Belépés
A wordbed átmenteni Holter vizsgálaít.
... amelyek nem mutathatók ki folyamatosan, vagyis egy pár percig, pár másodpercig tartó, hagyományos EKG-n nem láthatók. Elsősorban szívritmuszavarok kimutatására végzik, gyakran szívrohamot követően, esetleg a gyógyszeres kezelés hatásosságának ellenőrzésére.

A vizsgálathoz öntapadó tappancsokat (elektródákat) ragasztanak a mellkasra, melyeket vezetékek segítségével kötne...
2018-10-17 09:24:20
Tóth Juli: A reményből építs
... hivatásom szerint, óvónő volnék. A szakközépiskola
után, a hittudományi főiskolán hitoktatói végzettséget is szereztem. Sajnos, a tudásomat nem hasznosíthattam, mert a kisfiam születését követően egy súlyos, számomra ismeretlen betegség támadta meg a szervezetemet, ami kerekesszékbe kényerített.
Így van időm írni.

...
2018-10-16 13:07:50
Első születésnapját ünnepelte a rákoskerti Szent XXIII. ....
Első születésnapját ünnepelte a rákoskerti Szent XXIII. János-kápolna
2018. október 14. vasárnap 14:04
Névadója ünnepét követően, október 13-án emlékeztek meg a budapest-rákoskerti Szent XXIII. János-kápolna megáldásának első évfordulójáról. Az ünnepi szentmisét Michael August Blume érsek, Magyarország apostoli nunciusa mutatta be.
...............
2018-10-15 11:10:17
Csodák után csapások
... az embereket, és észrevétlenül megkeményíti a szívüket, mint ahogy a fáraóét is.
A bűnben született amber szíve igen hajlamos a megkeményedésre. Így volt ez mindjárt a bűnbeesést követően. Káin utódai csak még keményebbek lettek, még mélyebbre jutottak a bűnben.
Nóé idejében már azt olvassuk, hogy: ,,megsokasodott az ember gonoszsága a földön". Isten pedig így...
2018-10-15 09:03:26
Évközi 28. vasárnap 10.14 mai evangélium
... találkozást abban is biztosak lehetünk, hogy a Jézussal való beszélgetés közben is térdelve marad, talán csak a legvégén, a számára teljesíthetetlennek, vállalhatatlannak tűnő kérés elhangzását követően áll fel és távozik leverten, szomorúan.
Ő jónak látja önmagát, de milyennek látja őt Jézus? Biztos, hogy Jézus is meglátja benne a jót, meglátja nemes szándékát, meglátja igy...
2018-10-14 15:21:24
Darmos és Tóth véresre verték egymást a döntetlenért
... aratta.

-A nagypehelysúlyú Kovács Zoltán a Bokszvilágszövetség (WBA) dél-amerikai övét megszerző venezuelai Rafael Hernandez ellen lépett szorítóba. Egy vétlen összefejelést követően a hetedik menetben - mivel nem tudták folytatni a küzdelmet - a magyar ökölvívó technikai döntéssel, egyhangú pontozással aratott győzelmet.

- Hasonló történt Darmos József és Tó...
2018-10-13 13:21:43
Szent XXIII. János pápa
... doktorált, és ugyanebben az évben augusztus 10-én szentelték pappá. Püspöki titkár volt, és tanított a bergamói szemináriumban, majd az I. világháborúban tábori lelkészként szolgált. Ezt követően különböző feladatokat látott el Rómában, leginkább a missziók területén.
- 1925-ben aeropoliszi címzetes érsekké nevezték ki és püspökké szentelték. Diplomáciai szolgálatát Bulgáriáb...
2018-10-11 14:07:45
Fölavatták a BlackRock alapkezelő innovációs központját Budapesten
... marketingstratégiáját, valamint az ügyféladatok kezelési rendszerét.
Elmondta, a beruházás hozzájárult ahhoz, hogy az innovációs, szolgáltató és kiválósági központok az autóipart követően a második legjelentősebb ágazattá fejlődtek Magyarországon.
A tárcavezető szerint a BlackRock beruházása is bizonyítja, hogy a nemzetközi befektetők kiváló célpontként jegyzi Magyarorsz...
2018-10-11 13:21:54
Jogerősen hét évre ítéletek egy albán kábítószercsempészt
... ellenőrizték az autót, és a csomagtartóban megtalálták a vádlott dupla fenekű bőröndjét, amelyben 11 csomagban 4839 gramm marihuánát rejtettek el. Három nappal később, a vádlott kihallgatását követően, ismét átvizsgálták a vámosok a kocsit, és újabb 22 csomagban több mint húsz kilogramm marihuánát találtak a jármű hátsó futóművének jobb és baloldali zárt üreges részében.
A sz...
2018-10-11 13:12:18
Fazekastalálkozót rendeznek a hétvégén Mezőtúron
... Nagy Vera néprajzkutató a szecesszió időszakának hódmezővásárhelyi kerámiaműhelyeiről beszél, míg Vörösváry Ferenc kerámiagyűjtő, szakíró az iszlám kerámia főbb típusait mutatja be. Ezt követően a város korábbi polgármestere, Draskovits Dénes által létrehozott kerámiagyűjtemény új termébe látogatnak el.
A találkozón megemlékeznek a Túri Fazekas Múzeum 35. születésnapjáról, m...
2018-10-11 12:52:17
1 2 3 ..........3025 3026 .....4538 4539 .....6050 6051 6052 
Címkék: Tóth Juli, Szent XXIII, Michael August Blume, Kovács Zoltán, Rafael Hernandez, Darmos József, Nagy Vera, Vörösváry Ferenc, Draskovits Dénes, Túri Fazekas Múzeum, wordbed átmenteni, reményből építs, rákoskerti Szent, hétvégén Mezőtúron, gyógyszeres kezelés, vizsgálathoz öntapadó, hittudományi főiskolán, kisfiam születését, ünnepi szentmisét, bűnben született, bűnbeesést követően, ember gonoszsága, vétlen összefejelést, hetedik menetben, magyar ökölvívó, évben augusztus, bergamói szemináriumban, missziók területén, ügyféladatok kezelési, beruházás hozzájárult, autóipart követően, második legjelentősebb, tárcavezető szerint, nemzetközi befektetők, csomagtartóban megtalálták, vádlott dupla, vádlott kihallgatását, jármű hátsó, szecesszió időszakának, iszlám kerámia, város korábbi, találkozón megemlékeznek, születésnapjáról, megkeményedésre, nagypehelysúlyú, szakközépiskola, hasznosíthattam, legjelentősebb, évfordulójáról, világháborúban, hatásosságának, magyarországon, születésnapját, szemináriumban,
© 2013 TVN.HU Kft.