Belépés
Fehérorosz miniszter: határidőre elkészül az asztraveci atomerőmű
...
Kiemelte, a legszigorúbb nemzetközi biztonsági követelményeknek megfelelő 3+ generációs - a paksi bővítésnél is alkalmazandó - VVER-1200-as reaktorokkal épülő blokkok az üzemeltetést követően évente mintegy 5 milliárd köbméter földgáz megtakarítását, és mintegy 10 millió tonna széndioxid kibocsátás megelőzését teszik lehetővé.
Ija Malkina, a fehérorosz környezetvédelmi m...
2018-10-09 15:41:53
Krónika 8. rész (számvevőszéki beszámoló)
... kifogásolta az ellenzéki pártokra a választások előtt kiszabott félmilliárd forintos bírságot, ami ellen fellebbezni sem lehetett. Úgy vélte: az ÁSZ működése nem felel meg a jogállami követelményeknek és a nemzetközi sztenderdeknek sem, holott a számvevőszék ezekre hivatkozik.


DK: az ÁSZ a Fidesz ökle

Varju László, a DK képviselője Áder János köztársasá...
2018-10-02 15:23:46
Hétfőtől tilos behajtani régi, szennyező dízelautókkal a brüsszeli régióba
... ellenőrző kamerát helyeznek üzembe. Emellett a hatóságok július elseje óta figyelmeztetést küldenek azoknak a gépjármű-tulajdonosoknak, akiknek autója nem felel meg a környezetvédelmi követelményeknek. A múlt hetekben végzett előzetes ellenőrzéseken naponta mintegy 200 jármú akadt fenn - közölték.
Az október elejétől érvényes korlátozás a napilap szerint a brüsszeli autópark ...
2018-09-30 14:41:40
Szakértő: rendkívül élénk lesz az ingatlanpiac az idén
... megjegyezte, hogy a fűtéskorszerűsítés minden újonnan v...
2018-09-29 10:41:31
ITM: 7 milliárd forintból valósul meg a földmegfigyelési információs rendszer
... szolgáltatáscsomagot biztosít a projekt megvalósításhoz. A fir egyszerre veszi igénybe a kormányzati adatközpont felhő- és hoszting-szolgáltatását, amelynek alapján magas biztonsági követelményeknek megfelelő környezetben nyílik lehetőség a speciális számítási kapacitást biztosító eszközök elhelyezésére.
Fekete Gábor, Budapest Főváros Kormányhivatalának főosztályvezetője azt...
2018-09-26 13:17:50
Javaslatcsomagot dolgozott ki a gyáriparosok szövetsége a szakképzés megújításához
... felmérni. A vizsga célja, hogy a szakiskolai, szakközépiskolai és szakgimnáziumi képzésbe csak olyanok kerülhessenek, akik nem funkcionális analfabéták és megfelelnek az előírt minimum követelményeknek.
Akik az alapkompetencia-vizsgán nem felelnek meg, nem léphetnének be a szakképzési szakaszba, nekik szakképzésre felkészítő 1-2 éves áthidaló programokat indokolt szervezni. A...
2018-09-19 14:11:59
ITM: az atomenergia is segít mérsékelni az éghajlatváltozás hatásait
... üzemanyagciklussal.
A helyettes államtitkár köszönetet mondott a NAÜ által a Paks II projekt megvalósításához biztosított szakmai támogatásért.
Magyarország elkötelezettségét a nemzetközi követelményeknek való megfelelés iránt többek között az is bizonyítja, hogy kormányzati kezdeményezésre a teljes hazai nukleáris hatósági rendszert vizsgáló 2015-ös IRRS-misszió folytat...
2018-09-18 22:24:57
Multifunkciós autó- és motorsport aréna épül Nyíregyházán
... létesítmény elsősorban a ralikrossz, az autókrossz, és az utánpótlás-nevelés szempontjából kiemelt jelentőségű gokart szakágnak jelent majd valódi otthont, megteremtve a 21. századi követelményeknek megfelelő, professzionális feltételeket.
"Tervben van egy vezetéstechnikai központ, egy 50 szobás szálloda, valamint egy konferenciaközpont megépítése is itt, hiszen így edzőtábor...
2018-09-10 13:21:55
Mezőkövesd
... Szellemi Kulturális Örökség Reprezentativ listájára. Mezőkövesd iskoláival, színvonalas sportlétesítményeivel és más intézményeivel megfelel a 21. század városaival szemben támasztott követelményeknek is.

A térség gazdasági, kulturális, közlekedési központja. Évtizedek óta egyre többen választják Mezőkövesdet ,,Matyóföld szíve"-ként emlegetett várost pihenés...
2018-09-06 21:15:32
Rába Csoport: 639,2 millió forint adózott nyereség az első fél évben
... folyamatosan bővül, ugyanakkor a stabil pénzügyi háttérrel és a vevői igényekre szabott termeléssel sikerrel felelnek meg a termelékenységgel és hatékonysággal szemben támasztott követelményeknek is.
"Stratégiai piacainkra koncentrálunk elsősorban, ám folyamatosan modernizálódó gyártási technológiánk és kapacitásaink további üzleti lehetőségek kiaknázását is lehetővé teszik"...
2018-08-29 10:10:27
1 2 3 .............................92 93 ...............138 139 ..............183 184 185 
Címkék: Rába Csoport, Varju László, Áder János, Fekete Gábor, Budapest Főváros Kormányhivatalának, Paks II, Szellemi Kulturális Örökség Reprezentativ, asztraveci atomerőmű, brüsszeli régióba, földmegfigyelési információs, gyáriparosok szövetsége, szakképzés megújításához, éghajlatváltozás hatásait, legszigorúbb nemzetközi, paksi bővítésnél, üzemeltetést követően, fehérorosz környezetvédelmi, ellenzéki pártokra, választások előtt, jogállami követelményeknek, nemzetközi sztenderdeknek, számvevőszék ezekre, hatóságok július, környezetvédelmi követelményeknek, múlt hetekben, október elejétől, napilap szerint, brüsszeli autópark, projekt megvalósításhoz, kormányzati adatközpont, speciális számítási, vizsga célja, előírt minimum, szakképzési szakaszba, helyettes államtitkár, nemzetközi követelményeknek, teljes hazai, vezetéstechnikai központ, térség gazdasági, stabil pénzügyi, vevői igényekre, követelményeknek, éghajlatváltozás, földmegfigyelési, szakközépiskolai, javaslatcsomagot, vezetéstechnikai,
© 2013 TVN.HU Kft.