnak a vonatok Tokaj és Rakamaz között
...
A vonatforgalom újra elindult ezen a szakaszon. Várhatóan kora délutánra visszaáll a menetrendszerű közlekedés a Miskolc-Szerencs-Nyíregyháza vonalon - tudatta a MÁV.
A helyszínelés ideje alatt a két város között vonatpótló buszok szállították az utasokat. A balesetben az autó vezetője könnyebben megsérült....
2018-10-10 13:21:33
A banán jótékony hatásai a bőrre, a hajra, és az egészségre
... is, bármelyik hajpakolást is készíti el, mindenképpen figyeljen oda, hogy a banán pépes legyen, darabok nélkül. Másodszor, soha ne hagyja, hogy a maszk teljesen megszáradjon haján, így könnyebben eltávolíthatja hajáról, mint a már megszáradt banánt, amely ragacsos lesz. Száradás közben lehet, hogy haját kicsit merevnek fogja érezni, de a teljes száradás után érezni fogja jótékony ...
2018-10-08 20:59:36
A bazsalikom bőrre, hajra és egészségre ...
... mézzel fogyasztott bazsalikomlevél távol tartja a bárányhimlőt.
• Ha a kisbaba fogínyét rendszeresen bekenik bazsalikomfőzettel és mézzel a fogzást megelőzően, a fogak könnyebben nőnek ki.
• A mézes bazsalikomfőzet enyhülést nyújt a gyerekek köhögésére és fájó torkára.
• A meleg bazsalikomfőzet megszabadít a bélférgektől.

6. Fog...
2018-10-08 18:43:07
Próba-meditáció az elalvásodért
... ki ezt a katonai technikát, és merülj mély álomba pár perc alatt!


Az amerikai katonaság, a U.S. Navy Pre-Flight School által kifejlesztett technikával most azok is könnyebben álomba szenderülhetnek, akiknek komoly problémáik vannak ezen a téren.

A módszer lényege, hogy testrészről testrészre kezdj el lazítani, majd 10-ig elszámolva az elmédet is ki kel...
2018-10-08 15:39:27
Lövöldözés volt Józsefvárosban, a támadók feladták magukat
... - olvasható a közleményben.
A tanúk elmondása szerint a két társaság szóváltásba keveredett, aztán dulakodni kezdtek, majd a 22 éves fiatal rálőtt a másik társaságra, két férfit könnyebben megsebesített.
A BRFK közleménye szerint a feltétezett elkövetők egy autóban várták a hazatérő másik családot. A vita egy korábbi üzleti ügy miatt alakult ki.
A rendőrséget a sért...
2018-10-07 17:11:57
1 2 3 ..................882 883 .........1323 1324 .........1763 1764 1765 
Címkék: Európai Unióba, GYERMEKI RAGASZKODÁS, Torontói Egyetem, Navy Pre-Flight School, migránsok szervezett, teafogyasztás mellett, vonatok Tokaj, banán jótékony, bazsalikom bőrre, támadók feladták, zsírban oldódó, nyálkahártya megfelelő, telített zsírsavakat, szervezet inzulintermelését, cukorbetegségre hajlamosaknak, migránsok gyakorlatilag, humanitárius vízum, influenza ellen, világon &#8211, számunkra legked, idegen hangot, idegentől való, maláriával szemben, emberi immunsejtek, immunitás viszont, vonatforgalom újra, menetrendszerű közlekedés, helyszínelés ideje, autó vezetője, banán pépes, maszk teljesen, teljes száradás, kisbaba fogínyét, fogzást megelőzően, fogak könnyebben, mézes bazsalikomfőzet, gyerekek köhögésére, meleg bazsalikomfőzet, katonai technikát, amerikai katonaság, módszer lényege, tanúk elmondása, másik társaságra, feltétezett elkövetők, autóban várták, hazatérő másik, korábbi üzleti, külképviseletein, bazsalikomfőzet, bazsalikomlevél, vércsoportokról, cukorbetegségre,
© 2013 TVN.HU Kft.