Regisztráció  Belépés
Vizes vb - A tömegközlekedési eszközök igénybe vételére buzdítják a szurkolókat
...
Péntek esti közleményükben emlékeztetnek arra, hogy a nagy érdeklődésre számot tartó versenyek helyszínének közvetlen közelében nincs lehetőség parkolásra, a Duna Aréna környezetében ugyanakkor sűrített és a versenyprogramhoz igazított menetrend szerint közlekednek a tömegközlekedési eszközök.
Mint megjegyzik, érdemes akár hajóval is érkezni, a szervezőbizottság ugyanis ...
2017-07-21 22:14:51
Másodfokú hőségriasztás
... előfordulhat.


Danyi Gergő fotója, köszönjük!

Fokozódik a fülledtség is, emiatt elsősorban az asztmások panaszai erősödhetnek fel, főként zivatarok környezetében.

Erős UV-sugárzás

A 11 és 15 óra közötti időszakban továbbra i...
2017-07-21 22:12:12
Mai harmónia kártyám
... igazságos megosztásáról szól.

Ezt mondja neked:

Egy akvárium a teljes világot képviseli. Alakítsd ki önállóan a saját világodat.
Az aranyhal csak a saját környezetében érzi jól magát, elveszti csillogását, ha kiveszik a vízből.
Teremts bőséget magad körül.
Erre is gondolj: Gyűjts szólásokat, mondásokat a halról. (Pl.: Él, mint hal a vízben. T...
2017-07-21 07:37:34
A cigány-kártya
... közeljövő az egyes jegyeknek?

Kos

Sajnos a Kos számára nem túl biztató időszak jön. Sokan kihasználják gyermeki naivitását, ezért elkezd megtanulni nem bízni környezetében. Kicsit állj meg, gondold végig, kiben bízhatsz, és kiben nem, ne zárkózz be, csak légy racionálisabb, mint szoktál. Próbáld kicsit megfontolni lépéseidet, legalább mostanában.

B...
2017-07-21 05:02:34
Hőség - A hétvégi esőzések ellenére sem enyhül a meleg
... kialakulhatnak.
Szombaton napos és - főként a déli óráktól - erősebben gomolyfelhős időszakok egyaránt lesznek. Bárhol kialakulhat zápor, zivatar. A változó irányú szél zivatar környezetében viharossá is fokozódhat. A leghidegebb órákban 16-22 fok lehet. Napközben 32-36 fokig melegszik a levegő.
Vasárnap sok napsütés várható, zápor, zivatar elszórtan alakulhat ki. Zivata...
2017-07-20 13:52:24
Spongya Bob sztreccs figura két féle - Simba
féle - Simba leírása:Spongya Bob és barátja rendkívül népszerű a gyerekek körében, ami nem is csoda, hiszem számtalan izgalmas és vicces kalandba keverednek a tengerfenék varázslatos környezetében. Ez a gumiszerű sztreccs anyag nagyon jól illik a két mesefigurához, hiszen a valósában is valami hasonló tapintásúnak lehet őket elképzelni. A gumi szerű anyagból készült mesehősöket a ...
2017-07-20 08:05:43
Kovács Béla tagadta a költségvetési csalás vádját a kihallgatásán
... minőségében Paksra is kísért orosz delegációt.
Hangsúlyozta: senkire nincs ráírva, hogy kém, ám ha a magyar titkosszolgálatoknak volt tudomásuk arról, hogy kémek tűntek fel a környezetében, akkor figyelmeztetniük kellett volna.
Azzal kapcsolatban, hogy az ügyészség június 23-i idézésére miért nem jelent meg, megismételte, hogy Abháziában tartózkodott, ahol vérmérgezés mi...
2017-07-19 14:53:30
Donald Trumpnak nyilvánosságra kell hoznia, hogy kiket fogadott floridai üdülőkomplexumában
... és az Etikáért Washingtonban (CREW) nevű civil szervezet keresete nyomán. A bíró elfogadta a civil szervezet érvelését, miszerint átláthatóságra van szükség az elnök munkájában és környezetében.
"A közvéleménynek joga van tudni, hogy kivel találkozik az elnök és a környezetében dolgozók csapata" - érvelt bírósági beadványában Noah Bookbinder, a CREW igazgatója.
Beiktat...
2017-07-17 21:34:16
Ismét 30 fok feletti maximumok várhatók a jövő héten
... minimumhőmérséklet 15-20, a maximumhőmérséklet 30-35 fok között valószínű.
Pénteken is sok lesz a napsütés, de délután, este helyenként már lehet zápor, zivatar. Néhol megerősödik, zivatar környezetében viharossá fokozódik a szél is. A leghidegebb órákban 17-22 fok lehet. Napközben 32-37 fokig melegszik a levegő.
Szombaton a több-kevesebb napsütés mellett több helyen ala...
2017-07-16 16:22:42
Időjárás-jelentés
... idő lesz, de kora délelőtt északkeleten még zápor, esetleg zivatar előfordulhat. A délnyugati szél éjszaka egyre nagyobb területen északnyugatira fordul és megerősödik, zivatarok környezetében viharos széllökések is lehetnek. Csütörtökön sokfelé várható erős, néhol viharos széllökésekkel kísért északnyugati szél, csak estére mérséklődik a légmozgás.
A legalacsonyabb éjszakai ...
2017-07-12 16:27:45
1 2 3 ......................276 277 ...........415 416 ...........552 553 554 
Címkék: Spongya Bob, Kovács Béla, Donald Trumpnak, Duna Aréna, Danyi Gergő, Erős UV-sugárzás, Etikáért Washingtonban, Noah Bookbinder, tömegközlekedési eszközök, hétvégi esőzések, költségvetési csalás, jövő héten, nagy érdeklődésre, versenyprogramhoz igazított, szervezőbizottság ugyanis, asztmások panaszai, teljes világot, saját világodat, aranyhal csak, saját környezetében, egyes jegyeknek, déli óráktól, változó irányú, leghidegebb órákban, gyerekek körében, tengerfenék varázslatos, gumiszerű sztreccs, gumi szerű, ügyészség június, bíró elfogadta, civil szervezet, elnök munkájában, közvéleménynek joga, környezetében dolgozók, több-kevesebb napsütés, délnyugati szél, legalacsonyabb éjszakai, figyelmeztetniük, tömegközlekedési, nyilvánosságra, kialakulhatnak, átláthatóságra, széllökésekkel, legalacsonyabb, közvéleménynek, északnyugatira, közleményükben, környezetében, megosztásáról, hőségriasztás, emlékeztetnek, kihallgatásán, washingtonban, racionálisabb, mesefigurához, költségvetési, megismételte, helyszínének,
© 2013 TVN.HU Kft.